PS3 40GB- PRICE DROP!!!

ιντερνετομάγαζο που στέλενι κι ελλάδα, ιντερνετομάγαζο που στέλνει Κύπρο, ή συγκεκριμένο μαγαζί? Γιατί έχω φίλους στην Κύπρο που μπορούν να μου το αγοράσουν και να το στείλουν (άσε που πριν 3 εβδομάδες ήμουν εκεί!)

Δυστυχώς στην Κύπρο από ιντερνετομάγαζα είμαστε πολύ πίσω, αλλα μέσα μέσα κάποια μαγαζιά κάνουν καλές προσφορες. Για το συγκεκριμένο μαγαζί spyridy έχεις PM.

Και εγώ είμαι στο τσακ να το πάρω αλλα δυσκολεύομαι να αποφασίσω πιο απο τα δυο.
Έχω βρει το 40GB στα 373 Ευρώ καλύτερη τιμή και το 60GB Starter Pack στα 493 Ευρώ.

To δευτερο βεβαια αξιζει καλυτερα!:ernaehrung004:
Που το εχεις βρει? Με ενδιαφερει και εμενα αυτη η τιμη!Στελνουν Ελλαδα?

Βασικά στην Κύπρο η τιμή του Starter Pack είναι όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη στα 499 Ευρώ.
Δεν νομίζω να στέλνουν Ελλάδα αλλα αν θες να δοκιμάσεις, έχεις PM.

Διαβαζω...διαβαζω...διαβαζω τοσα...στο τελος θα με κανετε να παω να το παρω κι εγω!!! :smash: :grinning-smiley-043

Και γιατί όχι? Αφού στήνεις που στήνεις το home cinema, πάρε κι ένα έτσι για το blue-ray βρε αδερφέ! χεχε

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Διαβαζω...διαβαζω...διαβαζω τοσα...στο τελος θα με κανετε να παω να το παρω κι εγω!!! :smash: :grinning-smiley-043

Eδώ το πήρα εγώ ρε Πάνο, φαντάσου :Banane0:
Ελπίζω να το δώ και λιγο το Σ/Κ και να σας πώ τις εντυπώσεις μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Eδώ το πήρα εγώ ρε Πάνο, φαντάσου :Banane0:
Ελπίζω να το δώ και λιγο το Σ/Κ και να σας πώ τις εντυπώσεις μου...

Ελα ντε!!!!! :worshippy:

Δες το εσυ αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο πρεπει να πιουμε το καφεδακι μας στην εκθεση, μπας και σε πεισω να παρεις και καμια τηλεοραση!!! :ADFADF1: :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Ελα ντε!!!!! :worshippy:

Δες το εσυ αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο πρεπει να πιουμε το καφεδακι μας στην εκθεση, μπας και σε πεισω να παρεις και καμια τηλεοραση!!! :ADFADF1: :D

Οχι, αυτό θα ήταν προσβολή του καταστατικού του κόμματος και δεν γίνεται όσο και εαν επιμένεις :Banane0::Banane0:

Εντάξει έκανα και εγώ μια αγορά για να μην μας κατηγορούν οι αντίπαλοι οτι είμαστε "αναχρονιστικοί και παλαιομοδίτες" αλλά μην τα ισωπεδώνουμε και ολα :2thumb22sup::2thumb22sup:

Μόνο μια τηλεόραση μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη... Θα τα καταφέρει άραγε :7SFGSFG:

Λοιπον διαβασα τις 14 σελιδες και μετα απο τις 28 ως τωρα διοτι ζαλιστηκα να διαβαζω!

Τελικα αυτη τη στιγμη που το βρισκουμε φθηνοτερα ή με καποια ευκαιρια? Και σκετο να ειναι δε με πειραζει, καθως σκεφτομαι να το εχω για Blue-Ray μαζι με τη Philips-9732. Βεβαια θα παιξει και λιγο game... :D

Να και τα καλά.
Μέχρι πριν από 2 ημέρες στο παρακάτω link υπήρχε και το 60άρι.
Τώρα,εξαφανίσθηκε,το δε 40άρι,έπεσε στα 399$ από 449$ και μαζί δίνουν δώρο την ταινία Spiderman3.
399$=285 !!!!!!!!!!
Άντε και στα δικά μας.
http://www.ebgames.com/productmerch.asp?groupid=635

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Να και τα καλά.
Μέχρι πριν από 2 ημέρες στο παρακάτω link υπήρχε και το 60άρι.
Τώρα,εξαφανίσθηκε,το δε 40άρι,έπεσε στα 399$ από 449$ και μαζί δίνουν δώρο την ταινία Spiderman3.
399$=285 !!!!!!!!!!
Άντε και στα δικά μας.
http://www.ebgames.com/productmerch.asp?groupid=635

Στις σημειωσεις διαβασες οτι: "this item cannot be shipped outside of the United States, to a PO Box, or to APO/FPO addresses."

Αν δεν μενεις USA δεν το στελνουν απ'οτι γραφουν.....Αλλιως η τιμη απλα ηταν κορυφαια........