«Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Theotokatos Konstantinos

AVClub Enthusiast
19 June 2006
891
ΜΑΡΟΥΣΙ
Αθήνα:fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:

«Πρωταθλητές του σεξ» παραμένουν οι Έλληνες, όπως τουλάχιστον δηλώνουν οι ίδιοι, :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:απαντώντας στη σχετική ετήσια έρευνα της βιομηχανίας προφυλακτικών Durex. Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 87% των Ελλήνων δηλώνει ότι κάνει έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι (82%) και οι Ρώσοι (80%). Την χειρότερη επίδοση έχουν οι Ιάπωνες (37%), ενώ οι Αυστραλοί εμφανίζονται να στερούνται το σεξ. Η Αυστραλία συγκαταλέγεται στις έξι πιο «στερημένες» σεξουαλικά χώρες του κόσμου. Μόνο το 60% δηλώνει ότι κάνει έρωτα μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο και πάλι η επίδοση αυτή είναι καλύτερη από εκείνες των Αμερικανών και των Βρετανών.
Αν και η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θεωρεί το σεξ απολαυστικό και καθοριστικής σημασίας για μια ισορροπημένη ζωή, λίγοι είναι εκείνοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Παγκοσμίως, μόνο το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό. Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης και το 29% έχει πρόβλημα με τη διατήρησή της κατά την ερωτική επαφή.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Durex, η πρώτη σεξουαλική επαφή σχετίζεται με την μελλοντική απόλαυση του σεξ. Από την έρευνα προκύπτει ότι το 37% των ερωτηθέντων θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την ερωτική του ζωή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο τολμηροί όσον αφορά στις σεξουαλικές τους συνήθειες. Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα -εκτός της κρεβατοκάμαρας- είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονιών (36%) και το πάρκο (31%).

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=878702&lngDtrID=252

πρωταθλητές "φορώντας" DUREX η χωρίς ????
γιατί αν η ερεύνα έδειξε ότι είμαστε πρωταθλητές "φορώντας" DUREX
κάποιο λάκκο έχει η φάβα .

Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 87% των Ελλήνων δηλώνει ότι κάνει έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
.
.
.
Αν και η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θεωρεί το σεξ απολαυστικό και καθοριστικής σημασίας για μια ισορροπημένη ζωή, λίγοι είναι εκείνοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Άρα το 87% των Ελλήνων μείων των λίγων που δηλώνουν ικανοποιημένοι με αυτή τη μία φορά την εβδομάδα φωνάζουν "Θέλουμε κιάααλο! Θέλουμε κιάαααλο!"
Και έρχεται η καλή κυβέρνηση και κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα με τους φόρους της.

Παγκοσμίως, μόνο το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό.

Άρα υπάρχει και ένα 4% που παρά το γεγονός ότι φτάνει σε οργασμό δεν είναι ικανοποιημένο. Τι θέλουν πια από τη ζωή τους! Πολύ γκρίνια ρε παιδί μου! (Να δεις που είναι Έλληνες αυτοί)

Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης και το 29% έχει πρόβλημα με τη διατήρησή της κατά την ερωτική επαφή.

"Τι σου κάνω μάνα μου;"
"Α! Μια που το ανέφερες τι να σου κάνω αύριο; Φασολάδα ή μπάμιες; Να φάμε και κανένα λαδερό πια! Όλο κρέας και κρέας! Στα ύψη θα έχει πάει η χοληστερίνη σου! Να πας να την κοιτάξεις! Ο άντρας της κυρα Τασούλας, 40 χρονών παλικάρι έφυγε! Εκεί που δούλευε έμεινε! Και να κόψεις και το καταραμένο το τσιγάρο!"

Τι να διατηρήσεις... Άντε να το βάλεις στο ψυγείο για τη συντήρηση και μόνο μη ψωφίσει...

