Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Η εναλλαγη στα καναλια γινεται κατευθειαν με το πατημα του καναλιου,θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο.
κανε το ρε μανωλη , γιατι ο φιλος ο παναγιωτης εχει φαει σκαλωμα με το δεκτη .
σημερα παρελαβα και τον δικο μου και θα αρχισω απο το απογευμα τα πειραματα .

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Νικο ξερεις οτι ημουν πολυ επιφυλακτικος παρολο που τον ειχα παραγγειλει,πιστευω οτι τα λεφτα του τα αξιζε και με το παραπανω.Δεν πιστευω αλλος δεκτης να κανει τοσα πραγματα,σε αυτην την τιμη.Και στο multimedia κομματι,ο media player πιστευω ειναι σχεδον αψογος,τωρα streaming απο δικτυο κ.τ.λ πιστευω να τα δοκιμασουμε ολοι και να πουμε τις αποψεις μας.Παντως στο τομεα tv,με skin ουτε καν αυτα που εχει απο την rti,συγκεκριμενα με το vali_hd_3.5 και με crossepg φορτωμενο,ο δεκτης οταν παταω το κουμπι αλλαζει κατευθειαν καναλι.

Τα picons ξερει κανεις τι symlink πρεπει να βαλω για να μου τα παιξει?Τα εχω στο media/hdd/picon.

Για το ρολόϊ πάνω δεξιά που αναφέρθηκε πριν με μενού και τηλεόραση, εμφανίζεται και εξαφανίζεται.
Γενικά το τηλεκοντρόλ το προσαρμόζεις όπως θες..
+ ότι έχει πολύ καλή επαφή με το δέκτη

Eυχαριστώ καταρχήν στον κο. Μπάμπη που με ξεστράβωσε.
ΡΕΣΠΕΚΤ που υπάρχουν τόσο καλοί ανθρωποι στο φόρουμ. Μακάρι να γινω και εγώ εξπέρ και να βοηθήσω άλλους νούμπηδες οταν το ζητήσουν!
Εβαλα στο Boot 0 το E2 image: RSI
http://www.rsi-images.org/site/downloads.php?cat_id=6&download_id=20

@mv_best: Πως του πέρασες ταινίες στο media player?

Του έβαλα ενα στικάκι Usb αλλά δεν το είδε..
Του έχω βάλει εναν 120GB Εσωτερικό αλλά πώς να τον γεμίσω ταινίες?
Με FTP ειναι πολύ αργο.

Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω αντιστοίχιση δίσκου ή να τον βλέπω απο το My Network Places στο PC μου?

Πάντως οποιος είπε οτι αργεί κάνει λάθος.
Δεν είναι σαν τον Vu+ Duo, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει 3 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι..
Αν δεν το συζητάγατε εδώ, ούτε καν θα έμπαινα στον κόπο να το προσέξω!

Last edited:
ΠΡΟΤΑΣΗ
αντί να καταλήξουμε να ρωτάμε συνέχεια τα ίδια πράγματα, όπως έγινε στα άλλα νήματα κατά καιρούς, ανεβάστε τις συμβουλές σας στο νήμα για τους ΑΖΒΟΧ που είναι sticky. Για αυτόν τον λόγο άνοιξε.

Αυτά και καλοθέατα τα καινούρια σας παιχνίδια παιδιά.
Σίμος

Eυχαριστώ καταρχήν στον κο. Μπάμπη που με ξεστράβωσε.
ΡΕΣΠΕΚΤ που υπάρχουν τόσο καλοί ανθρωποι στο φόρουμ. Μακάρι να γινω και εγώ εξπέρ και να βοηθήσω άλλους νούμπηδες οταν το ζητήσουν!
Εβαλα στο Boot 0 το E2 image: RSI
http://www.rsi-images.org/site/downloads.php?cat_id=6&download_id=20

Με FTP ειναι πολύ αργο.

Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω αντιστοίχιση δίσκου ή να τον βλέπω απο το My Network Places στο PC μου?

Δεν είναι σαν τον Vu+ Duo, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει 3 δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι..

για σκληρούς κλπ κοίτα ποστ 5 εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/88817-AZbox-Χρήσιμα-αρχεία-και-οδηγοί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Δεν έχω φάει σκάλωμα, απλώς είδα τα δύο video στο άλλο νήμα. Αν αλλάζει πιο γρήγορα ανεβάστε ένα video να δούμε. Βάλτε και αλλαγή FTA καναλιών και κωδικοποιημένων με local κάρτα.

