PS3 Firmware v2.42

Δεν το προσεξα.Εγω εβαλα απο το προηγουμενο link και ολα πηγαν ρολοι εκτος απο το ...ρολοι :flipout: που το ξαναρυθμισα.

Τα μικρό προβληματάκια από ότι φαίνεται συνεχίζονται για το firmware v2.42 και θα έχουμε νωρίτερα το firmware v2.43 ελπίζοντας να τα διορθώσει.

Πηγή: product-reviews.net

Εκφράστηκαν παράπονα από διάφορους χρήστες για το Firmware v2.42,μερικά από μηνύματα τους:

"Well this is totally Effed Up!!! My son decided that it would be a good idea to update the PS3 and he did 2 nights ago without me knowing it. Well now ANYTHING BLURAY does NOT play. NOTHING!!! Doesn’t even recognize the DAMN Disk!!! Is there anything I can do??? "

"Installed this newest update and now nothing works, can not read disks at all. We have done the system restore, etc. now have to wait while it gets shipped to Sony to fix it. Very upsetting, fairly new PS3 (5 months) in excellent condition and was working perfectly prior to update. Extremely frustrating."

"Yeah, downloaded it earlier and now I can’t stay connected to a single online game."

"Downloaded the update and all my saves on cod 4 single player have gone and when I name my perks online as soon as I switch my PS3 off they disappear and have to name them again."

divx απο usb και κατι trailers ειδα χθες.Θα δοκιμασω το drive σημερα.
Παντως πολυ χοντρο να παιζει κατι τετοιο.Μαλλον απλα θα τους ετυχε και δεν φταιει το fw.

Πιο ασφαλές για τις Ευρωπαϊκές κονσόλες θα ήταν να το κατεβάσετε από εδώ.

Απο εκει το κατεβασα αλλα τζιφος.
Μιλησα με ΚΟΜΕΤΡΟΝ και μου ειπαν να το παω για ανταλλαγη ετσι στα ισα.

Λετε να μου το αλλαξουν αμμεσα......

μπλου ρει παιζει κανονικα?

δε θυμαμαι αν επαιξα κανενα μετα την αναβαθμιση

αν και νομιζω ειχα βαλει τουλαχιστον ενα και επαιξε...

ειχε κανεις προβλημα με μπλου ρει?

λιγο δυσκολο να το ελεγξω τωρα...

για πειτε...

Last edited:
απορια το εχω γινεται να μην αναβαθμιζω το firmware αυτοματα?γιατι κατι φορες παιζω και με πετα εξω για να κανω την αναβαθμιση.ασε που με την 2.4 με το μεγαλο μπαμ με τα προβληματα δεν το ξερα γιατι το εκανα μολις πρωτοβγηκε

ναι βγαλ' το απο το ιντερνετ...

και αμα θες να κανεις το update

το συνδεεις... αλλα χωρις αναβαθμιση δεν μπαινει στο PSN νομιζω...

η αμα θες να κανεις μετα update το κατεβαζεις απο το ιντερνετ το βαζεις σε φακελο με ονομα PS3 με υποφακελο με ονομα UPDATE

και μεσα το αρχειο...

Και εδώ όλα καλά , με εξαίρεση ένα αναίτιο ανέβασμα της σκάλας του ανεμιστήρα στις μαχ στροφές
Από τότε δεν το έχει ξανακάνει όμως
Πέραν τούτου όμως , όλα καλά , και εντελώς τυχαία που ξαναέβαλα το Assassins Creed , παρατήρησα πως κατά την ανίχνευση της πόλης από τα ψηλά , εκεί όπου έχανε καρέ , η κίνηση φαινόταν ομαλότερη
Ίσως βέβαια και να ήταν η ιδέα μου , ή η συγκεκριμένη σκηνή / πόλη να μην χάνει τόσα πολλά καρέ

όλα καλά και στο δικό μου τον Κασίδη, το άφησα χθές να το κάνει, πήγα για 2 βουτιές και όταν γύρισα είδα ενα B-R και λίγο NBA08.
Όλα καλά!

Απο εκει το κατεβασα αλλα τζιφος.
Μιλησα με ΚΟΜΕΤΡΟΝ και μου ειπαν να το παω για ανταλλαγη ετσι στα ισα.

Λετε να μου το αλλαξουν αμμεσα......

loipon to parelava simera....mou to ekanan antikatastasi.ir8e me fw 2.36 kai amesos to ekana update se 2.42 ola pigan kala

an 8elo na min fenete i ora pos ginete????

loipon to parelava simera....mou to ekanan antikatastasi.ir8e me fw 2.36 kai amesos to ekana update se 2.42 ola pigan kala

an 8elo na min fenete i ora pos ginete????

Ωραία νέα! Την ώρα/ημερομηνία δεν γίνετε να την απενεργοποιήσεις,περιμένουμε το επόμενο firmware για να διορθωθεί.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες για ευανάγνωστα γραπτά.

Ευχαριστώ.