PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

Πολύ καλή επιλογή αυτό το samsung... Μάλλον ψήθηκα !!! Αν έχετε και προσωπική εμπειρία ακόμα καλύτερα !!!

Όσον αφορά στο DTS Master Audio, απότι διάβασα εδώ http://www.techreviewsource.com/content/view/217/1/ μάλλον θα είναι διαθέσιμο με FW upgrade

Επίσης εδώ http://reviews.cnet.com/video-players-and-recorders/samsung-bd-p2500/4505-6463_7-33310107.html που είναι πιο πρόσφατο review αναφέρει ότι γίνεται decode απο την συσκευή (το ίδιο ισχυρίζεται και το Pixmania)

Με βοηθήσατε πάρα πολύ so far !! Να είστε καλά

Έχει γραφτεί στον ειδικό τύπο (ήχος-hitech) ότι η δυνατότητα αυτή θα προστεθεί στην νέα έκδοση firmware που θα διαθέσει σύντομα η Samsung,ενώ ήδη διαθέτει όλα τα υπόλοιπα HD φορμά ήχου.
Συγκριτικά με το Sony BDP-S550,το Samsung BD-P2500 έχει καλύτερη εικόνα σε Blue-Ray/DVD και καλύτερο ήχο σε αναπαραγωγή CD,ενώ το πρώτο διαθέτει πιο πλήρες Bass management.
Καλές επιλογές και τα δύο που αναφέρεις πάντως Κblachos.-bye-

To εχω 4 μηνες το 2500 αλλα το εχω συνδεσει με hdmi σε ενισχυτη.Εχω και ps3 και ειναι καλυτερο σε ολα hd,dvd upscaling και κυριως στον ηχο (bitstream).Aλλωστε αυτος ηταν ο λογος που το πηρα bitstream με οσο δυνατον καλυτερο dvd upscaling σε σχετικα καλη τιμη (320 το ειχα παρει).

υποστηρίζει τελικά ! Βρήκα και το άρθρο εδώ

Samsung BD-P2500 gets firmware fix for DTS-HD Master Audio

Το διέθεσε ήδη λοιπόν.

Το μόνο που θα πρέπει να ξέρεις για αγορές συσκευών από το pixmania είναι το ότι υπάρχει η περίπτωση να μην έχουν Ελληνικό μενού.
Προσωπικά δε με ενοχλεί αυτό,αρκεί να έχουν Εγγλέζικο(που όλα έχουν).
Κάποιος που το χρειάζεται όμως μπορεί να απογοητευτεί...

τελικά κατέληξα στο Samsung BD-P2500 (το οποίο αν δεν μου το λέγατε δεν θα το έβρισκα) και σας ευχαριστώ πολύ ! Έγινε το order σήμερα από Pixmania

Έψαξα παντού για reviews και comparisons και τελικά φαίνεται ότι το samsung είναι η χρυσή τομή :D

Να είστε καλά

ευχαριστώ πολύ !!! Έπειτα από πολύ ψάξιμο και δεδομένων των αναγκών μου καθώς και οικονομικής κατάστασης, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη λύση.

Έχω μία δύο απορίες αλλά τις έγραψα εδώ ;)

Κριμα που δεν το ψαξαμε για ενα power buy...

Αυριο το παραγγελνω και γω

Απο οτι διαβασα παραπανω δεν υπαρχει προβλημα που θα χρησιμοποιω την οπτικη για εξοδο ηχου. Ετσι δεν ειναι?

Re: Απάντηση: PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

Κριμα που δεν το ψαξαμε για ενα power buy...

Αυριο το παραγγελνω και γω

Απο οτι διαβασα παραπανω δεν υπαρχει προβλημα που θα χρησιμοποιω την οπτικη για εξοδο ηχου. Ετσι δεν ειναι?

τι εννοείς πρόβλημα? όχι κανένα..... καλύτερα όμως αναλογική συνδεσμολογία ώστε να απολαμβάνεις και τα HD formats τα οποία αποκωδικοποιεί το Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

τι εννοείς πρόβλημα? όχι κανένα..... καλύτερα όμως αναλογική συνδεσμολογία ώστε να απολαμβάνεις και τα HD formats τα οποία αποκωδικοποιεί το Player

Το compact συστημα που εχω μαλλον μονο αναλογικη δεχεται (DAV830).
Αυριο βαζω παραγγελια απο pixmania

Φανταστικο μηχανημα και κατα τη γνωμη μου, απλα μια μικρη ενσταση που αφορά τον Στελιο. Ειπες οτι εχεις πολλα AVCHD, απλα να εχεις υπ οψιν σου οτι η samsung δεν το υποστηριζει αυτο το format. Κατα τα αλλα το μηχανημα τα σπαει.:grinning-smiley-043

απ'ότι είδα παντού αναφέρει AVCHD... αν δεν παίζει απλά το μηχάνημα θα γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε, καθώς όλα τα video του μικρού είναι σε AVCHD...

Η παραγγελια "εφυγε"!

Μου εβγαζε παντως ως μοναδικο τροπο παραλλαβης την UPS EXPRESS με κοστος περιπου 20 ευρω...

Τες πα... Αναμενουμε...

Εμένα είναι από χθες το πρωί ακόμα σε status "προετοιμασία", πριν από το "αποστολή"....

άντε να δούμε

Περίπου μία εβδομάδα χρειάστηκε μέχρι να το παραλάβει ένας φίλος.

τελικά, απ'ότι διαβάζω παντού παίζει και AVCHD αλλά και BRDVD
Το 1500 σιγουρα δεν επεζε, αλλα ο λογος που θεωρησα οτι το ιδιο ισχυει και για το 2500, ειναι οτι οταν γκουγλαρισα το AVCHD, εγραφε οτι μονο η sony και panasonic το εχουν, αλλα τελικα μιλουσε για το οτι ειναι δικο τους trademark.
Ζητω συγνωμη για την αστοχη παρατηριση, και ομολογω οτι σας ζηλευω κανονικα.:guitarist: