Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

Απάντηση: Re: Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

εγω δεν νομιζω να εχει και τιποτα ιδιαιτερες δυνατοτητες ο δεκτης
γιαυτο στο λεω

Εδώ θα διαφωνήσω.
Οι δυνατότητες δεν ορίζονται αποκλειστικά από το hardware. Έχουν να κάνουν και με την υποστήριξη που έχει μια συσκευή και, όπως και να το κάνουμε, τα dreambox πάντα ήταν (και είναι ασφαλώς ακόμη) μπροστά σε αυτό τον τομέα με μια ολόκληρη διαδικτυακή κοινότητα να ασχολείται μ'αυτά...

Επίσης να συμπληρώσω προς τον φίλο sateliter ότι δεν υποβαθμίζω τον 8000. Αντιθέτως τον θεωρώ και εγώ ένα από τα καλύτερα μηχανήματα που μπορεί να αγοράσει κανείς, για διάφορους λόγους. Έδωσα έμφαση απλά στο γεγονός ότι εάν μοναδικό κριτήριο είναι η εικόνα τότε μπορεί να κοιτάξει και αλλού.
Όμως, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, ένα dreambox δεν το αγοράζεις μονο για την εικόνα του ή για το hardware του. Είναι από μόνο του ξεχωριστή κατηγορία δέκτη και το αγοράζεις για αυτά που θα σου προσφέρει και θα μάθεις όσο ασχολείσαι με αυτό...

Re: Απάντηση: Re: Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

Εδώ θα διαφωνήσω.
Οι δυνατότητες δεν ορίζονται αποκλειστικά από το hardware. Έχουν να κάνουν και με την υποστήριξη που έχει μια συσκευή και, όπως και να το κάνουμε, τα dreambox πάντα ήταν (και είναι ασφαλώς ακόμη) μπροστά σε αυτό τον τομέα με μια ολόκληρη διαδικτυακή κοινότητα να ασχολείται μ'αυτά...

Επίσης να συμπληρώσω προς τον φίλο sateliter ότι δεν υποβαθμίζω τον 8000. Αντιθέτως τον θεωρώ και εγώ ένα από τα καλύτερα μηχανήματα που μπορεί να αγοράσει κανείς, για διάφορους λόγους. Έδωσα έμφαση απλά στο γεγονός ότι εάν μοναδικό κριτήριο είναι η εικόνα τότε μπορεί να κοιτάξει και αλλού.
Όμως, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, ένα dreambox δεν το αγοράζεις μονο για την εικόνα του ή για το hardware του. Είναι από μόνο του ξεχωριστή κατηγορία δέκτη και το αγοράζεις για αυτά που θα σου προσφέρει και θα μάθεις όσο ασχολείσαι με αυτό...

δεν θα ηθελα να επεκταθω σε αυτο γιατι σεβομαι απολιτα ολους τους χρηστες που εχουν τον δεκτη
περισσοτερο η παρουσισια μου στο παρον θεμα ειναι για να μπορεσω να διαχωρησω
δυο κατηγοριες
το Pm
και το forum
μου εχουν ερθει ανα καιρους διαφορα Pm και εχω προτρεψει τα μελη να μιλανε στον αερα τι νοημα εχει
η πισω κουβεντα δεν το καταλαβαινω αυτο γιαυτο περισσοτερο αγαπητε φιλε
ηθελα να μαθω και εγω της δυνατοτητες του δεκτη αλλα οχι σε Pm για να γινετε διαλογος

εγω δεν νομιζω να εχει και τιποτα ιδιαιτερες δυνατοτητες ο δεκτης
γιαυτο στο λεω

Φιλε teomad , θα μπορουσα να συμφωνησω με την αποψη σου , αν τα ιδια χαρακτηριστικα και δυνατοτητες διεθεταν η πλειοψηφια των δεκτων ...

Αυτο ομως οπως ξερεις καλα δεν συμβαινει ,αφ ενος αλλα ακομα και να συμβαινει, (περιπτωση IPBOX 9000 τον οποιον θεωρω πολυ δυνατο δεκτη
που μπορεις να " κτισεις" πανω του) σου βγαζει την ψυχη το support ...
κυριολεκτικα τα παντα γινοντα με ρυθμους χελωνας ....

Aκομα ακομα και ο ΑΖΒΟΧ Premium , που οντως ειναι ενας διαφορετικος δεκτης που υποσχεται πραγματα , αφου ακομα ειναι σε beta μορφη , κανεις δεν ξερει αν θα υλοποιηθουν στο τελος (ας αφησουμε την εικονα του που ως τωρα ειναι τραγικη..)

Χαιρετω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

δεν θα ηθελα να επεκταθω σε αυτο γιατι σεβομαι απολιτα ολους τους χρηστες που εχουν τον δεκτη
περισσοτερο η παρουσισια μου στο παρον θεμα ειναι για να μπορεσω να διαχωρησω
δυο κατηγοριες
το Pm
και το forum
μου εχουν ερθει ανα καιρους διαφορα Pm και εχω προτρεψει τα μελη να μιλανε στον αερα τι νοημα εχει
η πισω κουβεντα δεν το καταλαβαινω αυτο γιαυτο περισσοτερο αγαπητε φιλε
ηθελα να μαθω και εγω της δυνατοτητες του δεκτη αλλα οχι σε Pm για να γινετε διαλογος

Πολύ σωστός και συμφωνώ απόλυτα.
Αλλιώς το νόημα θα είχε ο όρος "forum"...

