PS3 - Ακόμα πιο slim...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
newps3.jpg

new-playstation-3-model-on-the-way-515x284.jpg

Με όλα τα αγαπημένα σας εκπληκτικά παιχνίδια και χαρακτηριστικά σε νέο κομψό σχέδιο, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσετε το δικό σας PlayStation 3.

Το PlayStation 3 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού και οικιακής ψυχαγωγίας σε ασυναγώνιστη τιμή και εντυπωσιακό σχέδιασμό που σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα.

Διαθέσιμο από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012, το νέο σύστημα PS3 προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε έκδοση των 12 GB, εξαιρετικά φιλική προς το πορτοφόλι σας. Έτσι, είτε θέλετε άμεση πρόσβαση για ξεχωριστά βράδια με την οικογένειά σας, γεμάτα διασκέδαση είτε θέλετε να γεμίσετε το σύστημά σας με άφθονο φανταστικό περιεχόμενο, έχουμε το κατάλληλο PS3 για εσάς.

Η νέα κονσόλα σας προσφέρει πλήρη ευελιξία για να διαμορφώσετε την εμπειρία σας PS3 ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας: ξεκινήστε με το μοντέλο 12 GB και, στη συνέχεια, αυξήστε τη χωρητικότητά σας συνδέοντας έναν ειδικό σκληρό δίσκο 250 GB. Πρόκειται για ένα από τα απίθανα περιφερειακά αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη σειρά των απαραίτητων αξεσουάρ, όπως η κάθετη βάση που προσφέρει περισσότερες λύσεις για τον τρόπο εμφάνισης του PS3.

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία, το PlayStation Store θα αποκτήσει νέα εμφάνιση για το PS3 από τον Οκτώβριο του 2012, για να βρίσκετε και να κατεβάζετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ακόμα πιο εύκολα από την άνεση του καναπέ σας.
http://gr.playstation.com/new-ps3/

jimitsis

Supreme Member
20 June 2011
3,379
Μου θυμίζει μια τοστιέρα που έχω.
Πάντως πρόκειται για σπουδαίο μηχάνημα.:worshippy:

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
καλά, ας φτιάξουν πρώτα που ΔΕΝ ανάβει μετά απο λίγη ώρα χρήσης και μετά ας το κάνουν οσο slim θέλουν...

stavroseco

Established Member
3 August 2008
286
έχει παιδικές ασθένειες παρόλο που κυκλοφορεί εδώ και 6 χρόνια.
Ανυπομονούμε για το 4 !!!!

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,912
Θεσσαλονίκη
Καλα στην ευρωπη και στην αυστραλια θα εχει εκδοση με 500gb,που μαζι με fifa 13,θα εχει 300 ευρω και μια "φτηνη" με flash 12gb στα........230 ευρω,οσο κανει το τωρινο slim με 320gb δισκο σε προσφορα :stupid:

stavroseco

Established Member
3 August 2008
286
Τι να τις κάνεις τόσο μεγάλες χωρητικότητες ρε παιδιά?
Εγώ έχω το πρώτο FAT 20 ή 40 GB.
εκτός απο το θόρυβο που κάνει στο blu ray όλα τα άλλα είναι super.

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
πάντως τους παραδέχομαι τους μπαγάσηδες στην sony... πάντα βρίσκουν τρόπους ώστε τα ps3 "κατι να παθαίνουν" μετά απο 1-2 χρόνια και να χρειάζεται να τρέχεις στο service.

και 'ξηγούμαι...

1. αποκόλληση των chip RSX,CELL απο την πλακέτα (λόγω βαρύτητας! κοιταγε προς τα κάτω στα fat!) μετά απο λίγο καιρό ...το γνωστό YLOD.
1. φτηνά "ματάκια" bluray στην 1η γενιά των 40gb
και τώρα, μηχανισμός ανάγνωση εντελώς εκτεθειμένος σε σκόνη,αντικείμενα,δάχτυλα!

για εμένα, η καλύτερη επιλογή είναι η 2η γενιά των slim... σχεδόν μηδενικά προβλήματα.

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Έχω το συγκεκριμένο, Σάκη. Δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα εδώ και 3 χρόνια και μιλάμε για gaming sessions ωρών, όχι αστεία...

kostiger

New member
27 May 2012
65
Πατρα
Έχω το συγκεκριμένο, Σάκη. Δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα εδώ και 3 χρόνια και μιλάμε για gaming sessions ωρών, όχι αστεία...

:ernaehrung004:και εγω 2,5 χρονια ακαταπαυστης χρησης και τιποτα.Σκυλι αταιστο...Πολυ κομψο το καινουργιο παντως,ειδικα με αυτες τις οριζοντιες γραμμες στο πανω μερος..

kostas-ps3

Established Member
22 September 2009
198
Απογοητευση μεγαλη ο αθλιος πλαστικος μηχανισμος open-close του drive. Γενικα πολυ (φτηνο) πλαστικο,ελλειψη του παλιου drive,συνεχιζουν να δινουν scart αντι για HDMI (δεν ξερω γιατι) και η τιμη ειναι ακομα τοσο ...

Last edited:

Avra

Senior Member
4 September 2007
301
Υπάρχει πλέον σε απόθεμα και στην Ελλάδα.
Η έκδοση με τα 500 GB μαζί με το Uncharted 3 GOTY και το Gran Turismo 5 Academy έχει 309 ευρώ.

Τελικά ρε παίδες τι λέει το καινούριο;

Θέλω να χτυπήσω κάποιο μεταχειρισμένο στην Αμερική, αλλά είμαι αναποφάσιστος σχετικά με το ποιό. Το slim μου γέμιζε πάρα πολύ το μάτι, αυτό μου μοιάζει κάπως λιγότερο στιβαρό..

Innersense

AVClub Enthusiast
31 January 2007
1,013
ειναι λιγο χμμμμ... το καινουργιο. σε βαζει σε σκεψεις η αληθεια ειναι.
να ρωτησω κατι που δεν εχω ψαξει ακομα, τα μηχανηματα των 12G περνουν ευκολα 2.5 δισκο για αναβαθμιση;