Μόλις τσεκάρω το use spdif στις μπάρες input output levels δεν υπάρχει καμία κίνηση, όταν το ξετσεκάρω τότε υπάρχει κίνηση κανονικά αλλά ήχος σε καμία των περοπτώσεων.Δουλέυω με kmp, vista και κάρτα ήχου την prelude, στέλνω τον ήχο στον onkyo 605 με coaxial.
Μόλις πήρα ήχο από την οπτική!!! Το περίεργο είναι οτι δεν έχω τσεκαρισμένο το use spdif και όμως...τι να πω δεν ξέρω.Ευχαριστώ πολύ πάντως, αν βρω καμια άκρη παραπάνω θα σας πω.Preferences - External Audio Decoder - επιλέγεις το AC3 Filter για ΑC3 Audio και για DTS. Στο main τσεκάρεις το use SPDIF δίνοντάς του 5+1 κανάλια. Πας στο System. Τσεκάρεις στο Use AC3Filter for τα PCM,AC3,DTS. Στο SPDIF passthrough τσεκάρεις AC3, DTS. Στο SPDIF options τσεκάρεις Use AC3 encoder, Do not encode stereo PCM.
Έχουμε το ίδιο set up μόνο που τον ήχο τον δίνω με coaxial από την mobo. Είχε διαπιστώσει το ίδιο πράγμα και ο Διονύσης στο thread ''ήχος στα mkv''. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν παίρνετε ήχο. Ξαναρωτάω: Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση η κάρτα ήχου??????????
Στο κουτι της καρτας εχει ανταπτορα απο DVI σε HDMI οποτε χρειαζεσαι καλωδιο HDMI to HDMI. Επισης η καινουριες καρτες της ΑΤΙ (εγω εχω την 3850) στελνουν και ηχο μεχρι 5.1 μεσω του HDMI οποτε δεν εχεις προβλημα.
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Καμία από τις δυο. Ο ήχος από το chipάκι ήχου της Ati κάρτας γραφικών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.