Πρωτος προτζεκτορας - Υπερβολη ή οχι?

ναι, δεν μιλαω για stewart...
Ντίνο και η δική μου, μια φθηνή ηλεκτρική 120' χωρίς προεντατήρες και δεν έχει καθόλου ζάρες παρά τα 7 σχεδόν χρονάκια της -bye-

Αλλα να θυμισω οτι φτιαχνω dedicate χωρο οπου θα βλεπω μονο ταινιες...

αν και οι ταινιες που βλεπω ειναι οι περισσοτερες σε DVD (εχω 1500 dvd...

Αν κάνεις ειδικό χώρο τότε δεν βλέπω το λόγο να μην βάλεις σταθερή οθόνη. Αν μπορείς κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από προβολείς τώρα... Στη θέση σου θα έπαιρνα τον 350. Εξεραιτικό μηχάνημα και ειδικά γιά σένα που θα βλέπεις πολλά DVD. Οι καλοί τρίτσιποι είναι πιό ξεκούραστοι από τους DLP και αποδίδουν καλύτερα σε χαμηλής ποιότητας σήμα (DVD).

Βέβαια θ´ακούσεις πολλές απόψεις κι ανάλογα με την τσέπη σου θα αποφασίσεις. Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις και καταλήξεις σαν αυτόν που έψαχνε φέρετρο για την πεθερά του και στο τέλος, αφού όλο και κατέβαινε σε τιμή, του λέει ο νεκροθάφτης:
- Ρε φίλε, δεν την φέρνεις από δώ μιά στιγμούλα να της περάσουμε κατ´ευθείαν τα χερούλια;
icon10.gif

και να σωσω καποια ευρω για τα ηχεια (Β&W 683) που θελω να παρω απο σεπτεμβριο...(μεχρι τοτε θα εχω τα logitech z-300 τα οποια εχω στο pc...

φιλε απλα και το καλητερο πανι να παρεις ..αν εχεις για ηχο logitech z-300 (δεν θα σου δινει το γεμισμα το βαθος οπως οι μεγαλη σου πια εικονα) θα χανεις πολυ... καλητερη επενδυση ειναι τα ηχεια και τα καλωδια παρα το πανι...

Last edited:
Πέρασα και εγώ πρόσφατα από το ίδιο δίλημμα.

Κατέληξα σε JVC 350. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο και ας είχα τύψεις αρχικά για τα χρήματα.

Για οθόνη, αν έχεις dedicated χώρο, πήγαινε σε σταθερή. Και πιο οικονομική είναι και πιο αξιόπιστη.

Επίσης, καλό είναι να πιάσεις τα πινέλα/ρολά και να βάψεις τον χώρο σε ότι πιο σκούρο χρώμα μπορείς. Κατά προτίμηση μαύρο...