Πρώτη παρουσίαση: iPhone

Re: Απάντηση: Πρώτη παρουσίαση: iPhone

Από τα προγράμματα που αξίζουν είναι ο App Tapp Installler βάζοντας μέσα στο iphone βρίσκεις αρκετές εφαρμογές,παιχνίδια θέματα κλπ
Εγώ μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει το ΧLaunch το οποί βλέπω όλα τα προγράμματα σε μια λίστα διότι δεν χωράνε όλα στην today screen και συνέχισα με Apollo για ΙΜ ,Navizon μια τύπου GPS εφαρμογή για να δείχνει την θέση σας στο google map,το terminal,και το SMTBPrefs (summer Board) το οποίο αλλάζει το θέμα το κλασικό του iphone σε ότι θέμα βάλετε στον φακελό του με αποτέλεσμα μια άλλη αισθητική.

Το Navizon δουλευει Ελλαδα? δε νομιζω...

Λίγο άσχετο ως προς την παρουσίαση αλλά χρήσιμο για τις αγορές μας από το ebay λοιπόν,μία καλή διεύθυνση για να τσεκάρετε τον πωλητή η τον αγοραστή του ebay είναι αυτή www.toolhaus.org και βλέπετε ότι υπάρχει για αυτόν μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.:worshippy:

Mια ερωτηση προς κατοχους iPhone.
Εχει κανεις δουλεψει το iPhone με το wireless δικτυο του ZyXEL 660HW?
Διοτι με 2 διαφορετικα 660HW εχω μεγαλα προβληματα με το wireless.

Σρυ για το offtopic , απλα ψαχνω καποιον ομοιοπαθη γιατι δεν βρισκω αλλου προβληματα με τον συγκεκριμενο συνδυασμο.

Επανέρχομαι για την αγορά iphone unlock από την Γαλλία
Η συσκευή κάνει 542.64 ευρώ + ΦΠΑ 19%
αγοράζεις και μία κάρτα ομιλίας αξίας 75 ευρώ η οποία σου δίνει και 25 ευρώ έξτρα χρόνο ομιλίας(Σύνολο 100 ευρώ).
Όλα μαζί 724 ευρώ
Για να ξεκλειδώσεις την συσκευή κάνεις κανονικά activate στο itunes και σε αναγνωρίζει δίνοντας του διεύθυνση από Γαλλία,κάρτα πιστωτική από Γαλλία και email.
Εγώ έδωσα την Ελληνική πιστωτική διότι δεν έχω Γαλλική και την δέχτηκε αλλά όπως μου είπαν από το κατάστημα άλλες φορές δεν την δέχεται.
Όταν έβαλα otenet.gr μου έβγαλε σφάλμα και έδωσα hotmail.com το οποίο και δέχτηκε ολοκληρώνοντας την εγγραφή.
Μετά περιμένεις 48 ώρες και παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών,
Τους δίνεις IMEI και κωδικό πελάτη,διεύθυνση στην Γαλλία και τραβάνε τα 100 ευρώ που έχεις από την κάρτα περασμένα στο τηλέφωνο.
Μετά σου λένε ότι σε μιάμιση περίπου εβδομάδα θα λάβεις στην διεύθυνση που τους έδωσες ένα φάκελο με τον κωδικό ξεκλειδώματος και την διαδικασία.
Μετά (μέσα σε τρεις μέρες)που θα το βάζεις στο i tunes για να το συνδέσεις θα σου απαντήσουν πάλι ότι ξεκλειδώθηκε (μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων).

Επανέρχομαι για την αγορά iphone unlock από την Γαλλία
Η συσκευή κάνει 542.64 ευρώ + ΦΠΑ 19%
αγοράζεις και μία κάρτα ομιλίας αξίας 75 ευρώ η οποία σου δίνει και 25 ευρώ έξτρα χρόνο ομιλίας(Σύνολο 100 ευρώ).
Όλα μαζί 724 ευρώ
Για να ξεκλειδώσεις την συσκευή κάνεις κανονικά activate στο itunes και σε αναγνωρίζει δίνοντας του διεύθυνση από Γαλλία,κάρτα πιστωτική από Γαλλία και email.
Εγώ έδωσα την Ελληνική πιστωτική διότι δεν έχω Γαλλική και την δέχτηκε αλλά όπως μου είπαν από το κατάστημα άλλες φορές δεν την δέχεται.
Όταν έβαλα otenet.gr μου έβγαλε σφάλμα και έδωσα hotmail.com το οποίο και δέχτηκε ολοκληρώνοντας την εγγραφή.
Μετά περιμένεις 48 ώρες και παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών,
Τους δίνεις IMEI και κωδικό πελάτη,διεύθυνση στην Γαλλία και τραβάνε τα 100 ευρώ που έχεις από την κάρτα περασμένα στο τηλέφωνο.
Μετά σου λένε ότι σε μιάμιση περίπου εβδομάδα θα λάβεις στην διεύθυνση που τους έδωσες ένα φάκελο με τον κωδικό ξεκλειδώματος και την διαδικασία.
Μετά (μέσα σε τρεις μέρες)που θα το βάζεις στο i tunes για να το συνδέσεις θα σου απαντήσουν πάλι ότι ξεκλειδώθηκε (μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων).

Αααα καλααααααά πρώτη φορά βλέπω κινητό που το αγοράζεις σήμερα και το χρησιμοποιείς μετά απο 20 μέρες (και αν όλα πάνε καλα)!!!
Ευγε apple και εις ανώτερα.
Αν δεν άξιζε το GUI θα μιλάγαμε με τέτοια τιμή,ελλείψεις και διαδικασια ενεργοποιήσης για την πατάτα gadget του αιώνα.

Ελπίζω, όταν ερθει επίσημα και εδώ να μην εχει
-αυτη την τιμή-ληστεία
-αυτη την διαδικασία ενεργοποίησης

και φυσικα να φορά ενα firmware πολυυυυ βελτιωμένο

Μερικές φωτογραφίες για την διαφορά σε μέγεθος κουτιών και φορτιστών μεταξύ US έκδοσης και France πιστεύω ότι η Γερμανική θα είναι ίδια για την Αγγλική λογικά θα πρέπει να είναι ίδια με την US λόγο φορτιστή.

Attachments

• DSCF0234.jpg
    DSCF0234.jpg
    46 KB · Views: 22
  • DSCF0238.jpg
    DSCF0238.jpg
    104.4 KB · Views: 19
  • DSCF0232.jpg
    DSCF0232.jpg
    38.8 KB · Views: 26
  • DSCF0231.jpg
    DSCF0231.jpg