DimAsi
Supreme Member
Τα κανάλια αλλάζουν σε 1,3 sec με χρονόμετρο.
Δοκίμασε κανείς εγγραφές σε εσωτερικό σκληρό από HD κανάλι ?
Δοκίμασε κανείς εγγραφές σε εσωτερικό σκληρό από HD κανάλι ?
κανε το ρε μανωλη , γιατι ο φιλος ο παναγιωτης εχει φαει σκαλωμα με το δεκτη .Η εναλλαγη στα καναλια γινεται κατευθειαν με το πατημα του καναλιου,θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο.
Νικο ξερεις οτι ημουν πολυ επιφυλακτικος παρολο που τον ειχα παραγγειλει,πιστευω οτι τα λεφτα του τα αξιζε και με το παραπανω.Δεν πιστευω αλλος δεκτης να κανει τοσα πραγματα,σε αυτην την τιμη.Και στο multimedia κομματι,ο media player πιστευω ειναι σχεδον αψογος,τωρα streaming απο δικτυο κ.τ.λ πιστευω να τα δοκιμασουμε ολοι και να πουμε τις αποψεις μας.Παντως στο τομεα tv,με skin ουτε καν αυτα που εχει απο την rti,συγκεκριμενα με το vali_hd_3.5 και με crossepg φορτωμενο,ο δεκτης οταν παταω το κουμπι αλλαζει κατευθειαν καναλι.κανε το ρε μανωλη , γιατι ο φιλος ο παναγιωτης εχει φαει σκαλωμα με το δεκτη .
σημερα παρελαβα και τον δικο μου και θα αρχισω απο το απογευμα τα πειραματα .
Για το ρολόϊ πάνω δεξιά που αναφέρθηκε πριν με μενού και τηλεόραση, εμφανίζεται και εξαφανίζεται.
Γενικά το τηλεκοντρόλ το προσαρμόζεις όπως θες..
+ ότι έχει πολύ καλή επαφή με το δέκτη
Eυχαριστώ καταρχήν στον κο. Μπάμπη που με ξεστράβωσε.
ΡΕΣΠΕΚΤ που υπάρχουν τόσο καλοί ανθρωποι στο φόρουμ. Μακάρι να γινω και εγώ εξπέρ και να βοηθήσω άλλους νούμπηδες οταν το ζητήσουν!
Εβαλα στο Boot 0 το E2 image: RSI
http://www.rsi-images.org/site/downloads.php?cat_id=6&download_id=20
@mv_best: Πως του πέρασες ταινίες στο media player?
Του έβαλα ενα στικάκι Usb αλλά δεν το είδε..
Του έχω βάλει εναν 120GB Εσωτερικό αλλά πώς να τον γεμίσω ταινίες?
Με FTP ειναι πολύ αργο.
Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω αντιστοίχιση δίσκου ή να τον βλέπω απο το My Network Places στο PC μου?
Πάντως οποιος είπε οτι αργεί κάνει λάθος.
Δεν είναι σαν τον Vu+ Duo, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει 3 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι..
Αν δεν το συζητάγατε εδώ, ούτε καν θα έμπαινα στον κόπο να το προσέξω!
κανε το ρε μανωλη , γιατι ο φιλος ο παναγιωτης εχει φαει σκαλωμα με το δεκτη .
σημερα παρελαβα και τον δικο μου και θα αρχισω απο το απογευμα τα πειραματα .
Φιλε μου με τον εσωτερικο που ειχα μεσα που ειχε και ταινιες δοκιμασα.Σημερα θα δοκιμασω μεταφορα,αλλα εχω διαβασει οτι ειναι ταχυτατο.Με ποιο προγραμμα δοκιμαζεις να κανεις μεταφορα?Δοκιμασε με filezilla kαι μετεφερε στον φακελλο media/hdd/ονομα που θες να εχει εγω το εχω movies.Mην δοκιμασεις με dcc ουτε του χρονου..@mv_best: Πως του πέρασες ταινίες στο media player?
Του έβαλα ενα στικάκι Usb αλλά δεν το είδε..
Του έχω βάλει εναν 120GB Εσωτερικό αλλά πώς να τον γεμίσω ταινίες?
Με FTP ειναι πολύ αργο.
Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω αντιστοίχιση δίσκου ή να τον βλέπω απο το My Network Places στο PC μου?
Πάντως οποιος είπε οτι αργεί κάνει λάθος.
Δεν είναι σαν τον Vu+ Duo, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει 3 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι..
Αν δεν το συζητάγατε εδώ, ούτε καν θα έμπαινα στον κόπο να το προσέξω!
Τα picons ξερει κανεις τι symlink πρεπει να βαλω για να μου τα παιξει?Τα εχω στο media/hdd/picon.
Καλησπερα. Γιατι δεν μου βγαζει σημα βιντεο ο αζμποξ ουτε απο hdmi ουτε απο rca. Εχω περασει μεσα απο web το Ε2 image sto boot 0. Καποια βοηθεια?
Θα το δοκιμασω και το κριμα στον λαιμο σου:rifle:λοιπον εχουμε και λεμε
τροπος πρωτος
σε τελνετ δωσε την εντολη ln -s /media/hdd/picon /usr/share/enigma2/picon ξαναμπουταρισε τον δεκτη σου και ο Θεος βοηθος
τροπος δευτερος
κατεβασε απο τον δεκτη σου το usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer/Picon.py
ανοιξε το με το notepad++ και μεσα θα δεις
class Picon(Renderer):
searchPaths = (eEnv.resolve('${datadir}/enigma2/%s/'),
'/media/cf/%s/',
'/media/usb/%s/')
αντικατεστησε το cf η το usb με το hdd σωσε το αρχειο και στειλτο στον δεκτη σου
Εαν σου δουλεψει χρωστας καφε εαν οχι ουδεμια ευθυνη φερω και ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.