Πρώτος προβολέας

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο να δώσει κανείς πάνω από 1000 ευρώ για μια οθόνη, όσο καλή και να ´ναι. Πόσο καλύτερη άραγε θα είναι η εικόνα που θα πάρει;

Ελα ντε!Αυτο ρωταω και εγω.Καποιοι εδω μεσα θα το εχουν σιγουρα δοκιμασει.

Yπολογισε μεχρι περιπου το 1/3 της αξιας του προβολεα για αγορα οθονης, και μην ξεχνας το θεμα εξελιξη-εξαπλωση-πτωση τιμων !
Επισης απο ενα σημειο και μετα ,για ελαχιστα καλυτερο πληρωνεις πολυ περισσοτερο...

καλημέρα!! "Ξέθαψα" αυτό το ποστ ύστερα από κάτι που έψαχνα για τις ζάρες σε πανί, ωστόσο αν κάποιος το διαβάσει και είναι νέος σε θεάσεις προβολέα ας λάβει σοβαρά υπόψιν και το χρώμα του χώρου,,,όσο πιο σκούρο είναι τόσο πιο καλά για τις αντανακλάσεις(καμιά φορά είναι σαν να έχεις ένα φωτιστικό ανοιχτό αν έχεις άσπρο χώρο)..Όσο αφορά τις ζάρες αν αφήσω το πανί ατύλιχτο για πολύ καιρό υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι? (είναι 106' Lumene χειρός)

καλημέρα!! "Ξέθαψα" αυτό το ποστ ύστερα από κάτι που έψαχνα για τις ζάρες σε πανί, ωστόσο αν κάποιος το διαβάσει και είναι νέος σε θεάσεις προβολέα ας λάβει σοβαρά υπόψιν και το χρώμα του χώρου,,,όσο πιο σκούρο είναι τόσο πιο καλά για τις αντανακλάσεις(καμιά φορά είναι σαν να έχεις ένα φωτιστικό ανοιχτό αν έχεις άσπρο χώρο)..Όσο αφορά τις ζάρες αν αφήσω το πανί ατύλιχτο για πολύ καιρό υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι? (είναι 106' Lumene χειρός)

106'' Lumene χειροκίνητη εχω κι εγώ. Το πανί μονίμως κατεβασμένο συνεχόμενα πάνω απο 6 μήνες πλέον και εκτός απο 2-3 σημεία χαμηλά που έχει αφήσει ζάρες δεν έχω κανένα παράπονο. Και αυτό με τα 2-3 σημεία να σου διευκρινήσω ότι το έχω απο τους πρωτους 2-3 μήνες που το αγόρασα και πριν το αφήσω μόνιμα κατεβασμένο. Απλά πίστευα ότι μήπως έφτιαχνε αν το άφηνα όλο κάτω, αλλά τελικά δεν..
Όπως και να'χει, στο δικό μου αυτό είναι περισσότερο ορατό όταν πλησιάσεις κάπου στο 1 μέτρο και βλέπεις απο διαγώνια πλευρά.

Εμένα μ παρουσίασε ζάρες κοντά στο χρόνο...το θέμα είναι ότι πίσω από το πανί έχω mount on wall την tv αλλά δεν βλέπω tv πια και δεν είμαι πολύ σε αυτόν το χώρο οπότε έλεγα μήπως το άφηνα για κάμποσο καιρό κατεβασμένο, αλλά μάλλον όπως λες και εσύ δεν θα διορθωθεί κάτι, όντως φαίνονται οι ζάρες μόνο από πολύ κοντά και έντονα σε πολύ φωτισμένα σημεία κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν.

Eυχαριστώ για το reply