PS3 Cooler (ψύκτρα)

Claymore

New member
25 September 2009
94
Γεια χαρά παίδες!

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν αξίζει σαν αγορά μια ψύκτρα για το ps3 δηλαδή αν κάνει δουλειά γιατί έχω διαβάσει στο ιντερνετ ότι κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό. Και αν έχετε να προτείνετε καμια γιατί το ps κάνει σαν χορτοκοπτικό! :/

μαλών τραβαη των αέρα απο μέσα προς τα έξω πολύ πιθανών να του κανη κάλο αλά αν άκουσες αρνητικά σχόλια άστο μη την παρης
είχα βαλη παλιότερα σε χβοχ360 και εκανε δουλεία μου κράτησε 2 χρόνια και και δεν μου χάλασε από Ροντ αλα απο Ε-74 έκαψε κάρτα γραφικών

H Nyko technologies έχει κάποια αξιόλογα intercooler αλλά δεν ειναι απαραίτητο για την κονσολα σου, εκτος αν εχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης. Φρόντισε όλες οι θυρίδες εξαερισμού μην είναι φραγμένες.

Attachments

• PS3_IntercoolerSlim_zoom_01.jpg
    PS3_IntercoolerSlim_zoom_01.jpg
    48.9 KB · Views: 37
προσωπικά θα πρότεινα να μείνετε μακρυά απο τέτοιου είδους λύσεις.

Η ψύξη του PS3 είναι εσωτερική και κανένα intercooler δεν έχει αποτελέσματα εκτός απο επιπλέον θόρυβο.

Παρατήρησα ότι το βραδάκι με ανοιχτά παράθυρα , να φυσάει λίγο έπαιζα 2 ώρες συνεχόμενα και ήταν ήρεμο. Σήμερα το μεσημέρι πριν φορτώσει το παιχνίδι άρχισε πάλι το βουητό. Έχει ένα θέμα με τη ζέστη... Το δωμάτιο το πιάνει ο ήλιος δυστυχώς και στη μια μεριά δεν έχω σκούρα, μόνο κάτι στόρια.

Εχεις το παλιο PS3; Ναι ετσι;

Θα σου προτεινα (αν πιανουν τα χερια σου σε τετοια πραγματα) να το ανοιξεις να το καθαρισεις απο τη σκονη και να περασεις καινουρια θερμοπαστα στους επεξεργαστες (πριν σου παθει και κανενα YLOD).

Ειναι 99% σιγουρο οτι ο θορυβος θα σταματησει. Το εχω κανει και εγω και στο λεω εγγυημενα.