προταση?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

παιδια κατεληξα σε αυτες τις 3! ολες ειναι 26"

Sony KDL 26U2000
Samsung LE26R71
Philips PF5321

εχετε δει καμια να παιζει απο κοντα? καμια προτιμηση? η tv οπως ειπα θα παιζει μονο σημα απο κεραια..

ευχαριστω πολυ..

Την εχω δει Δημητρη και παιζει αρκετα καλυτερα απο τις αλλες δυο που εχεις καταλειξει.Μπορει το 3000:1 contrast να μην ισχει ακριβως αλλα εχει σιγουρα μεγαλυτερη αντιθεση απο τις αλλες 2.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την Samsung...
Όχι οτι η Sony δεν παίζει καλά..
Επειδή τις είδα όμως και τις δύο, δυστυχώς σε διαφορετικό μαγαζί με διαφορετικό υλικό, έχω την εντύπωση οτι η Samsung έχει αυτό το κάτι παραπάνω..
Και στην εικόνα αλλά και στην τιμή φυσικά!-bye-

Χρειάσθηκε προχθές να δώ και εγώ τα δύο παραπάνω μοντέλα (Sony & Samsung) για τον αδερφό μου που θέλει τηλέοραση για το δωμάτιο.
Φίλε dimitris84 η γνώμη μου είναι να πάς για την Samsung, γιατι στα δικά μου τα μάτια έπαιζε καλύτερα απο την Sony, καθώς και η τιμή της είναι καλύτερη.

Νικόλας

Παιδια ποσο παίζουν περίπου αυτές ? Με βλέπω μεχρι τις γιορτές να χτυπήσω μια, αφού και η γυναικα με έχει πρήξει να ξεφορτωθουμε το μπαουλάκι της Philips που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα..

Η συγκεκριμένη Samsung που συζητάμε για υπνοδωμάτιο σε απόσταση 2.5μ είναι καλά ή μήπως είναι too much?