PS3 40GB- PRICE DROP!!!

ΛΑΘΟΣ,τώρα είδα ότι το δεύτερο έχει τους χάρτες.
Λέω να της πω να μου φέρει αυτό με τα 60Giga.
Μέσα στο κουτί,πόσα χειριστήρια έχει;
Στο link που μου έδωσες,γρ'αφει ότι όσοι το αγοράσουν μέχρι και την 31/01/2008,θα τους στείλουν και 5 blueray ταινίες ΔΩΡΟ!!!

Μέσα στην συσκευασία έχει ένα χειριστήριο, η προσφορά με τα Blu-Ray ισχύει όπως βλέπεις.

συγνωμη καθ' οτι ασχετος αλλα πειτε μου, στις usb συνδεονται τα χειριστηρια?
Δλδ. για το PES 2008, αν εχει 4 USB, μπορουν να παιζουν ταυτοχρονα 4 παιχτες??

Και για τον σκληρο δισκο, ο μεγαλυτερος, σημαινει και περισσοτερα παιιχνιδια στην μνημη?
Τα περνας μεσα και μετα για να παιζεις, δεν βαζεις το δισκακι, αλλα το διαβαζει απο το σκληρο? και ποσο χωρο "πιανειι" ενα τετοιο παιχνιδι??

Tα χειριστήρια είναι blue-tooth και παίρνει μέχρι 7 ... αν τα συνδέσεις βέβαια με ένα απλό usb - cable στο ps3 δουλεύουν ενσύρματα, ενώ φορτίζουν ταυτόχρονα.

Ο σκληρός είναι για demo και για ένα μικρό install που κάνουν κάποια games... τα 40gb είναι αρκετά, και εξάλλου αλλάζει o HD με οποιοδήποτε 2.5 σκληρό θές από την αγορά.

Αρα μπορουν να παιξουν τουλαχιστον 4 παιχτες με blue-tooth, αλλα αν τα θελουμε ενσυρματα, για να φορτιζουν, πρεπει να εχει και 4 usb θυρες το ps3.
Τοτε ομως το απλο (με τα 40gb), den εχει 4 usb, αρα εχουμε προβλημα.
Καταλαβα σωστα?

Όχι φίλε δεν κατάλαβες, φορτίζεις τα (1-8) χειριστήρια σου και παίζεις μέσω Bluetooth δεν χρειάζεται να έχεις USB θύρα αλλά μόνο όταν τα φορτίζεις.

Τελικά,δεν θα το παραγγείλω από Αμερική.
Το θέλω περισσότερο για ταινίες και δεν μπορώ να έχω το άγχος αν η ταινία θα παίζει ή όχι.
Σας ευχαριστώ όλους για την πληροφόρηση.

Aυτό είναι ένα chip του ps2 που από ότι κατάλαβα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το κάνουν software emulation... οπότε δεν μπορεί να παίξει ps2 games το ps3 χωρίς αυτό.

Για την είσοδο αέρα που έκλεισαν , ίσως δεν χρειάζεται... αλλά ίσως έχουν βάλει 65nm chip των cell και την κάρτα γραφικών, τα οποία καίνε λιγότερο ρεύμα και παράγουν λιγότερη ζέστη, δεν ξέρουμε ακόμα.

Εδώ και ένα Γαλλικό κατάστημα με το bundle ps3 + PES, 429,50 ευρώ... πολύ καλό !

Last edited:
Ειναι δηλαδη αυτο που κατηγορουσαν οι PS-ακηδες οτι ειναι το 360 Core...a retard pack

Δεν εχει Backward Compatibility και ο σκληρος ειναι ΠΟΛΥ μικρος αν λαβουμε υποψιν οτι τα PS3 games κανουν κανονικο install!!!

Kαμία σχέση... δεν κάνουν install τα games και ο δίσκος είναι μια χαρά (διπλάσιος μάλιστα από του 360)
Συν ότι μπορείς στο ps3 να τον αλλάξεις και μόνος αν θες μεγαλύτερο.

Ουσιαστικά λείπει μόνο το τσιπάκι του ps2.
(αυτό δεν επηρεάζει τα ps3 games... όποιος το θέλει μπορεί να δώσει 100 ευρώ παραπάνω , ή να περιμένει πότε θα φτιάξουν 100% software emulator)

Εδώ θα συμφωνήσω με τον blizard, εν μέρει όχι 100%...install κάνουν κάποια λίγα mb για να εκκινεί το κάθε παιχνίδι πιο γρήγορα + τα saves φυσικά. Έχω 4 παιχνίδια (nba 2k7, resistance, blazing angels κ call of duty 3) κ συνολικά καταλαμβάνουν λιγότερα από 2 gb.

Νέες φήμες κυκλοφορούν ότι με το νέο έτος θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση.

http://http://www.psu.com/Rumor--Jap...0001482-p0.php

Insiders have claimed that the new SKU's specs come straight from Sony Computer Entertainment International's Japan offices.

Here are the rumored specs (differences in italics):

* Code: CECHG06 (SPECIFICATION)
* Sony PlayStation 3
* 160GB 2.5 SATA 5400rpm HDD
* CELL Broadband Engine (65nm process) @ 3.2ghz
* PPU x1, SPE x8
* RSX GPU (65nm process) @ 550mhz
* Blu-ray Optical Disc Drive @ 2x
* Memory Card Reader- Memory Stick Duo, Compact Flash, Secure Digital
* 6x USB 2.0 ports
* 2x HDMI 1.3 ports
* 3x Gigabit ethernet ports