PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Καλά, μιλάμε... σε αυτές τις 4 σελίδες, μου λύθηκαν σχεδόν όλες οι βασικές απορίες μου, σαν νέος, καθώς υπάρχει η σκέψη στο μέλλον για αγορά του PS3 και πρώτη φορά σήμερα ψάχνω να δω τι κάνει αυτό το μηχάνημα!

Αλήθεια κυκλοφορεί σε λευκό ή ασημί και αν ναι σε τι από τα δύο?

Κάποιες απορίες που έχω...
1) 2.5'' σκληρό όπως ο WD Passport 320GB μπαίνει επάνω?

2) Είδα σε φίλο πως κάνεις copy στον σκληρό του PS3 αρχεία MPEG2 και εμφανίζονται με κινούμενες μικρογραφίες στη λίστα του PS3. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και από εξωτερικό σκληρό με USB, με κινούμενες μικρογραφίες?

3) Αν ναι, κάθε φορά που αφαιρώ τον εξωτερικό σκληρό και τον ξαναβάζω μετά, θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να ξαναφορτώσουν οι μικρογραφίες ή τις "θυμάται"? Μιλάμε για πολλά μουσικά βίντεοκλιπ, 2000-3000 αρχεία MPEG2 με διάρκεια 3-4 λεπτά και με χωρητικότητα 50-100 MB το κάθε ένα.

Ευχαριστώ... Σάκης!:grinning-smiley-043

Εφοσον θελεις να μεταφερεις εκει τη μουσικη συλλογη σου και τα βιντεο κλιπ σου οπως εκανα και εγω θα αγορασεις εναν μεγαλο 2,5 σκληρό και θα τον βάλεις αντί του 40ρη/80ρη που εχει μεσα.Δε χανεις την εγγυηση και έχεις απλετο χώρο να κατεβάσεις οτι θελεις και να εχεις και ολες τις φωτο τη μουσική και τα βιντεοκλιπ που θες.

Μια επαλήθευση θέλω...
Αγοράζω PS3 με μικρό σκληρό για οικονομία χρημάτων καθώς στα μοντέλα που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν διαφορές. Του βάζω εσωτερικό SATA 2.5 σκληρό καθώς δεν παίρνει 3.5, φορμαρισμένο σε FAT32 και όχι NTFS, οποιασδήποτε χωρητικότητας και δεν χάνουμε την εγγύηση. Σε εξωτερικό σκληρό δεν εμφανίζονται κινούμενες μικρογραφίες στα βίντεάκια μας. Επίσης δέχεται κανονικά εξωτερικό σκληρό 2.5 σε USB ακόμη και 500GB.

Σωστά όλα?

Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Μια επαλήθευση θέλω...
Αγοράζω PS3 με μικρό σκληρό για οικονομία χρημάτων καθώς στα μοντέλα που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν διαφορές. Του βάζω εσωτερικό SATA 2.5 σκληρό καθώς δεν παίρνει 3.5, φορμαρισμένο σε FAT32 και όχι NTFS, οποιασδήποτε χωρητικότητας και δεν χάνουμε την εγγύηση. Σε εξωτερικό σκληρό δεν εμφανίζονται κινούμενες μικρογραφίες στα βίντεάκια μας. Επίσης δέχεται κανονικά εξωτερικό σκληρό 2.5 σε USB ακόμη και 500GB.

Σωστά όλα?

Όλα σωστα!!

ο εσωτερικος 2.5 αν θυμαμαι καλα ειναι σατα στις 5.200, νομιζω στις οδηγιες λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει..

δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι φορμαρισμενος γιατι μολις τον βαλεις το PS3 θα κανει αυτοματα φορματ σε δικο του συστημα αρχειων...

ο εξωτερικος θα πρεπει να ειναι FAT32...

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Όλα σωστα!!

ο εσωτερικος 2.5 αν θυμαμαι καλα ειναι σατα στις 5.200, νομιζω στις οδηγιες λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει..

δεν εχει σημασια σε τι θα ειναι φορμαρισμενος γιατι μολις τον βαλεις το PS3 θα κανει αυτοματα φορματ σε δικο του συστημα αρχειων...

ο εξωτερικος θα πρεπει να ειναι FAT32...

Τα σέβη μου!!!:grinning-smiley-043

Δεδομένης της υπαρξης μηχανακιων οπως πχ το Panny 35 ή το αντιστοιχο Sony 350, η επιλογη του PS3 αποκλειστικά για BD player δεν εχει πλεον ιδιαιτερο νόημα.

Δεδομένης της υπαρξης μηχανακιων οπως πχ το Panny 35 ή το αντιστοιχο Sony 350, η επιλογη του PS3 αποκλειστικά για BD player δεν εχει πλεον ιδιαιτερο νόημα.

εχουμε ξεπερασει την εποχη του πιο φτηνου και παραλληλα καλυτερου blu-ray player?

