Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

.
Μείωση του όγκου της συσκευασίας των νέων iPhone 3GS, το iPhon.fr σήμερα δημοσιεύει φωτογραφίες με τον νέο μικρότερο φορτιστή.

avclub1l.jpg
avclub2.jpg
avclub3l.jpg

avclub4.jpg
avclub5.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Και πάλι πόσο χρήση σαν τηλέφωνο;

Εμ... πόσο να πώ δεν ξέρω ...διαφέρει απο χρήστη σε χρήστη προφανώς....αλλά για πείτε κάθε πόσο το φορτίζετε? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει...

Gojakla:
Σε ευχαριστώ πολύ!
Προφανώς δεν είναι σαν κάτι παλιά τηλ της sony (ΠΧ το Κ750i που είχα) που κρατούσαν και μια εβδομάδα....
Τώρα έχω το HTC HD και μου την ψιλοσπάει .....πχ μερικές φορές βρίσκω ανοιχτά προγράμματα να τρέχουν στο παρασκήνιο (σπάνια) αλλά επίσης και ενώ είναι γρήγορο στην απόκριση στην αφή...μερικές φορές είναι σαν να "διστάζει" με αποτέλεσμα να ξαναπατάς μια επιλογή και στο τέλος να έχεις δώσει 2 εντολές...

Για αυτό σκέφτομαι το iphone (το 16 3GS)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εμ... πόσο να πώ δεν ξέρω ...διαφέρει απο χρήστη σε χρήστη προφανώς....αλλά για πείτε κάθε πόσο το φορτίζετε? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει...

Κάθε δεύτερο βράδυ φόρτισμα.

Αν όμως αρχίσεις τα παιχνίδια, internet με wifi/3G, κλπ μιλάμε για ώρες.

Ξεχάστε τις συγκρίσεις με "απλά" κινητά. Οι μεγάλες οθόνες "ρουφάνε".

Το πήρα σήμερα! 3Gs 16Gb -bye-
Πρώτες εντυπώσεις? Εξαιρετική ευχρηστία!!

Κάποιες συμβουλές? Κάποιες προτάσεις για το ποιές εφαρμογές νομίζετε ότι είναι απαραίτητες?

Παρα πολλες ειναι χρησιμες

greek tv guide

shazzam

συνταγες κ.λ.π .

sygic europe για gps

ΤΑ ΝΕΑ iphone app

χρυσος οδηγος ...

γενικα στο app store αρκετες top απο καθε κατηγορια ...

isuper league

κερκιδα

espn scorecenter ( εχει και ελληνικες ομαδες ) αν σε ενδιαφερει αυτος ο τομεας

my starbucks

Thanx :-)

Δεν έχω βρει πως γίνεται όταν το iphone είναι συνδεδεμένο στο Pc με usb, να μην φορτίζει! Ξέρει κανείς?

Thanx :-)

Δεν έχω βρει πως γίνεται όταν το iphone είναι συνδεδεμένο στο Pc με usb, να μην φορτίζει! Ξέρει κανείς?

Δεν γινεται αυτο που λες. Εκτός και αν πάρεις κάποιο usb hub το οποίο να μην υποστηρίζει φόρτιση και να το βαλεις εκει πανω.

Δεν γινεται αυτο που λες. Εκτός και αν πάρεις κάποιο usb hub το οποίο να μην υποστηρίζει φόρτιση και να το βαλεις εκει πανω.

Κάτι τέτοιο θα ήταν χρήσιμο πάντως....γιατί αν ξεκινάει φόρτιση κάθε φορά που συνδέεται στο pc, θα την ξεκάνει την μπαταρία...
Τέτοιο usb hub πως το αναγνωρίζουμε?

αμα βρειτε παντως καμια λυση για να ειναι συνδεδεμενο χωρις να φορτιζει

π.χ. αμα εντοπισετε κανενα τετοιο usb hub

γραψτε το

( κανονικα επρεπε να υπαρχει λυση απο την αππλε για το ζητημα αυτο ... )

avclubc.jpg

Εάν κάθε φορά που συνδέετε το τηλέφωνο στον η/υ σας δεν θέλετε να αναγνωρίζεται ως camera
(και να εμφανίζεται εκείνο το ενοχλητικό pop up παράθυρο), τότε μπορείτε να κάνετε το εξής:

Συνδεθείτε στο κινητό μέσω SSH (ή ανοίξτε το iFiles)

Μεταβείτε στην διαδρομή /usr/libexec
Μετονομάστε το αρχείο ptpd σε ptpd-no (ή κάτι παρεμφερές)

Έτσι, όποτε ξανασυνδέσετε την i-συσκευή σας στον υπολογιστή, πλέον δεν θα εντοπίζεται ως camera.

Και επίσης, θα εξακολουθεί να φορτίζει και να συγχρονίζει με το iTunes κανονικά!

Τέλος, εάν θέλετε να αναιρέσετε την αλλαγή, και να επιστρέψετε στην αρχική
κατάσταση των αρχείων όπως ήταν, απλά μετονομάστε το ptpd-no ξανά σε ptpd.

(πηγή: iPhoneHellas)

Καλημέρα και καλή χρονιά ! είμαι newbie στο αντικείμενο λόγω ενός δώρου που έλαβα τα Χριστούγεννα (το 16αρι 3GS) !

Το τηλέφωνο μου δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi δίκτυο του υπολογιστού μου ... μήπως παίζει ρόλο ότι είναι ο (μοναδικός) authorized υπολογιστής βάσει του οποίου γίνονται τα συγχρονίσματα με το itunes κλπ ; (Με συγχωρείτε για την αδόκιμη ορολογία, είμαι άσχετος με αυτά τα θέματα) ...

Καλημέρα και καλή χρονιά ! είμαι newbie στο αντικείμενο λόγω ενός δώρου που έλαβα τα Χριστούγεννα (το 16αρι 3GS) !

Το τηλέφωνο μου δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi δίκτυο του υπολογιστού μου ... μήπως παίζει ρόλο ότι είναι ο (μοναδικός) authorized υπολογιστής βάσει του οποίου γίνονται τα συγχρονίσματα με το itunes κλπ ; (Με συγχωρείτε για την αδόκιμη ορολογία, είμαι άσχετος με αυτά τα θέματα) ...

Εννοεις το WiFi του router σου.
Βεβαιωσου οτι εισαγεις τον κωδικο ασφαλειας οπως ακριβως αναγραφεται στο κατω μερος του router σου ( η μεσα στο μενου του router στο κομματι που αφορα την ασφαλεια) Βεβαιωσου οτι εισαγεις κεφαλαια οπου χρειαζεται. Νομιζω εκει ειναι το προβλημα σου