πρόταση...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
ώρες ώρες βλέπω το thread now playin' και με πιάνει θλίψη, άλλοτε πανικός άλλοτε ψυχοπλάκωμα.
Έχουν γραφτεί τόσες σελίδες και τόσες αξιόλογες μουσικές που έχουν πάει άπατες και κανείς δεν μπορεί να ανατρέξει σ αυτές.

Αραγε υπάρχει κανα καλό παιδί που να τα έβαζε σε τάξη όλα αυτά.............

λέμε τώρα....:grinning-smiley-043

Μήτσο να σου πω την αλήθεια σπάνια μ´ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα.
Το θεωρώ νεκροταφείο πολύ σπουδαίων (τις περισσότερες φορές) κυκλοφοριών.

Θα προτιμούσα να τα διάβαζα στις παρουσιάσεις με δύο λογάκια παραπάνω.

Μήτσο να σου πω την αλήθεια σπάνια μ´ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα.
Το θεωρώ νεκροταφείο πολύ σπουδαίων (τις περισσότερες φορές) κυκλοφοριών.

Θα προτιμούσα να τα διάβαζα στις παρουσιάσεις με δύο λογάκια παραπάνω.

μα αυτό ακριβώς λέω.

Επειδή έχει γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο θα μπορούσε να μην μεγαλώνει άλλο, αλλά όποιος παρουσιάζει να λέει έστω δυό κουβέντες.
Κάπου μέσα σε κάποιους δίσκους υπάρχουν οι κουβέντες αυτές.

Εγώ πάντως νομίζω ότι το Now playing είναι από τα καλύτερα thead.
Έχω τσιμπίσει πολύ ωραία πράγματα από εκεί μέσα.
Αλλά και η ιδέα να μοιραζόμαστε το τι ακούμε την εκάστοτε στιγμή μου αρέσει.
Μπορεί να μη λειτουργεί πάντα καλά και να καταντάει μερικές φορές χωνευτήρι από εξώφυλλα αλλα στο χέρι μας είναι να το προστατέψουμε και να το σηκώσουμε, (όπως γίνετε τελευταία νομίζω).

δλδ τι...να παει καποιος να μας αγορασει ολους τους δισκους που εχουν προταθει:flipout::flipout:

Μια παλαιοτερη εποχη...εκανα σαν καλη μαθητρια τις λιστες μου μεσα απο το συγκεκριμενο νημα και πηγαινα σε καταστημα μουσικης να τ αναζητησω!Τι γελιο....:flipout:

Αργοτερα υποπτευθηκα τι επρεπε να κανω για επιτυχια!:dancing:

Ειναι το μονο νημα,στο οποιο δεν τολμω να ποσταρω...Το θεωρω Κατι σαν τα "Αγια των Αγιων"...Συγχαρητηρια αξιζει να δοθουν σ αυτους που μοιραζονται αφειδωλευτα μαζι μας τις μουσικες του κοσμου τους....-bye-

Μια παλαιοτερη εποχη...εκανα σαν καλη μαθητρια τις λιστες μου μεσα απο το συγκεκριμενο νημα και πηγαινα σε καταστημα μουσικης να τ αναζητησω!Τι γελιο....:flipout:

Αργοτερα υποπτευθηκα τι επρεπε να κανω για επιτυχια!:dancing:

Ειναι το μονο νημα,στο οποιο δεν τολμω να ποσταρω...Το θεωρω Κατι σαν τα "Αγια των Αγιων"...Συγχαρητηρια αξιζει να δοθουν σ αυτους που μοιραζονται αφειδωλευτα μαζι μας τις μουσικες του κοσμου τους....-bye-

Σορρυ αλλα δεν σε καταλαβα...δεν καταλαβα για παραδειγμα τι επρεπε να κανεις για να εχεις επιτυχια:afro:

:HTEHETH63:Να τα αναζητησω σε αλλες Ηπειρους!Κανεις κι εσυ κατι ερωτησεις....:flipout: