ps3 απο us

bil31

Established Member
3 January 2007
118
παιδια μολις μου εφερε ο πατερας μου το ps3 απο αμερικη(390 δολαρια...)
περα απο το ρευμα που χρειαζετε μετατροπη το οποιο και εκανα τι αλλο χρειαζετε για να παιξη στην πλασμα?το προβλημα ειναι οτι δεν μου ανοιγη,παταω το open και ακουγετε ενας ενα διπλο μπιπ και δεν ανοιγη.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Ωραία! Άνοιξε την Plasma σου στο κανάλι όπου δέχεται το σήμα από το HDMI του PS3,μετά θέτεις σε λειτουργία το PS3. Αν έχεις μαύρη οθόνη όπως μας λες... κρατάς πατημένο το power button του PS3 μέχρι να ακούσεις δυο φορές beep, έπειτα θα υπάρχει μεταφορά σήματος και θα κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις τις κονσόλας σου.

το κανω αλλα τιποτα ακουγετε ενα μπιπ διπλο και αναβοσβινη το κοκκινο λαμπακη

Κράτα πατημένο το power button του PS3 για 10 δευτερόλεπτα και πες μου αν έχει αποτέλεσμα... αλλιώς δοκίμασε την κονσόλα σε άλλη τηλεόραση.

παλι τιποτα με το που παει να ανοιξη το πρασινο λαμπακι ακουγετε κατι απο μεσα το ps3 και μετα ενα διπλο μπιπ και μετα αναβοσβηνη το κοκκινο λαμπακι.

δηλαδη δεν ανοιγη καν το πρασινο λαμπακη και χωρις να το εχω στην τv.

μηπος εχει να κανει με τον μετασχηματιστη που εβαλα?χωρις ματεσχηματιστη δουλευη το ps3?απλα να αλλαξω το καλοδιο?

μηπος εχει να κανει με τον μετασχηματιστη που εβαλα?χωρις ματεσχηματιστη δουλευη το ps3?απλα να αλλαξω το καλοδιο?

Φίλε μου... το μόνο που έχεις να αντικαταστήσεις είναι το καλώδιο ρεύματος της κονσόλας σου, με το καλώδιο που τροφοδοτεί το PC σου.

...έχω Αμερικάνικο PS3 που τροφοδοτείται από Ευρωπαϊκό καλώδιο ρεύματος, χωρίς μετασχηματιστή. Δοκίμασε... είναι testαρισμένο.

Καλό σου βράδυ...:sleepey: