PS3 αξίζει η αγορά?

Αξίζει, αξίζει, λόγω τιμής κυρίως.

Προσωπικά πούλησα τη δική μου πριν ενάμιση χρόνο λόγω μετανάστευσης, και μου έλειψε πολύ. Πρόσφατα, βγήκα στη γύρα για κονσόλα και λόγω ανίατου γκατζετακισμού κατέληξα στο PS4, επιλογή που μάλλον μετανιώνω λόγω μη διαθεσιμότητας τίτλων.

Με τα χίλια λοιπόν το 3αράκι, και ψάξε για καμιά προσφορά, μην πληρώσεις κερατιάτικα σε κεντρικά καταστήματα.

Sheldon, σε βρίσκω Sheldon. Assasins Creed IV Black Flag, NBA 2K14, Fifa 14, Battlefield 4, Need for Speed rivals, Tombraider, Killzone, Final Fantasy XIV, InFamous: Second Son, Elder Scrolls Online και περιμένουμε πόσα μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν μη τι άλλο μια χαρά τίτλοι υπάρχουν για την ώρα και αυξάνονται.

Απλά σαν media player είναι ακόμα άστο καλύτερα. Θα φτιάξει και αυτό όμως, που θα πάει.

Ε δε φταίω εγώ που μας είχαν φτιάξει για λανσάρισμα με Watch Dogs, Drive Club, The Division, Destiny κλπ.

Τα καλύτερα παιχνίδια αναμένονται μετά το Σεπτέμβρη και κατά βάση προς τα Χριστούγεννα.. (άντε με εξαίρεση το watch dogs που έρχεται σ'ενα μήνα).

Η καλυτερη λυση για αγορα κονσολας ειναι τα slim τα οποια ειναι καλυτερα κ απο θεμα
ποιοτητας υλικων,καλυτερες θερμοκρασιες(σε συγκριση με τα fat),και αν θελεις να το "πειραξεις"
βρισκεις αρκετα μεταχειρισμενα σε αψογη κατασταση σε πολυ καλες τιμες,ειτε πειραγμενα,ειτε οχι.

τα super slim δεν τα συνιστω καθολου,ποιοτητα υλικων ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
και πουλιουνται κ πανακριβα καινουρια,ημαρτον δηλαδη....!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αζιξει βεβαια να αγορασει καποιος ps3.
υπαρχουν παιχνιδαρες,και θα βγουν στην συνεχεια παιχνιδαρες.
PS3 ME TA XIΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!!!

Βρε παιδιά έχω αγοράσει το ps3 τέλος Ιουνίου 2014 και από εχτές δεν μου λειτουργεί το τηλεχειριστήριο.Δείχνει νεκρό ,κανένα λαμπάκι δεν ανάβει από τα 4 που έχει και δεν φορτίζει ενώ το έχω συνδεδεμένο.Το έβαλα να φορτίσει από άλλη συσκευή και πάλι τίποτα.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει.

Re: Απάντηση: PS3 αξίζει η αγορά?

Βρε παιδιά έχω αγοράσει το ps3 τέλος Ιουνίου 2014 και από εχτές δεν μου λειτουργεί το τηλεχειριστήριο.Δείχνει νεκρό ,κανένα λαμπάκι δεν ανάβει από τα 4 που έχει και δεν φορτίζει ενώ το έχω συνδεδεμένο.Το έβαλα να φορτίσει από άλλη συσκευή και πάλι τίποτα.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει.

οταν το συνδεεις με την κονσολα,δεν αναβοσβηνει το 1ο led?
πισω εχει μια πολυ μικρη τρυπουλα για να κανεις reset το χειριστηριο.
Δοκιμασε το και πες μας..

Δεν αναβόσβηνε κανένα led.Σήμερα το έβαλα να φορτίσει και λειτούργησε.Του έκανα και reset όπως μου είπες.Στην αρχή αναβοσβήνουν και τα 4 κόκκινα και μετά από λίγο μόνο το πρώτο.Οι οδηγίες χρήσεις δεν έλεγαν τίποτα για το τηλεχειριστήριο ,ούτε πόσο χρόνο φόρτιση θέλει, ούτε αν είναι διαφορετική η φόρτιση την πρώτη φορά ούτε οδηγίες για τα 4 led πότε γίνονται πράσινα ούτε πόση αυτονομία έχει.Αν γνωρίζεις , μου λες.Σε ευχαριστώ πολύ για το reset.

Τραγικη κατασταση.
Υποτιθεται οτι οι κονσολες βγηκαν για να μην ασχολειται κανεις με το να αναβαθμιζει το συστημα.
Αμ δεε..
Τα updates πανε συννεφο, και εννιοτε μπαινουν σε update loops οπου πρεπει να κανει κανεις αλχημειες. (και σιγουρα οχι να ειναι ασχετος)
το psn επειικως σερνεται (και οχι δεν ειναι η συνδεση στο ιντερνετ) πολλες φορες για βδομαδες..
Οσο για τους τιτλους? Αυτοι που τους φτιαχνουν τους δοκιμαζουν αραγε πουθενα?
10 λεπτα για να φορτωσει πχ το injustice ειναι τραγικος χρόνος.
ΟΟΟταν φορτωσει και ξεκινησει ναι, παιζει. Αλλα απεχει παρα πολυ απο κατι αποδεκτό.

Μετά από όλα αυτά , ενα gaming pc ειναι καλυτερη επιλογη. Τουλαχιστον να παιδευεσαι αλλα να εχει και καποιο αποτελεσμα..
ps3.. Ειδικοτερα με το τραγικα υψηλο κοστος των παιχνιδιων ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη μια κακη επιλογη κονσολας.

Δεν εχω δοκιμασει και αλλες κονσολες ωστε να εχω συγκριτικη αποψη. Για το ps3 ομως, αν προκειται για "σπασμενο" και με νευρα με πολυ υπομονη, για καποιους, ισως...

Δεν αναβόσβηνε κανένα led.Σήμερα το έβαλα να φορτίσει και λειτούργησε.Του έκανα και reset όπως μου είπες.Στην αρχή αναβοσβήνουν και τα 4 κόκκινα και μετά από λίγο μόνο το πρώτο.Οι οδηγίες χρήσεις δεν έλεγαν τίποτα για το τηλεχειριστήριο ,ούτε πόσο χρόνο φόρτιση θέλει, ούτε αν είναι διαφορετική η φόρτιση την πρώτη φορά ούτε οδηγίες για τα 4 led πότε γίνονται πράσινα ούτε πόση αυτονομία έχει.Αν γνωρίζεις , μου λες.Σε ευχαριστώ πολύ για το reset.
για να τσεκαρεις αν εχει φορτισει η μπαταρια του χειριστηριου,πατας το κεντρικο ps button για 1-2 δευτερα και σου δειχνει ενδειξη μια μπαρα.
φορτιζει σχετικα γρηγορα,αυτονομια ειναι πολυ καλη.οι μπαταριες του γενικα ειναι σκυλια.

Τραγικη κατασταση.
Υποτιθεται οτι οι κονσολες βγηκαν για να μην ασχολειται κανεις με το να αναβαθμιζει το συστημα.
Αμ δεε..
Τα updates πανε συννεφο, και εννιοτε μπαινουν σε update loops οπου πρεπει να κανει κανεις αλχημειες. (και σιγουρα οχι να ειναι ασχετος)
το psn επειικως σερνεται (και οχι δεν ειναι η συνδεση στο ιντερνετ) πολλες φορες για βδομαδες..
Οσο για τους τιτλους? Αυτοι που τους φτιαχνουν τους δοκιμαζουν αραγε πουθενα?
10 λεπτα για να φορτωσει πχ το injustice ειναι τραγικος χρόνος.
ΟΟΟταν φορτωσει και ξεκινησει ναι, παιζει. Αλλα απεχει παρα πολυ απο κατι αποδεκτό.

Μετά από όλα αυτά , ενα gaming pc ειναι καλυτερη επιλογη. Τουλαχιστον να παιδευεσαι αλλα να εχει και καποιο αποτελεσμα..
ps3.. Ειδικοτερα με το τραγικα υψηλο κοστος των παιχνιδιων ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη μια κακη επιλογη κονσολας.

Δεν εχω δοκιμασει και αλλες κονσολες ωστε να εχω συγκριτικη αποψη. Για το ps3 ομως, αν προκειται για "σπασμενο" και με νευρα με πολυ υπομονη, για καποιους, ισως...

μαλλον εισαι φαν pc για να τα λες αυτα....
λογικο ειναι να υπαρχουν updates ειτε στα παιχνιδια,ειτε στο λογισμικο.
αν δεν το κατεχεις,μην αγοραζεις.ασε που δεν ειναι και επιστημη να κανεις ενα update.
μονη της τα κανει η κονσολα(αν ειναι μαμισια εννοειται)
οσο για το PSN δεν εχω δει να "σερνετε" οπως λες.
το Injustice οπως και το Watch Dogs για παραδειγμα,κανουν εγκατασταση καποια gb στον σκληρο του ps3
γι'αυτο και η καθυστερηση...
Για "σπασμενο" ps3 δεν εισαι παντως...

Εγω μπορει να ειμαι και για σπασμενο και για gaming pc ΑΛΛΑ το βασικο προβλημα ειναι οτι ειναι αλλοι οι ενδιαφερομενοι εντος σπιτιου (οι οποιοι ΔΕΝ τοχουν, κυριως λογω ηλικιας), οποτε ο κληρος πεφτει να κανω τον system administrator ΚΑΙ στο ps3.

Δεν εχω αυτη τη στιγμη gaming pc κυριως λογω ελλειψης χρονου και αλλων ενδιαφεροντων, αλλά ετσι οπως τα βλεπω, στο τέλος καλυτερα να ασχολουμαι με αυτό παρά με τις ηλιθιοτητες του ps3..

Νομιζω οτι συμφωνουμε.. Κονσολες που μεταφερουν gigabytes με αποτελεσμα να ειναι αργές ΔΕΝ κάνουν για απαίδευτους χρήστες :)

Last edited by a moderator:
Αν δεν τρελενεσαι να παιξεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνιδι που υπάρχει σε ps4, όχι δεν αξίζει, ακόμα.

Η αγορά του ps2 αξίζει ή όχι;

Αν και βλέπω ότι του ps3 έχουν πέσει οι τιμές, για μεταχειρισμένα μιλάω πάντα.

Για το ps3 ποια έκδοση αξίζει να αγοράσει κανείς;

Απ το PS2 έως το PS3 η διαφορά είναι χαώδης σε όλους τους τομείς. Με το PS3 μπορείς να δεις ταινία blue ray και μάλιστα αν βρεις κάποιο slim μπορείς να έχεις και τα τελευταία φορμά ήχου, ταινία DVD με αναβάθμιση εικόνας στα 1080ρ, να ακούσεις μουσική αποθηκευμένη είτε στο σκληρό του, είτε με εξωτερικό, είτε "στριμάροντας" απ το τοπικό σου δίκτυο κι αυτό αν θες ασύρματα αφού έχει wi-fi. Το ίδιο γίνεται και για εικόνες και βίντεο εννοείται απ τον υπολογιστή σου, επίσης μπορείς να κατεβάσεις και media server και να αναπαράγεις ακόμα και mkv!!!! Εννοείται παιχνίδια με ανώτερα γραφικά απ το 2, διαδικτυακό gaming και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχουν τελειωμό και την έκαναν ως κονσόλα το κέντρο της ψυχαγωγίας εκατομμυρίων χρηστών. Εγώ προσωπικά προς το παρόν το βλέπω χλωμό απ τη στιγμή που δεν είμαι και φαν των παιχνιδιών να προχωρήσω στο 4, είμαι σίγουρος ότι για τουλάχιστον ακόμα μια 5ετία για να μην πω παραπάνω το 3 θα με συντροφεύει στο ρακ με το σύστημα και το πολύ πολύ να πάω κατευθείαν για το 5 το οποίο ελπίζω να έχει τις διαφορές που είχαν το 2 με το 3 τουλάχιστον ως προς τις ευκολίες.

Ξεχνας τα φατ γιατι ειναι πιο ευκολο να παιθανουν .
Εαν σε ενδιαφερει να παιζεις γνησια και μονο παιχνιδια επιλεγεις απο τα slim αυτα που εχουν κωδικο 3000 αντεχουν περισσοτερο εαν σε ενδιαφερει να παιζεις αντιγραφα πας σε silm με custom firmware

Εγώ έχω ένα fat (για την ακρίβεια το πρώτο που βγήκε στα 80GB) και μέχρι τώρα δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ!! Επίσης με τα καταστήματα που ανταλλάζεις τα παιχνίδια σου με άλλα μεταχειρισμένα πληρώνοντας τη διαφορά έχω καταλήξει στα χρόνια που το έχω να παίξω πάνω από 50παχνίδια και να δίνω από 5έως και 20ευρώ ανά παιχνίδι.
Στο ps4 απλά θα περιμένεις καιρό να μπορείς να κάνεις το ίδιο με τα παιχνίδια γιατί είναι πιο καινούριο και το έχουν λιγότεροι.

Το 80άρι ειναι απο τις "καλες" παρτιδες που βγηκαν αρκετά αργότερα και εχει διορθώσει το πρόβλημα του YOLD. Τα 60αρια και τα 40αρια, κλαφτα...δεν νομιζω να εχει μεινει κανενα ακομα ζωντανο :p

Το 80άρι ειναι απο τις "καλες" παρτιδες που βγηκαν αρκετά αργότερα και εχει διορθώσει το πρόβλημα του YOLD. Τα 60αρια και τα 40αρια, κλαφτα...δεν νομιζω να εχει μεινει κανενα ακομα ζωντανο :p

Ε μην ειστε και σιγουροι, το δικο μου (fat 40αρι) ακομα παιζει καθημερινα εδω και πολλα χρονια, εγω streaming και ταινιες blue ray κι ο υιος παιχνιδια σε καθημερινη βαση και πραγματικα δεν το λυπαται!

Να με συγχωρέσετε αλλά μάλλον το 40αρι έχω. Το πρώτο-πρώτο που βγήκε με τιμή 400κάτι με τρία παιχνίδια και αγορά περί το 2008-2009 αν θυμάμαι καλά! Σκυλί ανήμερο! απλά δεν του έχω πειράξει τίποτα και παίζω μόνο παιχνίδια!!