PS3 - Firmware v3.00 & 3.01

Re: PS3 - firmware v3.00

γιατι φίλε μου όταν βγάζεις ένα firmware και λαμβάνεις 2500 hate comments (αυτή τη στιγμή που μιλάμε) σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

http://blog.us.playstation.com/2009/09/update-on-ps3-firmware-3-00/
http://blog.us.playstation.com/2009/08/playstation-3-firmware-v3-00-update/comment-page-40/#comments

Oops!
Δεν το βάζω, μια χαρά είναι τώρα!
Περιμένω το επόμενο...:gossip:

Απάντηση: PS3 - firmware v3.00

Μια διαφορα που ειδα (δεν ξερω αν συνεβαινε και σε αλλους) ειναι το installation σε demo που εχει γινει πιο γρηγορο. Ειδικα αν το demo ηταν κανα γιγα....εστριβες τσιγαρο για να αρχισει το install

Re: PS3 - firmware v3.00

PS3 system software update 3.01

Main feature in system software update version 3.01
This version of the system software addresses the issue in system software version 3.00 that caused the PS3 system to freeze while playing Uncharted: Drake's Fortune™, a PlayStation 3 format software title.

Κατέβασμα από εδώ.

Κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει... περιμένουμε να δοκιμάσεις το καινούργιο firmware να μας πεις...

Και μια ερώτηση βρε παιδιά που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί!

Με την 3.00 υπάρχει θέμα με την αναπαραγωγή μουσικής μιας και δεν υπάρχει πλέον για παράδειγμα, δυνατότητα παράλληλης αναπαραγωγής με τη θέαση φωτογραφιών, όπως παλιά.

Είναι "νέο χαρακτηριστικό" της v3.00 ή μήπως μ@λ@κία της Sony?

Υ.Γ.
Μήπως η 3.01 το επαναφέρει στην παλιά λειτουργικότητα?
Όχι τίποτε άλλο αλλά σκέψου να ακούς ένα τραγούδι και να θες να ψάξεις να βρεις κάποιο άλλο να παίξεις μετά. Απλά αδύνατο να γίνει χωρίς να σταματήσεις την αναπαραγωγή!!!

Μιλάμε για υπερμέγιστη τιτανοτεράστια "βελτίωση" !!!

Αντε μη πω καμιά κουβέντα.........!!!

υπάρχει απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις τα 48KHz στα settings.

Q:I used to be able to surf the net and listen to music simultaneously. Now I can’t. Why?

A:The PS3 extended the upsampling capability to audio tracks stored on HDD and storage media with v3.00. Some function on the XMB such as the internet browser and photo gallery outputs with 48KHz only so you need to set audio outputs as 48Khz to enjoy music and net surfing.

ps 2 mods:
Δεν θα ήταν καλύτερα να μετονομάσουμε το thread σε "PS3 firmware updates"
ωστε να μην ανοίγουμε νέα thread σε καθε update και να είναι όλα τα μυνήματα συγκεντρωμένα. τι λεγε?

φιλε georget διαβασε και παρακατω να δεις τι λενε
και αν ειναι αμερικανικο το χειριστηριο σου

παντως εγω στο 40αρι με 3.0fw εβαλα ενα noname χειριστηριο το οποιο
το ειδε αμεσως και δουλεψε αψογα θα κοιταξω και τα
sixaxis και dualshock που εχω να δω τι γινεται

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3updates&message.id=119328

Last edited:
ισως να διορθωθει αν εχουν παραπονα
που να ξερει ο καταναλωτης αν ενα χειριστηριο ειναι αυθεντικο ή οχι?
λεμε τωρα!

Δεν θα ήταν καλύτερα να μετονομάσουμε το thread σε "PS3 firmware updates"
ωστε να μην ανοίγουμε νέα thread σε καθε update και να είναι όλα τα μηνύματα συγκεντρωμένα. τι λέτε?

Καλύτερα να συγχωνεύονται παραπλήσια updates όπως εδώ (v3.00 & 3.01). Αν τα βάλουμε όλα μαζί θα χάσουμε την μπάλα.

Τι έγινε βρε παιδιά πάλι με την 3.01;;;

Πάνε τα ελληνικά στα αρχεία και στα folder;;;

Μήπως κάνω κάτι λάθος;;;

Δεν διαπίστωσα κάποια αλλαγή στην υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας,όλα δουλεύουν ρολόι. Κάποιο άλλο μέλος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα;

Για την ακρίβεια βλέπω τα αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες όπως ακριβώς πριν 2-3 updates (δε θυμάμαι ακριβώς) δηλαδή χωρίς τονούμενους χαρακτήρες και χωρίς τελικό σίγμα.

Το αρχεία με όνομα 'Το ελληνικό αρχείο μου' είναι πάλι 'Το ελληνικ_ αρχε_ο μου' !!!

Για θυμίστε μου! Υπήρχε πριν την 3.01 η δυνατότητα χρησιμοποιώντας το δεξί joystick του sixaxis και κινώντας το κυκλικά (δεξιόστροφα) κατά την αναπαραγωγή video να ελέγχουμε την ταχύτητα αναπαραγωγής σε υποδιαιρέσεις από 0,22Χ έως και 4Χ ?

Επίσης βρε παιδιά μήπως έβγαλε κάποιος άκρη με τα ελληνικά ονόματα αρχείων και των φακέλων που επέστρεψαν με την 3.01 στην παλιά προβληματική τους κατάσταση?!?