Πρώτη παρουσίαση: iPhone

esykas

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,220
Πειραιάς
Τελικά μετά από τρείς μέρες αναμονής το πολυπόθητο iphone έφτασε στα χέρια μου.

τώρα αρχίζουν τα :drummer:

Last edited by a moderator:
ακόμη ψάχνωμε διότι ως γνωστό είναι κλειδωμένο στην ΑΤ&Τ οπότε κατεβάζω κάποια πραγματάκια που μου έδωσε ο Νίκος :grinning-smiley-043και το προχωράω.Τώρα για το μέγεθος μεταξύ του htc touch τράβηξα και αυτήν την φωτό διότι είναι ο υποτιθέμενος αντίπαλος όσπου να δούν και οι υπόλοιπες εταιρείες πως θα αντιμετωπίσουν την καταιγίδα.

λοιπόν μόλις τώρα ξεμπέρδεψα :fahne90:
κατέβασα αυτό http://www.pqdvd.net/iphone-unlock-toolkit.html το οποίο μου είπε ο Νίκος και έκανα συγχρονισμό με το itunes:SFGSFGSF:
Τώρα είναι μακρά το καλύτερο λειτουργικό που έχω δουλέψει διότι όλα τα κάνει σε χρόνο dt .Δεν είμαι υπερβολικός διότι έχω δουλέψει και symbian και WM2/3/6 με το touch ΚΑΜΙΑ αίσθηση.Είναι πάρα πολύ γρήγορο και το εικονικό πληκτρολόγιο δεν υπάρχει περίπτωση λάθους διότι με το που πας στο αντίστοιχο γράμμα αμέσως μεγεθύνετε.Δέν ξέρω ακόμη εάν μπορώ να μπώ στο internet όπως το active sync των windows όταν το δοκίμασα μου ζητούσε σύνδεση με EDGE το αμερικάνικο σύστημα,κατά τα άλλα :BDGBGDB55:

H καρτα της ΑΤ&Τ που φοραει δεν μπορει να αφαιρεθει? Δηλαδη θελω να πω αμα βαλεις κανα κατσαβιδι και το παραβιασεις δεν μπορεις να βαλεις αλλη sim?

Υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση σε ΒΤ το pc το βρήσκει αλλά το τηλέφω\νο ψάχνει ατελείωτα και δεν βρήσκει καμία συσκευή πρέπει να βγεί κἀποιο update σύντομα.

Απάντηση: Re: Πρώτη παρουσίαση: iPhone

H καρτα της ΑΤ&Τ που φοραει δεν μπορει να αφαιρεθει? Δηλαδη θελω να πω αμα βαλεις κανα κατσαβιδι και το παραβιασεις δεν μπορεις να βαλεις αλλη sim?

δέν χρειάζεται παραβίαση http://www.maclife.com/sites/maclif...ack=article/how_to_remove_the_iphone_sim_card

μόλις την βάλεις την Ελληνική σου λέει βάλε την σωστή γιατί είναι κλειδωμένο:twoguns:

ακόμη ψάχνωμε διότι ως γνωστό είναι κλειδωμένο στην ΑΤ&Τ οπότε κατεβάζω κάποια πραγματάκια που μου έδωσε ο Νίκος :grinning-smiley-043 και το προχωράω

Είπαμε το σύνθημα είναι το γνωστό :"Hack the planet" :beatnik2:
Χαίρομαι που δούλεψαν.Γιατί αν περιμέναμε μόνο από τον νορβηγό....

Αν δεν σου κάνει κόπο δείξε κάποιο screenshot και για τους υπόλοιπους.

Sync με το mac με bt δοκίμασες?

Y.γ.τις φώτο βγάζες τες με μικρότερη ανάλυση γιατί αλλιώς δεν εμφανίζονται σε πολλούς.

Last edited:
Α) αυτό με την ανάλυση την μηχανή την έχω βάλει στην μικρότερη ανάλυση
Β) sync με το mac με ΒΤ δεν κάνει,ότι έχω δοκιμάσει είναι μέσο καλωδίου.
Γ)κάνω ένα restore τώρα και βλέπω παρακάτω.
Υ.Γ. από μουσική όμως σκίζει με τα ακουστικά,με το ηχείο είναι απλά αποδεκτό.

Καλορίζικο φίλε esykas.
Δώσε μας κι ένα feedback με την μπαταρία τι γίνεται.
Αν και βέβαια δεν είναι ενδεικτικό διότι δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο ακόμα.

usage 13 hours,35 minutes
standbay 1 day,5 hours

αυτά μέχρι τώρα που μπήκα στο φόρουμ
Τώρα να ρωτάω και εγώ:idea: wifi σύνδεση κάνει με τον mini αλλά πως πρέπει να κάνω συγχρονισμό χωρίς καλώδιο!!

Τώρα να ρωτάω και εγώ:idea: wifi σύνδεση κάνει με τον mini αλλά πως πρέπει να κάνω συγχρονισμό χωρίς καλώδιο!!

Με wifi παίζει το safari? Εχεις ίντερνετ δηλαδή?

Από κει και πέρα για να κάνεις συγχρονισμός τα contacts σου,δοκίμασε με bt και iSync (Devices->Add device).

Για itunes είναι απαραίτητο το καλώδιο μάλλον όπως και στα ipod.

ακόμη ψάχνω τον τρόπο να συνδεθώ με το wi-fi του mini θέλει τρόπο.
Συγχρονισμό με το καλώδιο και το itunes έχω κάνει τις επαφές και όλα τα υπόλοιπα video fotos music τα έχω κάνει με τον ποιό πάνω τρόπο,το wi-fi me με δυσκολεύει.

Λοιπόν θα πας στο μίνι:

System Prefs-> Sharing -> File sharing on (το γιατί θα το δούμε μετά αφού πετύχει το δίκτυο)

Μετά στο ίδιο μενού πάμε Internet-> Internet sharing on

Εκεί επιλέγεις τον τρόπο που θα λαμβάνει το μίνι το ίντερνετ και τον τρόπο που θα τον μοιράζει.

Π.χ. Λαμβάνεις με ethernet και θα μοιράζει με Airport (wifi), από όπου δηλαδή θα λαμβάνει το iPhone.