PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Να ρωτησω κατι σαν "γκαβακας". Επειδη αποτι εχω καταλαβει συχνα πυκνα εχουμε update... (εχθες εκανα, και σημερα θελει παλι / ετυχε βεβαια), το μηχανημα κραταει τα στοιχεια που πρεπει να κραταει?? (users κτλ)

Re: Απάντηση: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Να ρωτησω κατι σαν "γκαβακας". Επειδη αποτι εχω καταλαβει συχνα πυκνα εχουμε update... (εχθες εκανα, και σημερα θελει παλι / ετυχε βεβαια), το μηχανημα κραταει τα στοιχεια που πρεπει να κραταει?? (users κτλ)

Ναι Χρήστο δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό..
Εκείνο που δεν ξέρω αλλά υποψιάζομαι είναι τι θα συμβεί εαν κοπεί το ρεύμα κατά τη διάρκεια του upgrade

Η λύση είναι μάλλον ενα μικρό UPS...

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Ναι Χρήστο δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό..
Εκείνο που δεν ξέρω αλλά υποψιάζομαι είναι τι θα συμβεί εαν κοπεί το ρεύμα κατά τη διάρκεια του upgrade

Η λύση είναι μάλλον ενα μικρό UPS...

Θενκς !! Υποθετω οτι το ιδιο ισχυει και με τα bluetooth αξεσουαρ που εχεις συνδεσει η οχι ?

Μάλλον ναι αν και δεν μου έχει τύχει... (ενα simulation θα λυσει την απορια)

Βέβαια δεν υπαρχει θεμα corruption εδώ οταν επανέλθει η τροφοδοσία θα βρεί και θα αποδώσει κανονικά ολα τα BT devices που ειναι συνδεδεμένα μαζί του...

.avi , .wmv okay...(και HD)

subtitles ούτε για δείγμα! (τουλάχιστον τα .srt που δοκίμασα...)

ειναι διαθεσιμο και για να το κατεβασω απο το ιντερνετ? γιατι εκει ακομα τη 2.01 εχει.

Oσα λινκ βρηκα να παραπεμπουν σε κατεβασμα , με εστελναν στο κανονικο support του UK/ H σελιδα ομως βγαζει σφαλμα .........

Πιστευω ειτε οτι εχει γινει "μπουκωμα" η δινουν προταιρεοτητα στα ον λαιν μηχανακια ......

δοκιμαστε ....

http://uk.playstation.com/help-support/ps3/guides/detail/item89434/Update-features-(ver-2-10)/

Και εγώ το έχω συνδεδεμένο με ethernet μόνιμα και το έκανα update από τις 6 το πρωί!
Με τους υπότιτλους όμως ελπίζω στο επόμενο update να υποστηρίζονται.