Πρόταση vfm αγοράς 55"/65" τηλεόρασης.

John25

New member
3 February 2024
44
Τα σέβη μου σε όλους,

Θα ήθελα κάποια vfm πρόταση τηλεόρασης με τις εξής απαιτήσεις:

Καλό μαύρο,νορμάλ χρώματα,έμφαση στις λεπτομέρειες (κυρίως στο hdmi),

E-arc η έστω arc,bluetooth,

με κυρίως προτεραιότητα αντοχή στο χρόνο (το κατά δύναμιν πλέον).

Τώρα απο άλλες τεχνολογίες (local dimming κλπ) δεν έχω ασχοληθεί, αλλά εννοείται είναι ευπρόσδεκτες.

Η απόσταση θέασης θα είναι στα 3m.

Δε θα δώσω τόσο βάση σε:Λογισμικό,ήχο και καθυστέρηση για gamers καθώς όλα τα κάνω από το tv box.

Παρακαλώ θα ήθελα μία δυνατή πρόταση περίπου στα 400-600€ στη χειρότερη αν είναι κάτι τόσο αξιόλογο και μετέπειτα θα σκεφτώ τελικά αν θα καταλήξω σε 55" η 65".

--------

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης , υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτηση; : 3 μέτρα

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα: Καλό μαύρο,νορμάλ χρώματα,έμφαση στις λεπτομέρειες (κυρίως στο hdmi)

Απαιτήσεις άλλες: eARC ή έστω ARC , Bluetooth , αντοχή στο χρόνο (το κατά δύναμιν πλέον) .Δε θα δώσω τόσο βάση σε: λογισμικό,ήχο και καθυστέρηση για gamers καθώς όλα τα κάνω από το tv box

προϋπολογισμός : περίπου στα 400-600€ στη χειρότερη αν είναι κάτι τόσο αξιόλογο

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Sony KD-49FE7005 (2017 μοντέλο) ,IPS panel,Edge LED ,50/60Ηz panel,no WCG

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι την αγορά της TCL C6K .
υπάρχει κάτι το οποίο να προσέξω;
Πως είναι τα μαύρα και οι λεπτομέρειες της;

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι την αγορά της TCL C6K .
υπάρχει κάτι το οποίο να προσέξω;
Πως είναι τα μαύρα και οι λεπτομέρειες της;
Αν εισαι 3 μετρα , για μενα πας 65 ' .
Εγω στα 2,8 μου φαινεται κι μικρη μι σου πω η 65' αρα .
Εγω επελεξα την C7k κι ειμαι ευχαριστημενος ,την c6k που ειδα δεν με συγκινησε .Αν ειναι θεμα baget ισως να προτημισεις 65c6k απο 55 c7k .

Αν εισαι 3 μετρα , για μενα πας 65 ' .
Εγω στα 2,8 μου φαινεται κι μικρη μι σου πω η 65' αρα .
Εγω επελεξα την C7k κι ειμαι ευχαριστημενος ,την c6k που ειδα δεν με συγκινησε .Αν ειναι θεμα baget ισως να προτημισεις 65c6k απο 55 c7k .
Χμμ έχει και κεντρική βάση ωραία, αλλά ξεφεύγει η τιμή.Καμια προσφορά σύντομα στα κοντά ίσως;

Χμμ έχει και κεντρική βάση ωραία, αλλά ξεφεύγει η τιμή.Καμια προσφορά σύντομα στα κοντά ίσως;
Θα ρθουν τελος του μηνα καινουργια μοντελα ολο κι θα βγαλουν για μουντιαλ προσφορες ,περιμενε.

Θα ρθουν τελος του μηνα καινουργια μοντελα ολο κι θα βγαλουν για μουντιαλ προσφορες ,περιμενε.
Χμμ σωστό και αυτό δε το σκέφτηκα.Παντως όσον αφορά τη μάρκα νομίζω κυμαίνομαι σωστά.

Χμμ σωστό και αυτό δε το σκέφτηκα.Παντως όσον αφορά τη μάρκα νομίζω κυμαίνομαι σωστά.
Εγω ειμαι ευχαριστημενος ,ελπιζω να κατσι προσφορα κι σε σενα για να μπεις στο club των κατοχων tcl

Εγω ειμαι ευχαριστημενος ,ελπιζω να κατσι προσφορα κι σε σενα για να μπεις στο club των κατοχων tcl
Μακάρι. Πήρα στον πατέρα μου την c805 και όντως είναι καλό vfm.Βεβαια προερχόμενος από 50ρα sony και την τρελή της ευκρίνεια δε ξέρω πως θα συνηθισω στην tcl,αλλά πιστεύω οι 65" θα το "σβήσουν" κάπως αυτό.