PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

έφυγε σήμερα :D :D :D :D

σε 24 ή 48 ώρες θα το παραλάβω.... πλήρωσα επιπλέον και κάτι 20+ ευρώ για εκτεταμένη εγγύηση προϊόντος από Pixmania, έτσι για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κλαίω ΠΑΛΙ τα λεφτά μου γιατί έχω ακούσει κάτι κουλά για 90μέρες πραγματικής εγγύησης από την samsung (σε ξένα forums)

Με το που το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις, ειδικά για AVCHD μιας που θα είναι και το πρώτο που θα δοκιμάσω ώστε να είμαι 100% σίγουρος αν θα το στείλω πίσω ή όχι !!!

Θέλω να ελπίζω ότι κάνουν και παραδόσεις το Σάββατο, καθώς το δικό μου έχει φύγει από Γαλλία χθες το πρωί και τώρα είναι Μόναχο...

Απάντηση: Re: PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

Θέλω να ελπίζω ότι κάνουν και παραδόσεις το Σάββατο, καθώς το δικό μου έχει φύγει από Γαλλία χθες το πρωί και τώρα είναι Μόναχο...

Παρειτσα ταξιδευουν!!!-bye-

Να πω μια κακιουλα Στελιο μου?

Βρηκα τροπο να το παραλαβω σημερα ωστε να το εχω το τριημερο!!!

Θα ερθει και παρεϊτσα απο Αθηνα οποτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια ταινια που να κανει ΚΑΛΗ εντυπωση!!! Καμμια ιδεα?

Re: Απάντηση: PS3 δεν επισκευάζεται ως πολιτική της Sony .... Need 4 source

Να πω μια κακιουλα Στελιο μου?

Βρηκα τροπο να το παραλαβω σημερα ωστε να το εχω το τριημερο!!!

Θα ερθει και παρεϊτσα απο Αθηνα οποτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια ταινια που να κανει ΚΑΛΗ εντυπωση!!! Καμμια ιδεα?

xχαχαχαχα σιγά μην σου πω ταινία !!! Πρώτα θα μου πείς εσύ πως θα το παραλάβω σήμερα :P :P

(btw από τις 10 απ'ότι είδα είναι στο Κορωπί)

σήμερα μέχρι τις 17:00 θα το έχω....

Υπάρχουν κάποιες αναφορές στο avsforum το οποίο έχει 170 σελίδες για το εν λόγω player, που λένε ότι μετά από 9 μήνες το μηχάνημα κάνει freeze σχεδόν σε όλα τα δισκάκια ....

Ελπίζω να μην την πατήσω (ουμε) σαν το PS3.... επίσης αν δεν κάνω λάθος το μηχάνημα έχει 2 χρόνια εγγύηση σωστά?

σήμερα μέχρι τις 17:00 θα το έχω....

Υπάρχουν κάποιες αναφορές στο avsforum το οποίο έχει 170 σελίδες για το εν λόγω player, που λένε ότι μετά από 9 μήνες το μηχάνημα κάνει freeze σχεδόν σε όλα τα δισκάκια ....

Ελπίζω να μην την πατήσω (ουμε) σαν το PS3.... επίσης αν δεν κάνω λάθος το μηχάνημα έχει 2 χρόνια εγγύηση σωστά?

Ωχ!Ωχ! Τι ειναι αυτα τωρα που μου λες???:slapface:
Κατ αρχην ποτε κυκλοφορησε που εχουμε εντυπωσεις για τα 9μηνα του?

προς τα τέλη του 08.

Τσέκαρε εδώ τα τελευταία Posts

για καλό και για κακό εγώ αγόρασα και αυτό μαζί με το Player

Last edited:
Με καντεμιασατε ρε σεις...

Μου ηρθε μονο το οπτικο καλωδιο (απο λαθος ετοιμαστηκαν σε ξεχωριστα δεματα μου απαντουν στο mail μου).
Ελπίζω τουλαχιστον να μην μου χρεωσουν 2 φορες την αποστολη...

Δεν πειραζει μωρε... Ολα καλα, ολα ανθηρα!!

Μόλις τελείωσα ρυθμίσεις .....

με αυτό που έχω πάθει κυριολεκτικά πλάκα είναι ο ήχος.... PCM 5.1 από το Big Fish και μου πέσανε τα σαγόνια

ΞΕΝΕΡΩΣΑ απίστευτα που ΔΕΝ παίζει τα AVCHD με HD mpeg2 υλικό στα 25Mpbs αλλά παίζει κανονικά AVCHD με HD AVC υλικό στα 16mbps (δηλαδή το Native αρχείο της κάμερας)

Θα επανέλθω με περισσότερα Info

Τι νεα εχουμε Στελιο???

Μολις το παρελαβα εγω.
Εντυπωσεις απο μεθαυριο μια που σημερα εχει εξοδο για δειπνο με καποιους ξενους... :AFADF0:

έχω γράψει έκθεση ΕΔΩ :) :)

εσύ ???

To διαβασα Στελιο!-bye-

Εγω δεν εχω γραψει εκθεση ακομα! Ειμαι στα μαθηματικα!!:flipout:

Κατσε να κατορθωσω να το κανω να παιξει καλα και μετα κατι θα γραψω και γω...

Μολις το πηρα στα χερια μου... Δεν το εχω συνδεσει ακομα

Αυριο το βραδι θα γινει η πρωτη προσπαθεια.

Τι ταινία να παρω για να εντυπωσιαστω?
Για λεγε...
Εχω δει σε BR μονο το Dark Knight