Προκειται (πρωτα ο Θεος) να κανουμε με τη γυναικα μου ενα ταξιδι 6 ημερων στη Ρωμη απο 1-7 Ιανουαριου.
Ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες να φωτογραφισω τα πολλα αξιοθεατα της πολης?
Ποτε εχει το λιγοτερο κοσμο, το καλυτερο φως, αν υπαρχουν απαγορευσεις φωτογραφησης, ποιο ειναι το πιο ενδιαφερον κτλ...
Παιδια δεν υπαρχουν, η συζυγος ειναι υπομονετικη με το "κουσουρι" μου, η μηχανη ειναι η D300 και οι φακοι που εχω ειναι ο Sigma 10-20 4-5.6 + Nikkor 18-200VR. Αν χρειαστει (θα χρειαστει ?) μπορω να παρω μαζι ενα Sb600 ή ενα Sb900.
Για τριποδο τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Το 055XPROB ειναι πολυ βαρυ και ογκωδες, το Giottos ειναι μαλλον πολυ light.
Μηπως να εφοδιαστω με μονοποδο ή θαναι αχρειαστο ?
Πολλες ερωτησεις...:singer:
Αν καποιος που εχει καποια εμπειρια, μπορει να μου δωσει καποιες συμβουλες, θα ημουν ευγνωμων.
Ειναι το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο, και θαθελα να ειμαι οσο το δυνατον καλυτερα προετοιμασμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες να φωτογραφισω τα πολλα αξιοθεατα της πολης?
Ποτε εχει το λιγοτερο κοσμο, το καλυτερο φως, αν υπαρχουν απαγορευσεις φωτογραφησης, ποιο ειναι το πιο ενδιαφερον κτλ...
Παιδια δεν υπαρχουν, η συζυγος ειναι υπομονετικη με το "κουσουρι" μου, η μηχανη ειναι η D300 και οι φακοι που εχω ειναι ο Sigma 10-20 4-5.6 + Nikkor 18-200VR. Αν χρειαστει (θα χρειαστει ?) μπορω να παρω μαζι ενα Sb600 ή ενα Sb900.
Για τριποδο τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Το 055XPROB ειναι πολυ βαρυ και ογκωδες, το Giottos ειναι μαλλον πολυ light.
Μηπως να εφοδιαστω με μονοποδο ή θαναι αχρειαστο ?
Πολλες ερωτησεις...:singer:
Αν καποιος που εχει καποια εμπειρια, μπορει να μου δωσει καποιες συμβουλες, θα ημουν ευγνωμων.
Ειναι το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο, και θαθελα να ειμαι οσο το δυνατον καλυτερα προετοιμασμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων