Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

@herculis
δεν μου εχει ερθει ακομα το ποζισιονερ

@ DimAsi
Στο Ε2 παιζουν ολα τα plugins που παιζουν και στα παλαιοτερα μοντελα,οσο για το neutrino μην ξεχνας οτι τα plugins ειναι third party development οποτε ειναι νωρις ακομα, μολις βγει κατι θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω

http://www.avclub.gr/forum/download...3629-87c58fb4b2679a98b5daf53a6e575866e8f92876
Eδω nakata.Ειναι ειναι dvd σε μορφη iso με διαφορες εικονες.

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
αυτο ειναι το μηνυμα που εχω στην σελιδα που μου εστειλες

Γενικά οι azbox έχουν καλή ευαισθησία στο tuner, επιμένω γιατί με ενδιαφέρει το format 4:2:2 πιο πολύ και θέλω να συμμετάσχω στο powerbuy αλλά αν είναι σαν τους dreambox πχ είναι δώρο άδωρο

Απο χθες βραδυ δοκιμαζω το νεο image της ομαδος RTI και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες,με τους νεους drivers βελτιωθηκε πολυ ο mc και επαιξε ολα τα τεστ αρχεια που εχω για δοκιμες (avi και mkv) τελεια εκτος απο το Ducks take off το οποιο το επαιξε μεν αλλα με σπασιματα δε, στο κομματι του δορυφορικου δεκτη εχουμε βελτιωση της εικονας και πληρη συμβατοτητα με ολα τα plugins που δοκιμασα.

οι δοκιμες συνεχιζονται

Σε κάθε image ξανασκανάρεις τους δορυφόρους ή χρησιμοποιείς την ίδια λίστα καναλιών για όλα?Δηλ 3 firmwares 3 λίστες καναλιών?Plugins έχουν τα firmwares δικές τους διευθύνσεις ή δοκίμασες από αλλού?

Σε κάθε image ξανασκανάρεις τους δορυφόρους ή χρησιμοποιείς την ίδια λίστα καναλιών για όλα?Δηλ 3 firmwares 3 λίστες καναλιών?Plugins έχουν τα firmwares δικές τους διευθύνσεις ή δοκίμασες από αλλού?

προς το παρον εχω και στα δυο images τα settings που εχω και στον premium (με μαμισιο λογισμικο) τα οποία εχω μετατρεψει σε settings για neutrino καθως και για Ε2 με το dogsettings (http://www.mediafire.com/?i68mf1q2fzvxdcm), οσο για τα plugins και τα 2 images ειναι cvs και δεν υποστηριζουν προς το παρον τετοια δυνατοτητα ,οποτε αυτα που ειναι για το RTi τα κανω χειροκινητη εγκατασταση, εγκατεστησα ομως και TS panel και τρεχει χωρις κανενα προβλημα , για το neutrino δεν εχω δοκιμασει ακομα κανενα μιας και τα plugins που κυκλοφορουν στο διαδικτυο ειναι ειτε για dbox2 ειτε για coolstream ο οποιος ομως εχει αρκετα διαφορετικο λογισμικο (ακομα και διαφορετικους φακελους απο τον me

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Φοβερό πρόγραμμα αυτό.Σε ευχαριστώ.Δεν το ήξερα.Γλυτώνει από πολλά.Για τα plugins ελπίζω μέχρι να έρθει να έχει γίνει κάποια πρόοδος.

Απο χθες βραδυ δοκιμαζω το νεο image της ομαδος RTI και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες,με τους νεους drivers βελτιωθηκε πολυ ο mc και επαιξε ολα τα τεστ αρχεια που εχω για δοκιμες (avi και mkv) τελεια εκτος απο το Ducks take off το οποιο το επαιξε μεν αλλα με σπασιματα δε, στο κομματι του δορυφορικου δεκτη εχουμε βελτιωση της εικονας και πληρη συμβατοτητα με ολα τα plugins που δοκιμασα.

οι δοκιμες συνεχιζονται

καλημέρα δημητρη τελικά με το θέμα του blind scan το δοκίμασες καθόλου

Το blind scan προς το παρον δεν δουλευει,(δεν υπαρχει καν σαν επιλογη μεσα στα μενου του δεκτη) αλλα το σιγουρο ειναι οτι το tuner του δεκτη υποστηριζει hardware blind scan και η εταιρεια λεει οτι η δυνατοτητα αυτη θα προστεθει στις επομενες αναβαθμησεις

Τελικα ο δεκτης βλεπει και παιζει μεσω του movie player και αρχεια .mts αρκει να μετονομασουμε την καταληξη .mts σε m2ts, το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω καπου αρχειο.iso για δοκιμη

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Δουλεύουν τα emu σε neutrino και enigma δοκίμασες ή σου έβγαλε την πίστη ?:smash:

Η απαντηση στην πρωτη σου ερωτηση ειναι ΝΑΙ και στην δευτερη ειναι ΟΧΙ Χριστιανος ειμαι ακομα

Φιλε nakata πως χωριζεται η εγκατασταση αν εχεις δυο λογισμικα,στην flash memory?Kαι πως εγκαθιστας τo ιδιο emu και για neutrino και για enigma?

Εσύ χριστιανός είσαι αλλά την πίστη του δέκτη θα την αλλάξουμε .by the way ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ το ότι δουλεύουν και στα 2 :ernaehrung004:

Φιλε nakata πως χωριζεται η εγκατασταση αν εχεις δυο λογισμικα,στην flash memory?Kαι πως εγκαθιστας τo ιδιο emu και για neutrino και για enigma?

Η εγκατασταση γινεται σε διαφορετικο boot (boot0,boot1,boot2) για καθε λογισμικο,απο κει και περα επιλεγεις με πιο λογισμικο θα μπουταρει ο δεκτης και εγκαθιστάς τους εμουλατορες,υποψιν οτι δεν ειναι τα ιδια αρχεια για Ε2 και neutrino προς το παρον στο neutrino γινεται μονο χειροκινητα αλλα πιστευω οτι γρηγορα θα κυκλοφορησουν αρχεια για αυτοματη εγκατασταση, οσο για το Ε2 για καποιον που εχει λιγη πειρα απο αίνιγμα και ειδικα απο RTi images τοτε η εγκατασταση ειναι οπως λεει και η πεθερα μου a piece of cake

@ mv_best

Ναι στελνεις το αρχειο στο /tmp και μετα μεσσω telnet το κανεις εγκατασταση

@tsakman

Λυπαμαι αλλα δεν εχω usb-t tuner για να δοκιμασω αλλα και να ειχα παλι δοκιμη δεν μπορουσα να κανω γιατι δεν υπαρχει το αναλογο σημα στην περιοχη που μενω