«Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Βρε παιδια, βρε παιδια.....

Μας διαβαζουν και παιδια....

Ποιός τα άφησε να μπούν μέσα σε thread με τέτοιο τίτλο ?
Τα δικά μου πάντως δεν μας διαβάζουν, οπότε δεν έχω πρόβλημα...

Last edited:
Μετά από διαμαρτυρίες μελών όπως ο κ. Σωκρατίδης, θα σας παρακαλέσω να περιοριστείτε στο επιστημονικό μέρος του θέματος... ;)

Παραμενει ομως μια κοινη απορια και των ελευθερων και των παντρεμενων.....................

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? :HTEHEH56:

το γκαλοπ λεει την αληθεια
απλα ισχυει αυτο που ειπε ο Ντινος
ο ελληνας μετραει και την λακαμια για σεξ

Κι εγώ το εμπιστεύομαι... Εδώ ο κάθε έλληνας πίνει ενα καφάσι μπύρες στην καθισιά του, έχει δείρει μόνος του 5 ενοχλητικούς, και έχει δει 240 στο φιατάκι.... Δεν θα ρίχνει και 5-6 μανίκια την νύχτα ? (Η κόρη του αφεντικού και το μαννεκέν απέναντι δεν μετράνε γιατί είναι την ημέρα...)

Παραμενει ομως μια κοινη απορια και των ελευθερων και των παντρεμενων.....................

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

Οι παντρεμένοι με τις ελεύθερες ή με άλλες παντρεμένες ....

Απάντηση: Re: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

Κι εγώ το εμπιστεύομαι... Εδώ ο κάθε έλληνας πίνει ενα καφάσι μπύρες στην καθισιά του, έχει δείρει μόνος του 5 ενοχλητικούς, και έχει δει 240 στο φιατάκι.... Δεν θα ρίχνει και 5-6 μανίκια την νύχτα ? (Η κόρη του αφεντικού και το μαννεκέν απέναντι δεν μετράνε γιατί είναι την ημέρα...)

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

καλο αλλα το δικο μου το corsa πιανει 240 μεσα στην πολη του Ηρακλειου και εξω 300ριζει.
τι με λες τωρα!

Last edited:
Re: Απάντηση: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Durex

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? :HTEHEH56:

Οι παντρεμένες. Ιδίως στο θέμα "ξεπέτα". Πολλή λύσσα. Το κέρατο πάει συννεφο. Το τι μου μεταφέρει μια φίλη μου κομμώτρια (το τι ακουει απο τις πελατισσες δηλαδή) δεν περιγράφεται..!! Και το βασικό κοινό είναι ότι ο σύζυγος βαζει το χερι του στην φωτιά για την συζυγο.

Παντα έτσι ήταν ή στην δικιά μας την γενιά εγινε ετσι η κατασταση ?

Αυτό το μια φορά την εβδομάδα δεν το κατάλαβα.:huh2:
Η έρευνα περιορίστηκε για τους άνω των 70;:grandpa:

ελπιζω να ειδατε χθες Λαζοπουλο και για το που θα καταληξει το ανδρικο φυλο σε καποια χρονια.
στο τελος καταληγει οτι οι ανδρες-ανδρες θα ειναι τοσο λιγοι που το σπερμα τους θα πωλειται πανακριβο διοτι φυσικα δεν θα υπαρχουν παρα ελαχιστοι.

οσο για την ερευνα την θεωρω οπως και πολλες αλλες ακυρη διοτι το τι κανουμε πραγματικα και το τι απανταμε η συζηταμε με τους γνωστους μας απλα δεν εχει καμμια σχεση.

Last edited:

Και οι παντρεμενες με ποιους το κανουν?

συνήθως με καποιον απο την παρεα του άντρα τους ή με συνάδελφο (ωραίοι φίλοι είμαστε κι εμεις ε..)

Re: Απάντηση: Re: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρευνα της Du

καλο αλλα το δικο μου το corsa πιανει 240 μεσα στην πολη του Ηρακλειου και εξω 300ριζει.
τι με λες τωρα!

Α, εσύ ήσουνα με το κορσα βρε αθεόφοβε?????!??????!!!!!!???-bye-

+1000

Αυτές οι έρευνες της durex το μονο που προσφέρουν ειναι λεφτά στα ταμεία τους.. Πριν λιγο καιρό μια αντιστοιχη ερευνα είχε δείξει οτι το 65% των Ελλήνων μεταξύ 25-45 χρονών έχουν σοβαρά προβλήματα στύσης.. Συμφωνείστε ρε παιδιά μεταξύ σας να ξερουμε και εμείς αν ειμαστε ή δεν ειμαστε duracell ....

Λυπάμαι που ενώ σαν χώρα έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα εμεις κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: «Πρωταθλητές του σεξ» και πάλι οι Έλληνες στην ετήσια έρε

Α, εσύ ήσουνα με το κορσα βρε αθεόφοβε?????!??????!!!!!!???-bye-

εγω πηγαινα για το μανουλι απεναντι,εσυ για την κορη του αφεντικου?
αμαν..στο τσακ αποφυγαμε το τρακαρισμα.

πιο σιγα ρε παιδι μου πηγαινε!!