Εντυπώσεων συνέχεια.
Το χρησιμοποιώ όταν έχω περισσότερο χρόνο στον καναπέ (όταν άλλοι βλέπουν τηλεόραση). Όταν έχω λίγο χρόνο βάζω απλώς τα ακουστικά στο κινητό, γιατί βαριέμαι την διαδικασία.
όταν όμως υπάρχει χρόνος η εμπειρία αξίζει με το παραπάνω. Απογειώνει την ακρόαση με τα ΜΗ1, αυξάνοντας πλάτος σκηνής, και βελτιώνοντας σημαντικά τα άκρα. Με τα ΜΗ1 δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς να αλλάξεις gain ή να δώσεις bass boost, αν και τα άτιμα τα sony μπορούν να δεχτούν όση ισχύ τους δώσεις χωρίς να γκρινιάξουν. Τότε όμως έχουμε ξεφύγει επικίνδυνα σε db.
Δεν το χρησιμοποιώ με τα Κ270 ή Κ340 ή Κ240, γιατί με βολεύουν αφάνταστα τα sony.
Εξακολουθώ να έχω την απορία βέβαια όλο αυτό τον καιρό γιατί η έξοδος του dac (?) από usb περνάει από τη ρύθμιση εξόδου του κινητού.
Δεν δοκίμασα επίσης την coaxial για να δω πως συμπεριφέρεται ώς transport, διότι έχω σετάρει το βουβάλι μου σε i2s εδώ και κανα χρόνο.
Τέλος για άλλη μια φορά η μπαταρία: δεν τελειώνει με τίποτα. Μιά φόρτιση από την αρχή και έχει κολλήσει στα 3 led. Και φυσικά είναι μεγάλη ανακούφιση να είσαι μακρυά και να ξέρεις ότι έχεις μια backup πηγή ρεύματος. Όπως το έπαθα το προηγούμενο Σάββατο που έφυγα πρωί από το σπίτι και γύρισα χαράματα έχοντας ξεχάσει φορτιστή.
Μάλλον ήρθε για να μείνει.