Πρωτο παγκοσμιο βραβειο για το AVClub.gr

Τώρα το είδα.... Μπράβο σας!!!! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν για να γίνεται τόσο καλή δουλειά!!!!!!!!:award: :firstprize:

Μπράβο σε όλους. Εύχομαι ακόμη περισσότερα βραβεία .Συγχαρητήρια

Re: Απάντηση: Πρωτο παγκοσμιο βραβειο για το AVClub.gr

συγχαρητήρια σε όλο το team για το επίτευγμα! αν και νομίζω ότι το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αγάπη των μελών που δίνει ζωή σε τούτη την ιστοσελίδα. και εις ανώτερα λοιπόν!:award:

Βαγγέλη έχεις απόλυτο δίκυο να συμπληρώσω επίσης ότι ήταν μια τρέλα όταν ξεκίνησε η οποία έχει εξαπλωθεί σε επιδημία.
Μπράβο σε όλους το αξίζουμε όλοι και αφού το πιστέψαμε τα καλύτερα, έρχονται.
Αξίζει ιδιαίτερη μνεία στην διαχειριστική ομάδα, που προσπαθεί πάντα και διακριτικά στην ομαλή λειτουργία του λιμανιού μας ( sorry αλλά είμαι βάζελος και με τα λιμάνια έχω μια αλλεργία, αλλά το AVClub είναι το αραξοβόλι των απανταχου άρρωστων με τα av συστήματα).

Συγχαρητήρια και από εμένα για το θαυμάσιο αυτό βραβείο.

Το επόμενο εύχομαι να είναι αυτό που θα ανεβάσει το avclub στην κορυφή σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας και επισκεψιμότητας,
Το μπράβο το δικαιούνται κυρίως τα ενεργά μέλη του avclub αλλά και αυτοί που το επισκέπτονται καθημερινά. Εύχομαι μια μέρα όλοι αυτοί που μας διαβάζουν να βρούν το χρόνο να εγγραφούν και να μας λένε έστω και μια απλή καλημέρα γιατί όλοι μας την έχουμε ανάγκη.

Μπράβο παιδιά.

Re: Απάντηση: Πρωτο παγκοσμιο βραβειο για το AVClub.gr

Παιδια
Απλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:fahne90:

Και είς ανώτερα.
Μπράβο σε όλη την Διαχειριστική Ομάδα
για την προσπάθειά της και για τον
πολύτιμο προσωπικό χρόνο που καταναλώνει.:grinning-smiley-043

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

ένα μεγάλο μπράβο και από μένα σε αυτούς που μοχθούν καθημερινά για την
σωστή λειτουργία της κοινότητας..γιατί περί κοινότητας πρόκειται

και γω σαν καινούριος εντυπωσιάστηκα αρκετα απο το φορουμ.. αντε εις ανώτερα..