προταση?

παιδια κατεληξα σε αυτες τις 3! ολες ειναι 26"

Sony KDL 26U2000
Samsung LE26R71
Philips PF5321

εχετε δει καμια να παιζει απο κοντα? καμια προτιμηση? η tv οπως ειπα θα παιζει μονο σημα απο κεραια..

ευχαριστω πολυ..

Την εχω δει Δημητρη και παιζει αρκετα καλυτερα απο τις αλλες δυο που εχεις καταλειξει.Μπορει το 3000:1 contrast να μην ισχει ακριβως αλλα εχει σιγουρα μεγαλυτερη αντιθεση απο τις αλλες 2.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την Samsung...
Όχι οτι η Sony δεν παίζει καλά..
Επειδή τις είδα όμως και τις δύο, δυστυχώς σε διαφορετικό μαγαζί με διαφορετικό υλικό, έχω την εντύπωση οτι η Samsung έχει αυτό το κάτι παραπάνω..
Και στην εικόνα αλλά και στην τιμή φυσικά!-bye-

Χρειάσθηκε προχθές να δώ και εγώ τα δύο παραπάνω μοντέλα (Sony & Samsung) για τον αδερφό μου που θέλει τηλέοραση για το δωμάτιο.
Φίλε dimitris84 η γνώμη μου είναι να πάς για την Samsung, γιατι στα δικά μου τα μάτια έπαιζε καλύτερα απο την Sony, καθώς και η τιμή της είναι καλύτερη.

Νικόλας

Παιδια ποσο παίζουν περίπου αυτές ? Με βλέπω μεχρι τις γιορτές να χτυπήσω μια, αφού και η γυναικα με έχει πρήξει να ξεφορτωθουμε το μπαουλάκι της Philips που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα..

Η συγκεκριμένη Samsung που συζητάμε για υπνοδωμάτιο σε απόσταση 2.5μ είναι καλά ή μήπως είναι too much?