Με FTP ειναι πολύ αργο.

Φιλε μου με τον εσωτερικο που ειχα μεσα που ειχε και ταινιες δοκιμασα.Σημερα θα δοκιμασω μεταφορα,αλλα εχω διαβασει οτι ειναι ταχυτατο.Με ποιο προγραμμα δοκιμαζεις να κανεις μεταφορα?Δοκιμασε με filezilla kαι μετεφερε στον φακελλο media/hdd/ονομα που θες να εχει εγω το εχω movies.Mην δοκιμασεις με dcc ουτε του χρονου..

Ο Me δουλεύει και με το τηλεχειριστήριο από τους παλιούς δέκτες.Οπότε αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα με το καινούργιο δοκιμάστε τηλεχειρηστήριο από Premium,Elite κτλ

Καλησπερα. Γιατι δεν μου βγαζει σημα βιντεο ο αζμποξ ουτε απο hdmi ουτε απο rca. Εχω περασει μεσα απο web το Ε2 image sto boot 0. Καποια βοηθεια?

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Τα picons ξερει κανεις τι symlink πρεπει να βαλω για να μου τα παιξει?Τα εχω στο media/hdd/picon.

λοιπον εχουμε και λεμε
τροπος πρωτος
σε τελνετ δωσε την εντολη ln -s /media/hdd/picon /usr/share/enigma2/picon ξαναμπουταρισε τον δεκτη σου και ο Θεος βοηθος
τροπος δευτερος
κατεβασε απο τον δεκτη σου το usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer/Picon.py
ανοιξε το με το notepad++ και μεσα θα δεις

class Picon(Renderer):
searchPaths = (eEnv.resolve('${datadir}/enigma2/%s/'),
'/media/cf/%s/',
'/media/usb/%s/')

αντικατεστησε το cf η το usb με το hdd σωσε το αρχειο και στειλτο στον δεκτη σου

Εαν σου δουλεψει χρωστας καφε εαν οχι ουδεμια ευθυνη φερω και ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Καλησπερα. Γιατι δεν μου βγαζει σημα βιντεο ο αζμποξ ουτε απο hdmi ουτε απο rca. Εχω περασει μεσα απο web το Ε2 image sto boot 0. Καποια βοηθεια?

ξανακανε εγκατασταση το λογισμικο και αν το πρβλημα συνεχισει να υπαρχει δοκιμασε να κανεις το πρωτο σεταρισμα μεσω της οθονιτσας του δεκτη

τελικά δεν θέλει FileZilla me το image που μου πρότεινες..
πάς στο START->RUN δινεις \\192.168.1.xxx (την IP του ΑΖ) και ο λα λα, κάντο map drive...

Τρέχει το θηρίο Samba και μπορείς το mTorrent να κατεβάζει κατευθείαν τα εργάκια στον Z:\
Οπως και απλό copy-paste. Ειμαι ευτυχισμένος! :)

mapz.jpg

Re: Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

λοιπον εχουμε και λεμε
τροπος πρωτος
σε τελνετ δωσε την εντολη ln -s /media/hdd/picon /usr/share/enigma2/picon ξαναμπουταρισε τον δεκτη σου και ο Θεος βοηθος
τροπος δευτερος
κατεβασε απο τον δεκτη σου το usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer/Picon.py
ανοιξε το με το notepad++ και μεσα θα δεις

class Picon(Renderer):
searchPaths = (eEnv.resolve('${datadir}/enigma2/%s/'),
'/media/cf/%s/',
'/media/usb/%s/')

αντικατεστησε το cf η το usb με το hdd σωσε το αρχειο και στειλτο στον δεκτη σου

Εαν σου δουλεψει χρωστας καφε εαν οχι ουδεμια ευθυνη φερω και ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω
Θα το δοκιμασω και το κριμα στον λαιμο σου:rifle:

Αν έχετε το image της RTI βάλτε την ip του δέκτη στον firefox και θα σας βγάλει webcontrol με πολλά καλούδια

Ακυρο, δουλεύει μια χαρά το Streaming στο VLC.
να εγκαταστήσετε το VLC για να βλέπετε στο PC σας.

Εντωμεταξυ μπαίνω με Putty, βαζω root, password τι έχει ομώς?!

Last edited: