ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!! (αυστηρα για Panasonicofilous)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!! (αυστηρα για Panasonicofi

Μπορεί να αναλυθεί και το τεχνολογικό θέμα "Υπομονή οι O-LED έρχονται" ή το οικονομικό "Μην αγοράζεται ακόμα οι τιμές θα συνεχίσουν να πέφτουν" -bye-

καλα εσεις θα μας γυρισετε στην προ-τηλεορασης εποχη

Ρε σεις....

πω πω πω δεν παλεύεστε με τίποτα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Σοβαρά όμως τώρα, πιστεύω οτι ο συνάδελφος, συναγωνιστής, συναναποφάσιστος Γιώργος Χ. με κάλυψε απόλυτα!:flipout::flipout::flipout:

Α να χαθείτε ρε, αληταράδες......:ernaehrung004:

Γιώργη, πάλι μας κράζουν:cool4:

ποτε θα κανετε και κανενα review της αναποφασιστης τηλεορασης η βγηκε καινουριο μοντελο?

υ.γ κανουμε και καταληψη στο trhead του φιλου

υ.γ κανουμε και καταληψη στο trhead του φιλου

Καλυτερα :p :D

να κρατησουν ζωντανο το thread μεχρι να ερθει η τηλεοραση γιατι μετα, θα σπαρταραει απο μονο του (κορδονεται μεσ'την περηφανεια) :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!! (αυστηρα για Panasonicofilous

Προκυρύσουμε
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ λίγο πριν τις εορτές

Agenda

1) Πρόλογος Εν αρχή ην η εικόνα....
2) Η ματαιότητα της αγοράς νέας TV Ματαιότης ματαιοτήτων τα plasma ματαιότης.....
3) Το ultra HD ειναι προ των πυλών - μην αγοράζετε τίποτα :smash: Κύριος ομιλητής Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Θέμα: Η υπεροχή των 576 γραμμών απέναντι στους γιαπωνέζικους μύθους .........
4) Αγωνιστικοι χαιρετισμοί μελών ''Κάλλιο ν' αγοράζουμε μενίρ, Pio-neer, Pio-neeeer'' :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
5) Επίλογος - κλείσιμο Δώρο μία έγχρωμη CRT 14 ιντσών μάρκας flickeronic

Μέχρι τότε εγγραφές νέων μελών Δευ-Τε-Πα μή εργάσιμες ώρες με pm σε μένα και στον PETRAN

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Είμαι μέσα........

Πείτε μου που υπογράφω!!!!!!!!

ΥΓ
Είστε άπαιχτοι!!!!!!!!-bye--bye-

Ειναι αληθεια οτι οι πανασονικ ειναι κορυφαιες στα ντοκυμαντερ?

Και συγκεκριμενα σε αυτα με ερπετα? (οπως με ΦΙΔΙΑ πχ. χουχουχοχυ)

Ειναι αληθεια οτι οι πανασονικ ειναι κορυφαιες στα ντοκυμαντερ?

Και συγκεκριμενα σε αυτα με ερπετα? (οπως με ΦΙΔΙΑ πχ. χουχουχοχυ)

Mα γιαυτό λέμε στο φίλο να περιμένει λίγο (π.χ 3-5 χρόνια ακόμα) να ωριμάσουν νέες τεχνολογίες και βλέπουμε ..

Γιατί βιάζεστε ? CRT δεν έχετε ???

Εδώ ερχονται πράγματα και θαύματα OLED, SED, ολογραφικες προβολές, ULTRA PRIMA HD και εμείς ασχολούμαστε με HD-ready ? :BDGBGDB55::BDGBDGB53:

Πάντως εγώ έκανα το πρώτο βήμα .... έδωσα την 32άρα Philips LCD σε ανιψιό που φεύγει για σπουδές και επέστρεψα στην 29άρα CRT που είχα ξεχασμένη στην αποθήκη.

Τώρα αναμένω 50'' O-LED, 1440p, 200Hz γύρω στο χιλιάρικο :p

Re: Απάντηση: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!! (αυστηρα για Panasonicofilous)

Πάντως εγώ έκανα το πρώτο βήμα .... έδωσα την 32άρα Philips LCD σε ανιψιό που φεύγει για σπουδές και επέστρεψα στην 29άρα CRT που είχα ξεχασμένη στην αποθήκη.

Τώρα αναμένω 50'' O-LED, 1440p, 200Hz γύρω στο χιλιάρικο :p

Ελπιζω να αντεξει η CRT!!!

ME TO KAΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η PZ 70 E THN ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9 ΚΑΘΩΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ PV 60 ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...

Αναμενουμε επομενως πολλα σχολια και παρατηρησεις για την PZ70!!!

Με το καλο να σας ερθει παιδια!!!-bye-

ME TO KAΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η PZ 70 E THN ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9 ΚΑΘΩΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ PV 60 ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...

Παω ενα λεπτο να μαστιγωσω τα παλικαρια στο Technixx.gr μπας και σου βγω απο την εξωτερικη :p

Φιλε, ξερεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να ζητησουμε ξεχωριστο Sub-forum υστερα :firstprize:

το οποιο φυσικα θα λεγεται:

"Τα αλανια που δεν δινουν πανω απο δυο χιλιαρικα για FULL HD PLASMA"

***(παει να κρυφτει)***

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!!! (αυστηρα για Panasonicofilous)

Κορυφαίο topic...

Έχω λυθεί στα γέλια με το κόμα των αναποφάσιστων!!!

Σέβομαι την ιεραρχία αλλιώς θα είχα ανοίξει thread με τίτλο "Οι Αναποφάσιστοι"

Με τέτοια ηγεσία όμως τι περιμένεις ... μόνο λόγια για τα μάτια του κόσμου.:flipout: