Πρωτος DIY ενισχυτης

αυτο δεν το μπορω να στο πω με σιγουρια εχω δοκιμασει παλιοτερα καμποσα και μου εχουν μεινει ενα alps μαυρο στα 50κ ,μπλε στα 10κ και το khozmo

διαφορετικο ηχο το μπλε απο το khozmo αλλα ειναι και πως θα κατσει στο μηχανημα ,εχω τα ειχα αυτα τα δυο Mezmerize DCB1

το khozmo υπερτερει σιγουρα κατασκευαστηκα απο ολα

σημαντικο ρολο στην κατασκευη παιζει να ειναι ματσαρισμενα τα τρανζιστορ η πολυ καλη τροφοδοσια εγω θα εβαζα salas επισης ο πυκνωτης των 10mf και φυσικα η πολυ καλη ψυξη ωστε να μπορεις να πολωσεις υψηλα ,οσο ποιο ψηλα χωρις να ξεπρασεις τα ορια τοσο ποιο καλα

ευχης εργο θα ηταν να εχεις προσβαση σε αναλαιζερ ωστε να ρυθμισεις σωστα το p3 τριμερ αν παλι δεν εχεις ακολουθεις την οδηγεια του pass και το βαζεις στην μεση

πηρα τις πλακετες και τα τρανζιστορ, και τωρα σιγα σιγα θα παρω και τα υπολοιπα.
για τροφοδοσια πηρα το super regulator που εχουν στο diyaudio Store.
okz τοτε θα ξεκινισω με το ΤΚΔ και βλεπουμε.
και για ιnput αλλαγες εχεις κατι να προτινεις?

πηρα τις πλακετες και τα τρανζιστορ, και τωρα σιγα σιγα θα παρω και τα υπολοιπα.

το super regulator δεν νομιζω να φτανει για τοσο ρευμα ,νομιζω το ειχα θα στο εδινα ετσι

τι αλλαγες εννοης για input;

καπου διαβαζα στο diyaudio forums οτι κανει το super reg με καπιες μικρο αλλαγες, και αν δεν κανει δεν πειραζει, θα το βαλω στο δακ που εχει μια κινεζια τωρα
για το input εννουσα αλλαγη απο το ιν1 στο ιν2, απο cd player στο δακ πχ

καπου διαβαζα στο diyaudio forums οτι κανει το super reg, και αν δεν κανει δεν πειραζει, θα το βαλω στο δακ που εχει μια κινεζια τωρα
για το input εννουσα αλλαγη απο το ιν1 στο ιν2, απο cd player στο δακ πχ

ok το δοκιμαζεις και βλεπεις ,για το αλλο που ρωτησες τι αλλαγες θελεις να κανεις ;

Στο λινκ που εβαλες δεν φαίνεται κατι αλλα καλα ειναι και τα CMC

ωπα τωρα τα ειδα πρωι -πρωι δεν καταλαβα τι εγραψες ,οποιο και να βαλεις μια χαρα θα ειναι αλλα σκεψου και κατι με ρελεδες κατι ετοιμο βεβαια

ξεκινησε σιγα σιγα ο ενισχυτης.
ολα τα υλικα τα εχω παρει μαζι με το κουτι, και ξεκινησαμε τις σιδιροδουλιες ... μεγαλο ευχαριστω στον TAKIS και NIKOSGR του avclub

pass2.jpgpass1.jpg

προχοραει σιγα σιγα η κατασκευη, η πρωτη δοκιμη πως θα κατσουν ολα, ολες οι τρυπες για βιδες εχουν γινει...

72339039_971381299872045_2898200990257774592_n.jpg
72306664_507531626547336_4652354376558444544_n.jpg
72155187_521961765266812_5474224303115337728_n.jpg

Ωραία και τακτικά πράγματα, συγχαρητήρια και αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.