Βέβαια, κοντά στο νου και η γνώση. Ορισμένα πράγματα έτσι και αλλιώς είναι παράνομα και δεν είναι δυνατό να αναφέρονται δημοσία ούτε για χάρη της ελευθερίας του φόρουμ...

το λοιπον σημερα λεω να τον αγορασω,μιας και δεν θα τον παρω για την εικονα του αλλα γιατι τα εχει ολα πανω του.

Άντε και καλορίζικος προκαταβολικά...
Δεν θα υποκριθώ σαν μερικούς-μερικούς που δήθεν σφυρίζουν αδιάφορα όταν το βλέπουν... Ναι, θα τον ήθελα και εγώ!
Ελπίζω κάποιος καλός συγγενής να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη το Σεπτέμβρη που παντρεύομαι...!!!

Re: Απάντηση: Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

dimfil ευχαριστω,και με το καλο.
Παντος 2 μερες ειμαι χωρης dm και δεν μπωρο να κανω νανη το βραδι.
Το σαββατο θα τον εχω και εγω τον 8000.

Αντε καλοριζικος και καλοταξιδος :a0210: φιλε SMG Team ...
Καλα ...σε βλεπω τριημερο του Αγ.Πνευματος δεν θα ξεμυτισεις απο το σπιτι !! ;-))

Δεν θα υποκριθώ σαν μερικούς-μερικούς που δήθεν σφυρίζουν αδιάφορα όταν το βλέπουν... Ναι, θα τον ήθελα και εγώ!
Ελπίζω κάποιος καλός συγγενής να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη το Σεπτέμβρη που παντρεύομαι...!!!
Κι εγώ δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να μη θέλουν το αντικείμενο του πόθου..
(Η ώρα η καλή συνάδελφε!)

Απαραδεκτα πραγματα, ψαχνω τοση ωρα ενα εικονιδιο για να δηλωσω τη ζηλεια μου (ή το φθονο μου :slapface:). :flipout:
Dim, η ωρα η καλη!!

VasilisK= vakall

Να'στε καλά παιδιά για τις ευχές! Ευχαριστώ πολύ!

Πλάκα-πλάκα, βρήκα ένα από τα δώρα γάμου... Τον αδερφό μου λυπάμαι γιατί είναι το πρώτο υποψήφιο "θύμα" που σκέφτομαι για να το πληρώσει...!!!

Καλορίζικος ο δεκτης Tony
Εγώ είμαι ήδη παντρεμένος οποτε την έχασα την ευκαιρία :dead:
@dimfil
Η ώρα η καλή φιλε

μα καλά ρε @dimfil φίλτατε Δημήτρη
μα καλά δλδ ρε συ που παααα ρε καραμιτρο

δεν ήξερες δεν ρώταγες

η ώρα η καλή φίλε

@molivos δεν μου απάντησες για το ozoon

eolos68 ευχαριστω,και εγω παντρεμενος και αναμενο τον σεμπτεμβρη την κορακλα μου,διοτι ο γιος ειναι ενα με την μανα του.

Καλά... και μένα ο δικός μου ο γιος ένα από τα ίδια
Πάντα ο γιος τραβάει με την μάνα και οι κόρες με τον πατέρα (η σχεδόν πάντα)
Καλώς να δεχθείς την κόρη

Καλά στέφανα..αφού το αποφάσισες!
Μια συμβουλή απο "παλιό": Οτι προσωπικό χρειάζεσαι (δεκτες, υπολογιστες, αλλα οπτικοακουστικά) πάρτα...πριν τον γαμο γιατι μετά θα απαιτείται έγκριση κογκρεσσου για την αγορά τους και θα υποβιβαστούν ως "ανάγκες"!

@molivos δεν μου απάντησες για το ozoon

to martinoffroad...

Φιλε μου συγνωμη που δεν σου απαντησα αλλα μεσα στον γενικο χαμο,με γαμους ,νεους δεκτες , γεννητουρια !!!! ,... χαθηκα ... ;-))
Χμμ αν θυμαμαι καλα ρωταγες γιατι προτιμησα το oozoon απο experimental ??
Δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο λογο ..απλως ειχα διαβασει σε καποια forums & περιοδικα , και απο κατι φιλους , οτι ειναι ποιο σφιχτο image ,σταθερο ,με συνεχη και ευκολα updates , σχετικα γρηγορο ,οποτε το προτιμησα ...
Βεβαια το αποτελεσμα νομιζω με δικαιωσε , καθως μια βδομαδα το ζοριζω πολυ με συνεχους πειραματισμους , βαλε βγαλε images και μεχρι τωρα δεν με εχει προδωσει ...ειδομεν ...
να σαι καλα ..

Last edited: