PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

δεν βλέπει ούτε υπότιτλους μέσα στο .divx container???

Τοτε δεν ειναι και divx certified! χμμμμ..μισές δουλείες η sony...

update: ΔΕΝ βλέπει subtitles ούτε μέσα σε .divx.

Δυστηχώς το 2.10 είναι η μεγαλύτερη απαγοήτευση firmware EVER! Σου πετάει το κερασάκι του divx ,το τσιμπάς και μένεις με ....κερασάκι στο χερι...ελπίζω να σοβαρευτούν γρήγορα!!

Last edited:
Μια χαρά παίζει τα xvid.
Φοβερό update άμα κάνουν και τη μαγκιά σε επόμενο update με τους υπότιτλους θα μιλάμε για το τέλειο media station...

Re: Απάντηση: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Δηλαδή με το προγραμματάκι αυτό (post 46)ενσωματώνουμε τους υπότιτλους στο Divx και μετά το αρχείο που προκύπτει (Divx με ενσωματωμένους υπότιτλους) σε ένα Usb και στο PS3 σωστά;:ernaehrung004:

Δηλαδή με το προγραμματάκι αυτό (post 46)ενσωματώνουμε τους υπότιτλους στο Divx και μετά το αρχείο που προκύπτει (Divx με ενσωματωμένους υπότιτλους) σε ένα Usb και στο PS3 σωστά;:ernaehrung004:
Πάντως το δοκίμασα και το έβαλα στο laptop το Divx που προκύπτει αλλά οι υπότιτλοι πουθενά!! Δοκίμασα να τους ανεβάσω VP... αλλά τίποτα:bigcry:
Τα ίδια θα κάνει και στο pS3; καμιά ιδέα Στάθη;:idea:

To προγραμματάκι δουλεύει μια χαρά. Όπως είπα και πιο πάνω, το ps3 ΔΕΝ βλέπει subtitles. no subtitles.

PS One on the PSP
Pop a disc in your PS3 and you're good to go.

December 18, 2007 - Although the folks over on the PlayStation Blog have been happy to tell everyone all about the PS3's firmware 2.10 and its Blu-ray enhancements as well as firmware 3.80 on the PSP and its Internet radio functionality, they appear to have glossed over the biggest news of all.

If you have a PS One disc in your PS3, you can now play it on your PSP.

Once you get your systems hooked up and your PS3 desktop on your PSP via Remote Play, scroll to the game section of the cross media bar, select the PS One disc and jump into some classic gaming. The game session is good for as long as you're in a WiFi hotspot.

So far we've taken out a few cops in Grand Theft Auto, buried the Undertaker in SmackDown! 2: Know Your Role and wiped out a handful of guards in Metal Gear Solid: VR Missions. The verdict? Well, there's definitely a fair amount of lag, but the games aren't unplayable. Getting our GTA guy pointing in the right direction was tough, but it was a bit easier to get into a groove in SmackDown as the Rock pelted the Undertaker with punches. Still, the slowdown made sneaking in Metal Gear more challenging than ever.

How will your favorite game do? There's only one way to find out -- get playing.

ign.com

Άχρηστη η συσκευή,άχρηστο και το update επειδή δεν υποστηρίζει υπότιτλους σε Divx,δεν υποστηρίζει δηλαδή υπότιτλους στις ταινίες που έχουν γίνει download από το Internet,σε άθλια τις περισσότερες φορές ποιότητα.

Τι να πω.

Τι να σου πω φίλε Σωκράτη, εγώ προσωπικά καταδέχομαι να δώ και divx (που κατεβάζω από το internet), έχω μιά συλλογή από πολλά giga και btw πολλές φορές βλέπω την ταινία και όχι την ποιότητα...

Φυσικα divx χωρίς subtitles είναι εντελώς άχρηστο για εμάς τα μη-αμερικανάκια.

Νομίζω ότι sfortis είσαι λίγο υπερβολικός... Ξέρεις πολλές συσκευές κ όχι υπολογιστή που να αναβαθμίζεται τόσο συχνά προσθέτοντας τόση λειτουργικότητα ? Εδώ έγινε bluray profile 1.1, παίζει divx κ είναι divx certified, συνδέεται σε δίκτυο κ κάνει stream αρχεία (στην αρχή δεν το έκανε), αλλάζεις themes, συνδέεις εκτυπωτές κτλ... Δεν παίζει υπότιτλους, εντάξει. Θα το κάνει κ αυτό σύντομα...

Μην μπερδεύεις την συσκευή με το θέμα του divx. Πού είμαι υπερβολικός? στο ότι είναι άχρηστο το divx χωρίς υπότιτλους? Διαφωνεί κανεις?

Ε ναι, περίμενα από την sony ένα σωστό implementation και όχι μισοδουλείες.

Κ μόνο που το υλοποίησαν κ αυτό κάτι δείχνει. Δεν έβγαλαν μια συσκευή κ την άφησαν...την αναπτύσσουν συνέχεια...αυτό λέω εγώ απλά...θεωρώ ότι τώρα που έγινε το βήμα, θα γίνει κ το επόμενο κ θα παίζει σύντομα κ υπότιτλους...

Εκτός όλων των άλλων, προστέθηκε στον αναπαραγωγέα μουσικής νέο θέμα, με θέμα τι άλλο από τον πλανήτη μας !!! :BDGBGDB55:

Δείτε εδώ ένα βίντεο :
http://n4g.com/ps3/NewsCom-93758.aspx

Εγώ για πάρτυ το ps3 το χρησιμοποιώ συνέχεια, βάζοντας την μουσική από mp3 στα 320 kbps κ την τηλεόραση να παίζει συνέχεια τα θέματα που έχει το ps ! Σούπερ ! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Τι να σου πω φίλε Σωκράτη, εγώ προσωπικά καταδέχομαι να δώ και divx (που κατεβάζω από το internet), έχω μιά συλλογή από πολλά giga και btw πολλές φορές βλέπω την ταινία και όχι την ποιότητα...

Φυσικα divx χωρίς subtitles είναι εντελώς άχρηστο για εμάς τα μη-αμερικανάκια.

Ναι όλοι την ταινία βλέπουμε,απλά με το Divx,νομίζεις ότι βλέπεις ταινία.
Κι εγώ δεν ψάχνω για "μαύρο" και "κόκκους" ,αλλά την ταινία πρώτα απ´όλα την βλέπεις και για να κάνεις κάτι τέτοιο,αρκεί να πληρώσεις 1,5 στο videoclub της γειτονιάς σου.

Re: Απάντηση: Re: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Ναι όλοι την ταινία βλέπουμε,απλά με το Divx,νομίζεις ότι βλέπεις ταινία.
Κι εγώ δεν ψάχνω για "μαύρο" και "κόκκους" ,αλλά την ταινία πρώτα απ´όλα την βλέπεις και για να κάνεις κάτι τέτοιο,αρκεί να πληρώσεις 1,5 στο videoclub της γειτονιάς σου.

πως γίνεται να νομίζεις οτι βλέπεις ταινια? είναι κάτι σαν τα optical illusions?

το dvd το βλεπεις ενω το divx νομίζεις οτι το βλέπεις? reallity vs. illusions? δεν μπορώ να σε πιάσω...

Εκτός όλων των άλλων, προστέθηκε στον αναπαραγωγέα μουσικής νέο θέμα, με θέμα τι άλλο από τον πλανήτη μας !!! :BDGBGDB55:

Δείτε εδώ ένα βίντεο :
http://n4g.com/ps3/NewsCom-93758.aspx

Εγώ για πάρτυ το ps3 το χρησιμοποιώ συνέχεια, βάζοντας την μουσική από mp3 στα 320 kbps κ την τηλεόραση να παίζει συνέχεια τα θέματα που έχει το ps ! Σούπερ ! :grinning-smiley-043

το visualiser μέτρησε!! πολύ όμορφο! :grinning-smiley-043