PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Σωστά... οι μόνες αλλαγές ουσιαστικά είναι το card-reader και οι usb.
(συν ο σκληρός που είναι μικρότερος, αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις στο μέλλον... ps2 games παίζει κανονικά)

Όχι ακόμα, αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση.

Καλά μην γίνεις λιώμα από τώρα… :ADFADF1:

Είναι επίσημο παιδιά ανακοινώθηκε είδη στο UK και όχι μονο η τιμές θα είναι £299 το 40GB και £349 το 60GB αλλα θα είναι πακέτο με 2 First Party Games!!!

Αν δεν θέλω να βλέπω dvd και να παίζω παιχνίδια του ps2,υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην μου το φέρει η ξαδελφούλα μου από το Αμέρικα;

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Αν δεν θέλω να βλέπω dvd και να παίζω παιχνίδια του ps2,υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην μου το φέρει η ξαδελφούλα μου από το Αμέρικα;

Κανένα απολύτως…

Αμερική και πάλι Αμερική.

ftpijr.jpg

2psoexk.jpg

EMBARGOED until 05/10/2007 16:30
New PLAYSTATION®3 Model to Take Holiday Season by Storm

Aggressively priced hardware and a terrific software line-up make for an unbeatable combination
New 40GB PS3 at 399

London, 5 October 2007 – Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) today announced details of its exciting new PLAYSTATION®3 (PS3™) model that will launch throughout the SCEE territories on 10th October 2007 at the highly attractive price of 399.

Providing an incredibly appealing entry point to the world of High Definition gaming and entertainment for the holiday season, the new PS3 brings the next generation of interactive home entertainment to homes all across Europe, Middle East, Africa and Australasia.

το πληρες αρθρο
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=8106658&postcount=1

Για να δουμε οι δικοι μας τι θα κανουν.Γιατι εδω ειναι Ελλαδα δεν ειναι παιξε γελασε:furious3:

Για να δουμε οι δικοι μας τι θα κανουν.Γιατι εδω ειναι Ελλαδα δεν ειναι παιξε γελασε:furious3:
LOLOL ... :) αν και δεν είναι καθόλου αστείο, ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε τα ίδια και να επιβληθεί η ίδια τιμή σε όλη την Ευρώπη.

Μην το γελας καθολου,ετοιμος ημουν να δωσω την παραγγελεια στην Αμερικη και τωρα παμε απο την αρχη.

Τελικά μάλλον δεν θα παίζει ps2 games , όπως έλεγαν στην αρχή τα παιδιά... απίστευτο μου φαίνεται.
Αυτή θα είναι η πιο ουσιαστική διαφορά, αφού τα usb και card reader δεν είναι τίποτα τρομερό.
(συν τα 2 games δώρο και 20GB μεγαλύτερος HD)

Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου που δεν θα παίζει PS2. Αφού το έχω το PS2 θα παίζω μ'αυτό τα παλιά μου παιχνιδάκια, και ας είναι σε χαμηλότερη ανάλυση. Σημασία έχει να πάρουμε φθηνά το PS3 για αυτά που πραγματικά αξίζει.
Με 399 αρχίζω πλέον να το σκέπτομαι σοβαρά.

Kαλη η μειωση στην τιμη αλλα πρεπει να δουμε και καμια νεα εκδοση με μειωση στο μεγεθος γιατι αυτο το PS3 ειναι σαν μπαουλο!:smash:

Παντως τα 399 ευρω ειναι η μειωση της τιμης που περιμενα να γινει και γι' αυτο δεν ετρεξα τοσο καιρο να το αγορασω "βαπορισιο". Τωρα πλεον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.

Βασικά ακόμα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η κατάσταση τι θα γίνει με το 60GB γιατί ίσως η Sony να σταματήσει την παραγωγή του στην Ευρώπη.
Προς το παρόν έχουμε 3 επιλογές:

1. PS3 40GB 399
2. PS3 60GB 499 Starter Pack(Motorstorm/resistance/extra controller)Μέχρι να εξαντληθεί.
3. PS3 60GB 499 Value Pack Με επιλογή 2 παιχνίδια από Formula 1/Genji/Motorstorm/Resistance/Ridge Racer 7/Heavenly Sword.

Όλα αυτά θα ισχύουν στο UK ελπίζουμε να ισχύσουν και εδώ.
Εγώ προσωπικά βλέπω τα 2 πακέτα με το 60GB να είναι ίσως καλύτερη αγορά και ειδικά το Starter Pack γιατί με 100 Ευρώ σου προσφέρει όσα αφαιρέθηκαν στο 40GB+backwards compatability συν 2 Παιχνίδια και extra κοντρόλερ!
Για αυτό ίσως χρειαστεί να τρέξουμε να προλάβουμε πριν εξαντληθεί.;)

Έψαξα εχθές σε διάφορα site στην Αμερική και αναφέρουν ότι παίζει NTSC και όχι PAL.
Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις Blueray ταινίες;

Αν όχι,έχετε να μου προτείνετε κάποιο site για να γίνει η παραγγελία από την ξαδέλφη;

Σωκράτη το 60Gb είναι σίγουρα ok, σε πιο state είναι ξαδέλφη σου για να σου πω μαγαζί…