Επανέρχομαι ξανά για την αγορά iphone unlock από την Γαλλία και την διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής.
Λοιπόν η συσκευή κάνει 542.64 ευρώ + ΦΠΑ 19%
αγοράζεις και μία κάρτα ομιλίας αξίας 75 ευρώ η οποία σου δίνει και 25 ευρώ έξτρα χρόνο ομιλίας(Σύνολο 100 ευρώ).
Όλα μαζί 724 ευρώ
Για να ξεκλειδώσεις την συσκευή κάνεις κανονικά activate στο itunes και σε αναγνωρίζει δίνοντας του διεύθυνση από Γαλλία,κάρτα πιστωτική από Γαλλία και email.
Εγώ έδωσα την Ελληνική πιστωτική διότι δεν έχω Γαλλική και την δέχτηκε αλλά όπως μου είπαν από το κατάστημα άλλες φορές δεν την δέχεται.
Όταν έβαλα otenet.gr μου έβγαλε σφάλμα και έδωσα hotmail.com το οποίο και δέχτηκε ολοκληρώνοντας την εγγραφή.
Μετά περιμένεις 48 ώρες και παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών,
Τους δίνεις IMEI και κωδικό πελάτη,διεύθυνση στην Γαλλία και τραβάνε τα 100 ευρώ που έχεις από την κάρτα περασμένα στο τηλέφωνο.
Μετά σου λένε ότι σε τέσσερις μέρες θα λάβεις έναν φάκελο με την διαδικασία ξεκλειδώματος (όχι κωδικό που δεν είναι άλλη από το restore)και μέσα σε τρεις ημέρες το τηλέφωνο θα έχει ξεκλειδώσει,άρα η orange δίνει στην apple τα στοιχεία του αγοραστή και το IMEI της συσκευής και στο ξεκλειδώνει αυτή μέσω του itune,κανονικό φακέλωμα δηλαδή και στον αγοραστή και στην εταιρεία,τέλος πάντων το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και περιμένω να δω τη θα βγάλουν μετά τον Φλεβάρη που θα έχει δώσει και το SDK.