Πρώτη επαφή:Νέα iMac 20" & 24"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτη επαφή:Νέα iMac 20" & 24"

Μιχάλη τα 24άρι με τον 2,8ghz επεξεργαστή δεν είναι διαφορετικό μοντέλο...είναι το στάνταρ 24άρι που απλά γίνεται build to order για να εφοδιαστεί εργοστασιακά με τον νέο 2,8 επεξεργαστή...μνήμες, σκληροί και όλα τα άλλα είναι ακριβώς ίδια...
Απλά το συγκεκριμένο που αναφέρω είχε παραγγελθεί ΒΤΟ για τον επεξεργαστή και αφού ηρθε εδώ μπήκε άλλο 1 GB μνήμης ώστε να φτάσει τα 2gb συνολικά....-bye-

Μπορεί αυτά να γίνονται στην Ελληνική αγορά φίλε μου αλλά στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές υπάρχει ξεχωριστό μοντέλο στα 2.8Ghz με μεγαλύτερο σκληρό και περισσότερη μνήμη. Δές εδώ.

Χμμμ...δεν το είχα δεί... :sleepey:

Αφού έξω άρχισε να διατίθεται ως ξεχωριστό μοντέλο, είναι θέμα ελαχίστων ημερών να γίνει και εδώ το ίδιο...

Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει και τίποτα... κανένας δεν θα έπαιρνε το 2,8 χωρίς να του προσθέσει ένα ακόμα gb μνήμης, και η μόνη διαφορά στο ξεχωριστό μοντέλο είναι ότι έχεις μεγαλύτερο σκληρό (που αν ήθελες και πριν υπήρχε αυτή η δυνατότητα...).
Θετικό επίσης είναι ότι σαν ξεχωριστό μοντέλο αναμένεται να έχει πιο γρήγορη παράδοση σε σχέση με την διαδικασία ΒΤΟ... -bye-

Μετά από μια μικρή έρευνα βρήκα τον σωστό διαχωρισμό περί του εν λόγω μοντέλου σε online Ελληνικό κατάστημα εδώ.

Για τραβήξτε κανά αυτί στον IMC που σας αφήνει στο σκοτάδι!:p

Έχω παραγγείλει το 24άρι για τη δουλειά και το περιμένω αρχές του μήνα με το Leopard... (ελπίζω μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο).
Θα σας έχω ενημέρωση με φωτογραφίες μόλις έρθει!

Είδα παιδιά εχτές για πρώτη φορά τον 20άρι στα 2,4 και έπαθα πλάκα. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην το πάρω. Απορώ πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η οθόνη του 24αριού. Εσείς που το έχετε δεί ρε παιδιά αξίζει αυτή η διαφορά, γιατί σαν μέγεθος το 20άρι είναι υπεραρκετό,το μόνο που με κράτησε να μην το πάρω είναι αυτά που έχω διαβάσει ότι το 24άρι έχει πολύ καλύτερο panel.

Εσείς που τα έχετε δεί για δώστε καμιά απάντηση στον Ματθαίο γιατί το ίδιο πρόβλημα απασχολεί κι εμένα.
Ψάχνω ένα 20-άρι για τον ανηψιό μου κι αυτά που ακούω μ' έχουν προβληματίσει αρκετά.
Ακούω για μιά οθόνη της LG ψιλομάπα, κι εν πάσει περιπτώσει μιά οθόνη πολύ υποδεέστερη της 24-άρας.
Έτσι είναι;
icon9.gif

Το παίζω Σπαρτιάτης :p To 24" είναι άλλο πάνελ σίγουρα αλλά όχι οτι το 20άρι δεν βλέπεται. Εχει ακουστεί οτι ειναι 18bit color αντί για 24bit που είναι το μεγάλο (δεν ξέρω αν ισχύει). Θα ρίξω μια ματιά αύριο απο κοντά να δω αν καταλάβω την διαφορά.

Εγώ πάντως μια χαρά το είδα το 20άρι, ωραιότατη είναι η οθόνη του για τον μέσο χρήστη!

Εσείς που τα έχετε δεί για δώστε καμιά απάντηση στον Ματθαίο γιατί το ίδιο πρόβλημα απασχολεί κι εμένα.
Ψάχνω ένα 20-άρι για τον ανηψιό μου κι αυτά που ακούω μ' έχουν προβληματίσει αρκετά.
Ακούω για μιά οθόνη της LG ψιλομάπα, κι εν πάσει περιπτώσει μιά οθόνη πολύ υποδεέστερη της 24-άρας.
Έτσι είναι;
icon9.gif

Μπάμπη δώρο θα του το κάνεις? Αχχχ μακάρι να είχα και εγώ τέτοιους θείους:worshippy::worshippy:

Εγώ πάντως μια χαρά το είδα το 20άρι, ωραιότατη είναι η οθόνη του για τον μέσο χρήστη!

Βρε και για πάνω απο τον μέσο χρήστη.. Εδώ ακόμα δουλευουν με 20άρες σε vga άλλοι.

Θείο Μπάμπη η οθόνη είναι πολύ καλή αλλά για να σου φύγει η περιέργεια δες την και απο κοντά.

Ο αγαπημένος σου ανηψιός,

Νίκος

Last edited:
Το 20άρι έχει ΤΝ πάνελ, το οποίο αν και είναι πολύ ταχύ, υστερεί σε απόδοση χρωμάτων και έχει μικρότερες γωνίες θέασης.

Χτες ήρθε και το δικό μου 24άρι.
Μερικά screenshots και ένα Xbench που είχατε ζητήσει.
Το Mac είναι με 2.8 Core 2 Duo και 1GB RAM.
Στο 3ο screenshot βλέπετε και τα XP σε VMware περιβάλλον και στην 4η το Minesweeper ανοιγμένο με την επιλογή Unity που ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows σαν να ήταν του Mac!!!

Attachments

• Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    82.9 KB · Views: 18
  • Picture 2.jpg
    Picture 2.jpg
    111.7 KB · Views: 23
  • Picture 3.jpg
    Picture 3.jpg
    69.8 KB · Views: 27
  • Picture 4.jpg
    Picture 4.jpg
    35.1 KB · Views: 25
Χτες ήρθε και το δικό μου 24άρι.
Μερικά screenshots και ένα Xbench που είχατε ζητήσει.
Το Mac είναι με 2.8 Core 2 Duo και 1GB RAM.
Στο 3ο screenshot βλέπετε και τα XP σε VMware περιβάλλον και στην 4η το Minesweeper ανοιγμένο με την επιλογή Unity που ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows σαν να ήταν του Mac!!!

Μπράβο βρέ ηγήτορα. Αυτό το Xbench περιμέναμε. Καλορίζικο βρέ!:SFGSFGSF: