PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

Απάντηση: Re: PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

Σε ωφελεί το bitstream?

Φυσικά βρε.

Εχω καινούριο ενισχυτή,που υποστηρίζει τα νέα φορμά ήχου HD και η ειρωνεία είναι πως μόνο απ το Toshiba και τα HD-DVD απολαμβάνω ήχο Dolby TrueHD κλπ.

Αν δεν διορθωθεί (που δεν..αλλά λέμε τώρα) με βλέπω να το χαρίζω το ρημάδι αργότερα..:damnyou::argue:

Γιατί δεν αφήνεις το PS3 να αποκωδικοποιήσει το Dolby trueHD και να στο στείλει ασυμπίεστο μέσω HDMI? Δεν παίζει καλά ετσι?

Γιατί δεν αφήνεις το PS3 να αποκωδικοποιήσει το Dolby trueHD και να στο στείλει ασυμπίεστο μέσω HDMI? Δεν παίζει καλά ετσι?

Δεν είναι το ίδιο,(στο ψηφιακό lossless μπορείς να προσθέσεις έξτρα κανάλια:2thumb22sup:),ενώ έχει πρόβλημα με το DTS-HD Master,,:guitarist:

Φυσικά βρε.

Εχω καινούριο ενισχυτή,που υποστηρίζει τα νέα φορμά ήχου HD και η ειρωνεία είναι πως μόνο απ το Toshiba και τα HD-DVD απολαμβάνω ήχο Dolby TrueHD κλπ.

Αν δεν διορθωθεί (που δεν..αλλά λέμε τώρα) με βλέπω να το χαρίζω το ρημάδι αργότερα..:damnyou::argue:

Σωπα μωρε. Θα παρεις ενα Denon ΒR που θα ειναι καταπληκτικο και θα κανεις το τελειο ματσαρισμα...

1)Τελικα με τους υποτιτλους των Divx,Xvid τι γινεται? τους δειχνει μονο οταν ειναι ενσωματωμενοι στο AVI? οχι ξεχωριστο srt αρχειο?

2) διαβαζοντας ενα αλλο ποστ αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε hd φορμα ηχου λογω περιορισμων στο hardware του PS3?

3) Η επιλογη για το mosquito noise reduction ενεργοποιειται μια φορα για τα DVD και BD και μετα ειναι default η θελει καθε φορα ενεργοποιηση?

Επισης εχω καποια Xvid τα οποια λεει οτι δεν υποστηριζονται (FW 2.20), ξερει κανεις ποιου τυπου Xvid δεν υποστηριζονται? (σε μεγεθος ειναι στα 700mb οποτε δεν ειναι προβλημα το μεγεθος)

Και κατι αλλο

ξερει κανεις τι ακριβως κανουν οι επιλογες default subtitle language bd και dvd στο υπομενου των ρυθμισεων BD/DVD?

νομιζα οτι ετσι διαλεγεις την γλωσα των υποτιτλων για τα δισκακια και οτι δεν χρειαζεται να την διαλεγεις για καθε δισκακι που βαζεις, αλλα δεν κανει αυτο τελικα

θα διορθωθει σιγουρα ,το ειπαν οι σονιδες κατα το καλοκαιρι.
εγω περιμενω αυτο για να παρω ενισχυτη με νεα φορμα ηχου .οταν γινει θα ειναι τελειο.
Φυσικά βρε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Sony για το καινούριο Firmware

Οι διαδραστικές ταινίες γίνονται πραγματικότητα
στο PLAYSTATION®3,
μέσω της έκδοσης λογισμικού συστήματος 2.20

· Το BD-LIVE θα προσφέρει έξτρα περιεχόμενο για τις ταινίες -διαθέσιμο για download- και διαδραστικά παιχνίδια.
· Το PS3™ και το PSP™(PlayStation®Portable) «έρχονται ακόμη πιο κοντά», χάρη σε μια σειρά κοινών λειτουργιών.

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2008 – Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η έκδοση λογισμικού συστήματος v.2.20 για το PLAYSTATION®3 (PS3™), προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει την 25η Μαρτίου, θα προσθέσει το Blu-ray Disc™ (BD) Profile 2.0 (γνωστό ως BD-LIVE). Προσφέροντας τη δυνατότητα πλήρους εκμετάλλευσης διαδραστικών λειτουργιών, όπως το επιπλέον και διαθέσιμο για download περιεχόμενο ταινιών, τα ringtones, τα παιχνίδια και πολλά ακόμη, το BD-LIVE υπόσχεται ότι θα προσφέρει στους κατόχους του PLAYSTATION®3 την απόλυτη διαδραστική κινηματογραφική εμπειρία. Επιπρόσθετα, η νέα έκδοση λογισμικού συστήματος θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράφουν τις λίστες αναπαραγωγής μουσικής και φωτογραφιών από το PLAYSTATION®3 στο PSP™(PlayStation®Portable), αλλά και να απολαύσουν μια σειρά νέων λειτουργιών.

Για την πρόσβαση στο Blu-ray Profile 2.0, απαιτείται σύνδεση στο Internet και τουλάχιστον 1GB διαθέσιμης μνήμης. Ταινίες με BD-LIVE αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα.