για τα λεφτα του μηπως αξιζει η αγορα του;

δεν γνωριζω γιατι εχω να ασχοληθω με τα blu-ray players απο τοτε που πηρα το PS3, οχι μονο για player...

κατα τα αλλα

το PS3 ειναι ενα μηχανημα -τα κανω σχεδον ολα και συμφερω- με καλη τιμη για αυτα που προσφερει...

@vadergr

το αποφθεγμα της υπογραφη απ'οτι φαινεται δεν ειναι του ισοκρατη...

http://el.wikiquote.org/wiki/Ισοκράτης

απο εδω μαλλον προερχεται:

"Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους." (Μετάφραση: Νίκος Σαραντάκος)

παλι του ισοκρατη

Παρήγγειλα απο Κωτσόβολο PS3 με δυο παιχνίδια και μια ταινία blueray--> The Dark Knight στην τιμή των 399 .

Σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά ενος καθαρόαιμου BluRay -βλέπε sony 350 ή pioneer - αλλά όσους γνωστούς γκατζετάκηδες κι αν ρώτησα, όλοι μα όλοι λέγανε με μια φωνή(!) "PS 3":a0210:

Απο Δευτέρα που θα παραλάβω θα δω αν έχουν δίκιο..-bye-

Χρόνια Πολλά και να έχουμε όλοι Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία!

Για τα λεφτά του, το PS3 δείχνει μέχρι στιγμής να είναι εκπληκτικό Blu-ray player. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά, τέτοιο πακέτο δε βρίσκεις με άλλη επιλογή ;)

Εγώ το θέλω κυρίως σαν MEDIA PLAYER καθώς με τον σκληρό του δίσκο είναι ότι καλύτερο, εκτός και αν έχετε και άλλη γνώμη. Δεν κοιτάω την λύση των PC ή συσκευών που συνδέονται επάνω σε αυτό.

Αλήθεια... υπάρχει και σε λευκό στην Ελλάδα?

Καλημέρα!

Πήρε την θέση που του ανήκει στο rack του σαλονιού. Συνδέθηκε με QED Hdmi PS3 για εικόνα και με
True Colour Industries Coral Optical για ήχο..
Έκανε update software σχεδόν μόνο του με WiFi στην καινούργια έκδοση 2.53..
Έπαιξε για πρώτη φορά - και για καλή αρχή - το BD "The Dark Knight" και συνεργάστηκε άψογα με την 42PFL9703D καθώς και με τα Mission Volare 63..

Κυρίες και κύριοι, είναι το Sony PS3! Μια αξιοθαύμαστη "μηχανή":a0210:

Καλή Χρονιά σε όλους-bye-

Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Εγώ το θέλω κυρίως σαν MEDIA PLAYER καθώς με τον σκληρό του δίσκο είναι ότι καλύτερο, εκτός και αν έχετε και άλλη γνώμη. Δεν κοιτάω την λύση των PC ή συσκευών που συνδέονται επάνω σε αυτό.

Αλήθεια... υπάρχει και σε λευκό στην Ελλάδα?

αν θα χρησιμοποιήσεις και το blu-ray παρε το PS3...

άμα όμως δεν θες blu-ray και δεν έχεις σκοπό να παίξεις παιχνίδια τότε ένα media player και θα σου κοστιζε λιγοτερο και καλύτερη δουλεια θα εκανε σε ορισμενες περιπτωσεις...

σε λευκο απ'οτι ξερω δεν υπαρχει στην ελλαδα...

Το PS3 παίζει άμεσα και χωρίς ρυθμίσεις τα DVD και BR που κυκλοφορούνε στο εμπόριο ή χρειάζεται πρόσθετα προγράμματα - ρυθμίσεις - codecs;

Δηλαδή αγοράζοντας ένα τηλεκοντρόλ και βάζοντας μέσα ένα DVD το PS3 συμπεριφέρεται σαν ένα DVD player δηλ ανοίγει κατευθείαν στο μενου του DVD ή λειτουργεί σαν υπολογιστής (ανοίγει δηλαδή σε μια κεντρική οθόνη μεσω της οποίας βρίσκεις το κατάληλο software - player και μέσω αυτού διαβάζεις το DVD) ???

Οπως καταλάβατε κατα βάση ψάχνω για DVD - ΒR player αλλά σκέφτομαι και το PS3 για κανένα παιχνιδάκι

Το PS3 παίζει άμεσα και χωρίς ρυθμίσεις τα DVD και BR που κυκλοφορούνε στο εμπόριο ΔΕΝ χρειάζεται πρόσθετα προγράμματα - ρυθμίσεις - codecs.

Δεν ειναι αναγκαια η αγορα τηλεκοντρολ...

Ανοιγει μια κεντρική οθόνη μεσω της οποίας διαλεγεις την αναπαραγωγη DVD/BR