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Durex, η πρώτη σεξουαλική επαφή σχετίζεται με την μελλοντική απόλαυση του σεξ. Από την έρευνα προκύπτει ότι το 37% των ερωτηθέντων θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την ερωτική του ζωή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Ρε παιδιά; Κάποιος που να είχε την άνεση μίας χαλαρής πρώτης σεξουαλικής επαφής υπάρχει; Στην καλύτερη περίπτωση να ήταν στο αυτοκίνητο του μπαμπά κάπου στα τουρκοβούνια! (Ρε λες για αυτό να μετακόμισα στη Νέα Ιωνία; )
Δηλαδής όποιος πλήρωσε για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία συνεχίζει και αφήνει λεφτά στο κομοδίνο;

Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα -εκτός της κρεβατοκάμαρας- είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονιών (36%) και το πάρκο (31%).

Πριν κάνεις παιδιά δεν έχεις πρόβλημα. Κάνεις σεξ και πάνω στο πλυντήριο άμα λάχει, βάζεις το πρόγραμμα του στεγνώματος, αμολάς και τα φρένα και κάνεις σεξ ωλούθε στο σπίτι. Περνάει το πλυντήριο από την κουζίνα, ανοίγεις και μία μπύρα, τσιμπάς το κατιτίς σου, περνάει από την κρεβατοκάμαρα, τσιμπάς ένα μαξιλαράκι γιατί σου έχει τσακίσει τη μέση του πέρα δώθε... Άλλο πράγμα!
Άμα κάνεις παιδιά όμως χρειάζεσαι βαζελίνη για να κάνεις σεξ!

(σ.σ. Προς αποφυγήν παρεξήγησης τη βαζελίνη τη βάζεις στο πόμολο της πόρτας για να μην την ανοίγουν τα πιτσιρίκια.)

Το γκαλοπ τι αφορουσε :damnyou:? Συνουσια ή και ατομικο :BDGBGDB55:?
Γιατι θεωρω οτι αν αφορα και ατομικο τα ποσοστα ειναι λαθος:flipout::flipout:

Προφανώς μιλάμε και για ατομικό!
Πως αλλιώς εξηγείται αυτό το περίεργο 4% το οποίο έρχεται σε οργασμό χωρίς να είναι ευχαριστημένο από την ερωτική του ζωή;

Απάντηση: Re: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Προφανώς μιλάμε και για ατομικό!
Πως αλλιώς εξηγείται αυτό το περίεργο 4% το οποίο έρχεται σε οργασμό χωρίς να είναι ευχαριστημένο από την ερωτική του ζωή;

Ειναι και αυτο μια αποψη :flipout::flipout::flipout:

Ομαδικο:BDGBGDB55:

Το ατομικο πολλων ατομων ταυτοχρονα σε κοινο μερος λογιζεται σαν ατομικο ή ομαδικο?:BDGBGDB55:

Σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα μπερδευτικα και ηθελα την βοηθεια πιο εμπειρων απο μενα :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Το ατομικο πολλων ατομων ταυτοχρονα σε κοινο μερος λογιζεται σαν ατομικο ή ομαδικο?

:grandpa: Αυτό νομίζω το ονομάζουν forum.

Απάντηση: Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα

:grandpa: Αυτό νομίζω το ονομάζουν forum.

:flipout::flipout:
Ευχαριστω παππου που μου λυνεις τις αποριες. :grinning-smiley-043

Τελικα μεγαλο πραγμα η εμπειρια .............. :BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρε

Τελικα μεγαλο πραγμα η εμπειρια ..............

Δε λες τίποτα! Το πιό βασικό από όλα! Ξέρεις τι εμπειρία έχω τόσα χρόνια σαν forum admin; Έχω ρίξει σφουγγάρισμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην

Δε λες τίποτα! Το πιό βασικό από όλα! Ξέρεις τι εμπειρία έχω τόσα χρόνια σαν forum admin; Έχω ρίξει σφουγγάρισμα...

:flipout::flipout::flipout: