PS3 FIRM UPD 2.20:ΥΠΟΠΤΟ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι μια υστέρηση (η εικόνα δεν "κυλά" ομαλά αλλά τσακίζει συνέχεια) στην αναπαραγωγή HD mpg2 (μετατροπή από mkv) πιθανώς λόγω κακής αποκωδικοποίησης με συνέπεια να χάνονται frames. Πάντως με το 2.20 έχω μεγαλύτερο ποσοστό συμβατότητας με mpg4 χωρίς όμως να αυτή να είναι ακόμη ικανοποιητική.
Τελικά το 2.20 φαίνεται να είναι ένα απολύτως μεταβατικό fw και δεν συνιστάται η αναβάθμιση του PS3 σας με αυτό. Η μαμά SONY οφείλει να είναι προσεκτικότερη στις αναβαθμίσεις διότι θα της βγεί το όνομα και όλοι εμείς θα χαρακτηριστούμε ως ακούσιοι ελεγκτές beta ή μάλλον alpha εκδόσεων των συστημάτων και των software της.
Ας ελπίσουμε πως το 2.30 που θα έρθει στα μέσα του μηνός θα έχει πραγματικές βελτιώσεις όπως για παράδειγμα η πραγματική υποστήριξη Ελληνικών cp1253 στο browser (σιγά το δύσκολο). Τα μενού ούτως ή άλλως δεν με πειράζουν να είναι Αγγλικά!!!

Να ειμαι ειλικρινης δεν ηθελα να το βαλω αλλα αν δεν το εβαζα δεν με αφηνε να μπω στο store...
Παντως, στις απλες χρησεις δεν εχω καταλαβει διαφορα προς το χειροτερο. (divx,gaming)

Έχω πάντως την εντύπωση ότι η ποιότητα αναπαραγωγής .avi είναι ένα κλικ παραπάνω απ' ότι στο pc.Αφού δε γίνεται upscaling στα συμπιεσμένα το μηχάνημα ακόμα μια φορά δείχνει ότι προπορεύεται της εποχής του...

δηλαδη εχει πρβλημα?

και στα παιχνιδια και στις

μπλου ρει ταινιες?

(οχι εε?)
Sorry για το ΟΤ αλλά να ρωτήσω κάτι;

Αυτά τα τεράστια κενά μεταξύ των λέξεων (ούτε καν προτάσεων) γιατί τα αφήνεις;

:p