Οι παρακάτω λειτουργίες είναι εφικτές μέσω του BD-LIVE και θα ποικίλουν ανάλογα με τον τίτλο:

· Ποικιλία περιεχομένου διαθέσιμου για download: «κομμένες σκηνές», trailers, υπότιτλοι, ringtones τα οποία μπορούν να σταλούν σε κινητά τηλέφωνα, φωτογραφίες και πολλά ακόμη.
· Διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στην ταινία. Σε αυτά μπορείτε να ανταγωνιστείτε με παίκτες που βρίσκονται στο σαλόνι σας ή στην άλλη άκρη του κόσμου!

Εκτός από το BD-LIVE, η έκδοση λογισμικού συστήματος v.2.20 ενδυναμώνει τη σχέση του PLAYSTATION®3 με το PlayStation®Portable, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αντιγράφουν τις λίστες αναπαραγωγής μουσικής και φωτογραφιών στο PlayStation®Portable τους και να τις απολαμβάνουν εν κινήσει. Αυτή η νέα λειτουργία κάνει ακόμη ευκολότερο το διαμοιρασμό περιεχομένου ανάμεσα στα δύο συστήματα.

Οι παρακάτω νέες λειτουργίες θα περιέχονται, επίσης, στη νέα έκδοση λογισμικού συστήματος:

· Το “Resume play” θα επιτρέπει την επανέναρξη μιας ταινίας -σε BD ή DVD- από το σημείο που διακόπηκε ακόμη κι αν ο δίσκος έχει αφαιρεθεί από το PLAYSTATION®3.*1
· Η νέα ρύθμιση “Audio Output Device” του Remote Play, θα επιτρέπει στο PlayStation®Portable να λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για τη μουσική, η οποία αναπαράγεται μέσω του PLAYSTATION®3.
· Ο Internet browser του PLAYSTATION®3 θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο: Τα αρχεία βίντεο που ενσωματώνονται σε μια ιστοσελίδα θα μπορούν να αναπαραχθούν απ’ ευθείας (μέσω streaming), ενώ η ταχύτητα πλοήγησης θα είναι αυξημένη.
· Τα μεγαλύτερα των 2GB αρχεία βίντεο τύπου DivX και WMV θα μπορούν πλέον να αναπαραχθούν κανονικά.
· Η οπτικοακουστική ρύθμιση “Mosquito Noise Reduction” θα προστεθεί στον πίνακα ελέγχου του DVD/BD player για ακόμη πιο βελτιωμένη αναπαραγωγή ταινιών.*2

*1 Οι δίσκοι του format BD-J δεν υποστηρίζονται.
*2 Οι δίσκοι BD που έχουν εγγραφεί με format BDMV δεν υποστηρίζονται.

Καλησπερα, εχω συνδεσει την κονσολα με dvi και βλεπω 1080i σε μια lg Που εχω, το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω dvd μου βγαζει η οθονη saving mode (αν δεν κανω λαθος) τι ρυθμιση πρεπει να πειραξω?

Τελικά ποιός μπορεί να πεί με σιγουριά(εάν το έχει κάνει), να δούμε υπότιτλους σε avi,divx ή οτιδήποτε τελοσπάντων;

Για να σου εμφανιστούν οι υπότιτλου πρέπει να τους ενσωματώσεις με το AVIAddXSubs και δουλεύουνε ρολόι.

Για να σου εμφανιστούν οι υπότιτλου πρέπει να τους ενσωματώσεις με το AVIAddXSubs και δουλεύουνε ρολόι.

Εμενα παντως δεν μου τους εδειχνε. Παταγα απο το remote του ps3 για υποτιτλους μου εβγαζε 1 ενδειξη αλλα υποτιτλους τιποτα. Θα ξαναδοκιμασω βεβαια με τις ρυθμισεις που ειδα μερικα post πιο πισω και ο θεος βοηθος. Ελπιζω στο επομενο update να μπορουμε να βαλουμε ntfs (χλωμο βεβαια) δισκο καθως και srt (αυτα για αρχη mkv αργοτερα). Αιντε να δουμε .

Re: Απάντηση: Re: PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

Εμενα παντως δεν μου τους εδειχνε. Παταγα απο το remote του ps3 για υποτιτλους μου εβγαζε 1 ενδειξη αλλα υποτιτλους τιποτα. Θα ξαναδοκιμασω βεβαια με τις ρυθμισεις που ειδα μερικα post πιο πισω και ο θεος βοηθος. Ελπιζω στο επομενο update να μπορουμε να βαλουμε ntfs (χλωμο βεβαια) δισκο καθως και srt (αυτα για αρχη mkv αργοτερα). Αιντε να δουμε .

Προσοχή να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το .avi !!!

αλλο ενα + και απο εμένα
μα το πρόγραμμα οι υπότιτλοι στα αρχείο που δημιουργεί εμφανίζονται κανονικά
Thanx για το πρόγραμμα...........

Καλησπέρα σε όλους

Εξαιρετικό το forum

Κατέβασα το 2.20 και παίζουν οι υπότιτλοι (με τη βοήθεια του AVIAddxSub) αλλά σε ορισμένα divx αρχεία μου εμφανίζει το εξής error: The file is not supported 800288c0.

Γνωρίζει κανείς που οφείλεται και πως διορθώνεται;