PS3 firmware update 1.70

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Last edited:
We can now confirm that some of the games that work that previously didn't play at all, such as Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 2: Substance, Soul Calibur III, Ratchet and Clank, Devil May Cry 3: Special Edition, Genji and Rez all now work.

Games confirmed not to work include Zone of the Enders II and Ratchet and Clank 3.

Πηγή : http://palgn.com.au/article.php?id=...layStation+3+backwards+compatibility+improved

Κατέβασα λοιπόν το αρχείο, έγινε κανονικά το update του firmware κ ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το pro evolution 6...ανοίγει η εισαγωγή κ κανένα πρόβλημα, ενώ πριν έκανε κοψίματα...ξεκινάω στα γρήγορα έναν αγώνα και...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...παίζει μια χαρά, ίσως να κάνει στις 100 κινήσεις κ ένα απειροελάχιστο κόλλημα ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, ανεπαίσθητο θα έλεγα... Μπράβο Sony λοιπόν που τόσο γρήγορα το έφτιαξες...:grinning-smiley-043
Δοκίμασα επίσης το ENTHUSIA, είναι εξομοιωτής αυτοκινήτων κ αυτό έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το gt4 το έχω δανείσει σε φίλο κ δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω σήμερα.

Μιχάλη το PES6 το παίζεις λογικά στα 480p μπορούμε άραγε να το τρέχουμε στα 720p...?
Μαλών όχι...

Όλα τα παιχνίδια που δοκίμασα παίζουν στα 576p. Είναι ελαφρώς καλύτερα από το scart καλώδιο του ps2 που είχα.
Έχουν μιλήσει για 720p από την Sony ότι θα γίνει στο μέλλον.

Εγω παντως το PS2 το εχω πουλησει μαζι με 3 παιχνιδια που ειχα. Ποιος ασχολεται τωρα με PS2 games. Αμα εχεις παιξει παιχνιδια του PS3 δεν θες να ασχοληθεις καν με παλια παιχνιδια. Εχω αδικο?

Απάντηση: Re: PS3 firmware update 1.70

Εγω παντως το PS2 το εχω πουλησει μαζι με 3 παιχνιδια που ειχα. Ποιος ασχολεται τωρα με PS2 games. Αμα εχεις παιξει παιχνιδια του PS3 δεν θες να ασχοληθεις καν με παλια παιχνιδια. Εχω αδικο?
Περίπου...το ps3 δεν έχει καμία 'μπαλίτσα' ακόμα...ούτε μπάσκετ...ούτε εξομειωτή αυτοκινήτων...οπότε ???
Το pro evolution 6 είναι must...
Όπως κ το gt4...

Εχει το formula 1 προς το παρον. Αλλα οσο για υπολοιπα εχω απογοητευθει πληρος γιατι εγω δεν παιζω τιποτα αλλο εκτως απο racing. Η μεγαλητερη απογοητευση του PS3 για μενα ειναι οι τιτλοι του. Και οπως το βλεπω πριν τον Οκωβριο δεν θα εχουμε τιτλους. Το καλοκαιρακι θα καθεται η κονσολα μου φαινεται. Αμα δεν βαρεθω το formula 1 που ειναι κορυφη!

Απάντηση: Re: PS3 firmware update 1.70

Εχει το formula 1 προς το παρον. Αλλα οσο για υπολοιπα εχω απογοητευθει πληρος γιατι εγω δεν παιζω τιποτα αλλο εκτως απο racing. Η μεγαλητερη απογοητευση του PS3 για μενα ειναι οι τιτλοι του. Και οπως το βλεπω πριν τον Οκωβριο δεν θα εχουμε τιτλους. Το καλοκαιρακι θα καθεται η κονσολα μου φαινεται. Αμα δεν βαρεθω το formula 1 που ειναι κορυφη!

Στο site της codemasters ( το γερμανικο ) πωλειται το McRay.....-bye-

http://www.codemasters.de/eshop/

εδω τα γραφει και τα τρια ρε συ ! Δεν ξερω τι γινεται.

Περιττο να σου πω οτι προκειται για το αγαπημενο μου παιχνιδι. Να μην πω το μονο που κολλαω....