sakis.kom
Supreme Member
Καλά, μιλάμε... σε αυτές τις 4 σελίδες, μου λύθηκαν σχεδόν όλες οι βασικές απορίες μου, σαν νέος, καθώς υπάρχει η σκέψη στο μέλλον για αγορά του PS3 και πρώτη φορά σήμερα ψάχνω να δω τι κάνει αυτό το μηχάνημα!
Αλήθεια κυκλοφορεί σε λευκό ή ασημί και αν ναι σε τι από τα δύο?
Κάποιες απορίες που έχω...
1) 2.5'' σκληρό όπως ο WD Passport 320GB μπαίνει επάνω?
2) Είδα σε φίλο πως κάνεις copy στον σκληρό του PS3 αρχεία MPEG2 και εμφανίζονται με κινούμενες μικρογραφίες στη λίστα του PS3. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και από εξωτερικό σκληρό με USB, με κινούμενες μικρογραφίες?
3) Αν ναι, κάθε φορά που αφαιρώ τον εξωτερικό σκληρό και τον ξαναβάζω μετά, θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να ξαναφορτώσουν οι μικρογραφίες ή τις "θυμάται"? Μιλάμε για πολλά μουσικά βίντεοκλιπ, 2000-3000 αρχεία MPEG2 με διάρκεια 3-4 λεπτά και με χωρητικότητα 50-100 MB το κάθε ένα.
Ευχαριστώ... Σάκης!
Αλήθεια κυκλοφορεί σε λευκό ή ασημί και αν ναι σε τι από τα δύο?
Κάποιες απορίες που έχω...
1) 2.5'' σκληρό όπως ο WD Passport 320GB μπαίνει επάνω?
2) Είδα σε φίλο πως κάνεις copy στον σκληρό του PS3 αρχεία MPEG2 και εμφανίζονται με κινούμενες μικρογραφίες στη λίστα του PS3. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και από εξωτερικό σκληρό με USB, με κινούμενες μικρογραφίες?
3) Αν ναι, κάθε φορά που αφαιρώ τον εξωτερικό σκληρό και τον ξαναβάζω μετά, θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να ξαναφορτώσουν οι μικρογραφίες ή τις "θυμάται"? Μιλάμε για πολλά μουσικά βίντεοκλιπ, 2000-3000 αρχεία MPEG2 με διάρκεια 3-4 λεπτά και με χωρητικότητα 50-100 MB το κάθε ένα.
Ευχαριστώ... Σάκης!