PS Audio Power Plant Premier και Duet Center

Status
Not open for further replies.
Με ενδιαφέρει το Duet. Επειδή στο link έχει φωτο για αμερικάνικες πρίζες, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι στο προς πώληση είναι σούκο; αν αυτό ισχύει με ενδιαφέρει όπως είπα μόνο που θα μπορέσω να σου πω λεπτομέρειες για συνάντηση Πέμπτη γιατί αύριο θα είμαι εκτός Αθήνας και δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.

Re: Απάντηση: PS Audio Power Plant Premier και Duet Center

Με ενδιαφέρει το Duet. Επειδή στο link έχει φωτο για αμερικάνικες πρίζες, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι στο προς πώληση είναι σούκο; αν αυτό ισχύει με ενδιαφέρει όπως είπα μόνο που θα μπορέσω να σου πω λεπτομέρειες για συνάντηση Πέμπτη γιατί αύριο θα είμαι εκτός Αθήνας και δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή.

Εννοείται ότι είναι αγορασμένο από Ελλάδα και έχει σούκο μπρίζες. Όσον αφορά τη συνάντηση, είμαι Θεσσαλονίκη, οπότε είναι μάλλον λίγο δύσκολο. Μήπως θα είσαι πουθενά εδώ κοντά;

Υπάρχει μια περίπτωση να ανέβω την επόμενη εβδομάδα αλλά δε θα το ξέρω πριν την Παρασκευή. Αλλιώς θα επικοινωνήσω με πμ για να βρούμε άλλο τρόπο

Re: Απάντηση: PS Audio Power Plant Premier και Duet Center

Υπάρχει μια περίπτωση να ανέβω την επόμενη εβδομάδα αλλά δε θα το ξέρω πριν την Παρασκευή. Αλλιώς θα επικοινωνήσω με πμ για να βρούμε άλλο τρόπο

OK. Αναμένω.

Βαλε ενα τηλεφωνακι δεν ειμαστε ολοι κομπιουτεραδες.

Δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν (το χρησιμοποιώ ο ίδιος). Αν κάτι αλλάξει στο μέλλον, θα το αναφέρω στο forum.

Status
Not open for further replies.