PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Απάντηση: Re: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Και εγώ το έχω συνδεδεμένο με ethernet μόνιμα και το έκανα update από τις 6 το πρωί!
Με τους υπότιτλους όμως ελπίζω στο επόμενο update να υποστηρίζονται.

Αυτο ελεγα πριν και ισως τσαμπα το κατεβαζω. Εχθες το βραδι αργα που εκανα το πρωτο update στο δικο μου, νομιζω οτι ηταν αυτο....

Θα το δω το απογευμα...!!

Επιτέλους! Τέρμα οι μετατροπές σε DVD κτλ. κτλ.
Για τους υπότιτλους μην προβληματίζεστε...
Με αυτό το προγραμματάκι το πολύ σε 2-3 λεπτα σας έχει ενσωματώσει
τους υπότιτλους πάνω στο Divx!
Ε ρε γλέντια!

Eμενα μου το επαιξε κανονικά και από το usb stick.
Μπορείς να το κάνεις και copy στο PS3 από το stick.

Δοκίμασα να παίξω ένα αρχείο divx και ενώ έχει διάρκεια 21 λεπτά,αυτό στα 11 δευτερόλεπτα σταματάει. Βλέπω την μέγιστη διάρκεια που αναφέρει και αντί για 21 λεπτά που θα έπρεπε το βλέπει σαν 11 secs.Σαν μέγεθος το βλέπει σωστά (171mb).To αποθήκευσα και στο σκληρό αλλά καμία διαφορά.Τί να φταίει?

Μήπως είναι Xvid;
Στο ποστ #46 εχω δώσει ένα λινκ για ένα πολύ χρήσιμο και γρήγορο προγραμματάκι. Εκτός από την ενσωμάτωση υποτίτλων μπορείς να το
βγάλεις και σε divx αν είναι Xvid. Γρήγορα και εύκολα.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά δοκίμασε το αν θες και πες μας.

DiVX παιζει μια χαρά... αλλα υποτίτλους ΝΟ...
Εχω δοκιμάσει με Tversity (στέλνοντας DiVX χωρίς trans coding γιατί με MPEG2 παίζει κανονικά) και με το AVIAddXSUB αλλα τίποτα...

Καμία ιδέα κανείς...

Υπάρχει κάποιο link για να το κατεβάσω στο PC ? Δοκίμασα τα επίσημα site αλλά δεν μου ανοίγει κανένα για download. Το PS3 του αδερφού μου έχει το 1.92 εγγατεστημένο και το Assasins Creed χρειάζεται το 1.94 για να ξεκινήσει, αλλά δεν έχει σύνδεση στο internet.

Edit: Μήπως χρειάζεται να κάνω register πρώτα ?

Last edited: