PS3 firmware v3.56

Re: PS3 Νέο firmware v3.56

Λοιπον : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ εναντι στην "εξευτελιστική" συμπεριφορα της Sony απεναντι στους πελατες της....... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ONLINE κομματι !!!!

Ποιος ο λογος ρε παιδιά ??? Τι νοημα εχει ???
Οι παλιες καλες κονσολες ΔΕΝ ειχαν online και ηταν μια χαρα.... Ακομα εχω στο παλιο μου σπιτι στο χωριο το Playstation 1 (τσιπαρισμενο με 100 games) και το Ν64 , και παιζω ΠΟΛΛΕΣ ωρες ΟΛΑ τα παλια καλα παιχνιδια τα καλοκαιρια που παω εκει στις διακοπες μου, ΜΑΖΙ και με τους φιλους μου......:a0210:

Κατα την προσωπικη μου αποψη ΔΕΝ αξιζει το online gaming απο Κονσολα/παιχνιδομηχανη για τους παρακατω λογους :

1) Οι συνδεσεις ADSL ειναι ακομα ΠΟΛΥ αργες στην Ελλαδα, σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, και υπαρχει μεγαλο lagging (καθυστερηση)

2) Το PC ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα στο online gaming...... (Υπαρχει ολοκληρο θεμα που εχει συχητηθει απο ειδικους και ΟΛΟΙ τεινουν προς αυτη την αποψη....) Απλα μας το εχουν πλασσαρει σαν "μοδα" και στις κονσολες τα τελευταια 1-2 χρονια....... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ online gaming, παιζει στο PC ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !

3) Η κονσολα εχει παντα μια πιο "σπιτικη" και οχι τοσο "δικτυακη" χρεια..... Ειναι για να καθεσαι να παιζεις παιχνιδακια μονος σου (στην πλειοψηφια) ή με τους φιλους σου διπλό (pro evolution, rally, και τετοια.....)

4) ΠΑΝΤΑ υπαρχουν χρηστες στο ιντερνετ που εφαρμοζουν patches και παρανομους loaders και σου "χαλανε" το παιχνιδι ......

5) Θεωρω ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ την εξτρα χρεωση συνδρομων για τη χρηση online υπηρεσιων (ειδικοτερα στο Xbox360 αλλα τωρα τελευταια ΚΑΙ στο Ps3 ....)
ΟΠΟΙΟΣ εχει αγορασει νομιμα ενα παιχνιδι και εχει (χρυσο)πληρωσει ΚΑΙ τα πνευματικα του δικαιωματα, θα πρεπει να εχει δικαιωμα να κανει ΚΑΙ online χρηση ΧΩΡΙΣ επιπλεον "κρυφα" κοστη και συνδρομες....:violent-smiley-030:

6) Μιας και το PS3 ειναι "συστημα οικιακης ψυχαγωγιας" , οπως το χαρακτηριζει και η ΙΔΙΑ η Sony, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να βρουν τροπο να υποστηριζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ Homebrew εφαρμογες τριτων , ΚΑΙ την δυνατοτητα να τρεχει "Other OS" , και να περιορισουν ΜΟΝΟ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντιγραφη και διακινηση παιχνιδιων ................ Ενω ετσι οπως κανουν και τα "κοβουν" ΟΛΑ, εξαπτουν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ την θεληση των χακερ για κυκλοφορια Custom Firmwares......

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ πολλους λογους τους οποιους δεν θα ηθελα να αναφερω εδω δημοσια, και εχουν να κανουν με τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ορους που μας αναγκαζει η εκαστοτε εταιρια να αποδεχομαστε, οταν συμμετεχουμε σε ενα online game, και εχουν να κανουν με ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ οπως "παραβιαση προσωπικου απορρητου και ασυλου ανωνυμιας του καθε ατομου" κλπ ....... Εχω διαβασει νομικα αρθρα περι αυτου και ΔΕΝ υπαρχει περιθωριο αμφισβητησης.... Δανειζομαι και το παρακτω post ενος συμφορουμιτη απο ενα διπλανο topic :
Βασικα, με το νεο ToS η SONY κανει οτι θελει την κονσολα και καταγραφει και οτι στοιχεια θελει χωρις να ρωταει τον χρηστη. Αν αυτο σας αρεσει, με γεια σας με χαρα σας. Επισης αναφερει οτι μπορει να τρεχει κωδικα και να κανει αλλαγες με το που θα bootαρει η κονσολα και να εχετε backup των αρχειων σας μην τυχον γινει καμια στραβη. Ελπιζω να τα διαβασατε ολα αυτα πριν κανετε accept, οσοι ειστε στην 3.56.

(σημ. απο την πρωτη μερα που βγηκε η 3.56, το ειπανε οι μυημενοι οτι εχει μεσα rootkit για να τρεχει κωδικα με το που θα βρει δικτυο να MHN χρειαζεται να κανεις sign in -- δεν ειχαν αδικο)

Εννοειται οτι τα 12χρονα και τα 14χρονα που κανουν τις χακεριες στα οnline παιχνιδια ειναι καταδικαστεα, αλλα η SONY εχει παρεκτραπει...

ΣΥΝΕΠΩΣ :

ΤΙ και αν διαγραψουν μια κονσολα απο το PSN ??? ΔΕΝ θα τα βαψουμε μαυρα οπως ειπε και ο Γιαννης παραπανω...... Μια χαρα θα παιζουμε και ΧΩΡΙΣ internet.....

Προσωπικα, ειχα παλιοτερα PS3 και το πουλησα .... ΟΜΩΣ επειδη συντομα θα ξανααγορασω το Slim, ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΣΩΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, Cfw , ΟΧΙ ΟΜΩΣ, επειδη θελω να παιζω παρανομα games, αλλα για τους παρακατω λογους :

1) Παιχνιδια του τυπου "GTA IV" φθειρουν το laser του μηχανηματος γιατι το δισκακι μεσα φορτωνει συνεχεια ΧΩΡΙΣ να ξεκουραζεται ....

2) Θελω να εχω Homebrew εφαρμογες οπως emulators, video players κλπ .....( η δυνατοτητα ενος συστηματος οικιακης ψυχαγωγιας που ανεφερα παραπανω)

3) ΔΕΝ με ενδιαφερει και μαλιστα ειμαι και ΚΑΤΑ του online παιξιματος για τους λογους που ανεφερα παραπανω....

4) Θεωρω οτι ενα μηχανημα που το εχω πληρωσει , μπορω να το κανω ο,τι θελω εγω...... ( ΔΕΝ γραφει πουθενα οτι ειναι ιδιοκτησια της Sony και θα πρεπει να ελεγχεται αποκλειστικα απο αυτην, οπως πχ οι καρτες των ATM και οι πιστωτικες που ειναι ιδιοκτησια της εκαστοτε τραπεζας....)

ΚΑΙ .............

5) Δεν παιζω πολλα παιχνιδια ------ ΚΥΡΙΩΣ το θελω για blu-ray player, οποτε απο την στιγμη που δεν θα το εχω καν συνδεδεμενο στο internet , ΔΕΝ με νοιαζει καν το δικτυακο κομματι του.....:a0210:

Last edited:

Λοιπον : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ εναντι στην "εξευτελιστική" συμπεριφορα της Sony απεναντι στους πελατες της....... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ONLINE κομματι !!!!

Ποιος ο λογος ρε παιδιά ??? Τι νοημα εχει ???
Οι παλιες καλες κονσολες ΔΕΝ ειχαν online και ηταν μια χαρα.... Ακομα εχω στο παλιο μου σπιτι στο χωριο το Playstation 1 (τσιπαρισμενο με 100 games) και το Ν64 , και παιζω ΠΟΛΛΕΣ ωρες ΟΛΑ τα παλια καλα παιχνιδια τα καλοκαιρια που παω εκει στις διακοπες μου, ΜΑΖΙ και με τους φιλους μου......:a0210:

Κατα την προσωπικη μου αποψη ΔΕΝ αξιζει το online gaming απο Κονσολα/παιχνιδομηχανη για τους παρακατω λογους :

1) Οι συνδεσεις ADSL ειναι ακομα ΠΟΛΥ αργες στην Ελλαδα, σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, και υπαρχει μεγαλο lagging (καθυστερηση)

2) Το PC ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα στο online gaming...... (Υπαρχει ολοκληρο θεμα που εχει συχητηθει απο ειδικους και ΟΛΟΙ τεινουν προς αυτη την αποψη....) Απλα μας το εχουν πλασσαρει σαν "μοδα" και στις κονσολες τα τελευταια 1-2 χρονια....... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ online gaming, παιζει στο PC ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !

3) Η κονσολα εχει παντα μια πιο "σπιτικη" και οχι τοσο "δικτυακη" χρεια..... Ειναι για να καθεσαι να παιζεις παιχνιδακια μονος σου (στην πλειοψηφια) ή με τους φιλους σου διπλό (pro evolution, rally, και τετοια.....)

4) ΠΑΝΤΑ υπαρχουν χρηστες στο ιντερνετ που εφαρμοζουν patches και παρανομους loaders και σου "χαλανε" το παιχνιδι ......

5) Θεωρω ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ την εξτρα χρεωση συνδρομων για τη χρηση online υπηρεσιων (ειδικοτερα στο Xbox360 αλλα τωρα τελευταια ΚΑΙ στο Ps3 ....)
ΟΠΟΙΟΣ εχει αγορασει νομιμα ενα παιχνιδι και εχει (χρυσο)πληρωσει ΚΑΙ τα πνευματικα του δικαιωματα, θα πρεπει να εχει δικαιωμα να κανει ΚΑΙ online χρηση ΧΩΡΙΣ επιπλεον "κρυφα" κοστη και συνδρομες....:violent-smiley-030:

6) Μιας και το PS3 ειναι "συστημα οικιακης ψυχαγωγιας" , οπως το χαρακτηριζει και η ΙΔΙΑ η Sony, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να βρουν τροπο να υποστηριζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ Homebrew εφαρμογες τριτων , ΚΑΙ την δυνατοτητα να τρεχει "Other OS" , και να περιορισουν ΜΟΝΟ την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντιγραφη και διακινηση παιχνιδιων ................ Ενω ετσι οπως κανουν και τα "κοβουν" ΟΛΑ, εξαπτουν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ την θεληση των χακερ για κυκλοφορια Custom Firmwares......

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ πολλους λογους τους οποιους δεν θα ηθελα να αναφερω εδω δημοσια, και εχουν να κανουν με τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ορους που μας αναγκαζει η εκαστοτε εταιρια να αποδεχομαστε, οταν συμμετεχουμε σε ενα online game, και εχουν να κανουν με ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ οπως "παραβιαση προσωπικου απορρητου και ασυλου ανωνυμιας του καθε ατομου" κλπ ....... Εχω διαβασει νομικα αρθρα περι αυτου και ΔΕΝ υπαρχει περιθωριο αμφισβητησης.... Δανειζομαι και το παρακτω post ενος συμφορουμιτη απο ενα διπλανο topic :

ΣΥΝΕΠΩΣ :

ΤΙ και αν διαγραψουν μια κονσολα απο το PSN ??? ΔΕΝ θα τα βαψουμε μαυρα οπως ειπε και ο Γιαννης παραπανω...... Μια χαρα θα παιζουμε και ΧΩΡΙΣ internet.....

Προσωπικα, ειχα παλιοτερα PS3 και το πουλησα .... ΟΜΩΣ επειδη συντομα θα ξανααγορασω το Slim, ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΣΩΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, Cfw , ΟΧΙ ΟΜΩΣ, επειδη θελω να παιζω παρανομα games, αλλα για τους παρακατω λογους :

1) Παιχνιδια του τυπου "GTA IV" φθειρουν το laser του μηχανηματος γιατι το δισκακι μεσα φορτωνει συνεχεια ΧΩΡΙΣ να ξεκουραζεται ....

2) Θελω να εχω Homebrew εφαρμογες οπως emulators, video players κλπ .....( η δυνατοτητα ενος συστηματος οικιακης ψυχαγωγιας που ανεφερα παραπανω)

3) ΔΕΝ με ενδιαφερει και μαλιστα ειμαι και ΚΑΤΑ του online παιξιματος για τους λογους που ανεφερα παραπανω....

4) Θεωρω οτι ενα μηχανημα που το εχω πληρωσει , μπορω να το κανω ο,τι θελω εγω...... ( ΔΕΝ γραφει πουθενα οτι ειναι ιδιοκτησια της Sony και θα πρεπει να ελεγχεται αποκλειστικα απο αυτην, οπως πχ οι καρτες των ATM και οι πιστωτικες που ειναι ιδιοκτησια της εκαστοτε τραπεζας....)

ΚΑΙ .............

5) Δεν παιζω πολλα παιχνιδια ------ ΚΥΡΙΩΣ το θελω για blu-ray player, οποτε απο την στιγμη που δεν θα το εχω καν συνδεδεμενο στο internet , ΔΕΝ με νοιαζει καν το δικτυακο κομματι του.....:a0210:

Αυτά που γράφεις δηλαδή ,ειδικά το 5 ,είναι επιχειρήματα κατά του online; Αυτά που λες είναι αποκλειστικά θέμα ''ορέξεως'' και τίποτα άλλο.
Εμένα για παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει να κάνω τίποτα από αυτά που γράφεις στο 2. Έχω στην τηλεόραση συνδεδεμένο ένα HTPC και κάνω ότι θέλω από εκεί.
Έχω επίσης και ξεχωριστή πηγή Blu Ray και ότι δισκάκι θέλω το βλέπω με αυτόν τον τρόπο.

Ούτε εγώ παίζω πολλά παιχνίδια , το 1ο παιχνίδι που έπαιξα στο PS3 μετά από 4,5 χρόνια που το έχω (για την ακρίβεια έχω αγοράσει 2, το fat τα έφτυσε, YLOD....) είναι το MOH και μάλιστα ήταν και πρώτη μου ever φορά onlline! (στο οποίο δεν έχω παρατηρήσει lag....)

Αν δεν σε νοιάζει το δικτυακό του κομμάτι δικαίωμα σου φυσικά. Και εγώ έχω αντιρρήσεις σχετικά με τα διάφορα που κάνει η SONY η APPLE η MICROSOFT..... αλλά ζυγίζω τα υπέρ και τα κατά και κυρίως ποιες ανάγκες θέλω να ικανοποιήσω και συμβιβάζομαι αναλόγως.

Περί ορέξεως.......κολοκυθόπιτα , φιλε μου ! :a0210:¨

Βασικά, τα επιχειρηματά μου ΚΑΤΑ του online ειναι τα 6 απο πανω αν διαβασεις ...........

Τα 5 τελευταια ειναι οπως ειπες και εσυ οι δικες μου προσωπικες αποψεις για το γιατι δεν με ενδιαφερει το online.....

O,τι και αν επιλεξει κανεις πάντως, "ώρα καλή στην πρύμνη του ....και αέρα στα πανιά του....."

Αυτο που θελω εγω να ΤΟΝΙΣΩ , ειναι να ΜΗΝ μπαινουμε με τον οποιοδηποτε τροπο στα τρυπακια και στις επιθυμιες της καθε εταιριας , μετατρεποντας ετσι τους εαυτους μας σε αβουλα πλασματα/ρομποτ..... ΠΡΕΠΕΙ να αντιδραμε σε καθε τι που ΔΕΝ μας αρεσει ή μας περιορίζει ......

Και αυτο ο καθενας το κανει με τον τροπο του και με τις γνωσεις του..... Αλλος βγαζει Custom Firmware, αλλος ΔΕΝ παιζει online.... άλλος απλα αδιαφορει για ολα..... Καθενας με τον τροπο του .....

ΝΑΙ στην αντιδραση ομως (σε οποιαδηποτε μορφή της) και ΟΧΙ στην αποχαυνωση και την στερηση του προωπικού μας απορρήτου και ασύλου.....

Και αυτο ΔΕΝ ισχυει ΜΟΝΟ για την Sony, αλλά όπως είπες και εσύ, και για αλλες μεγαλοεταιρίες του χώρου των ηλεκτρονικων ( Apple, Microsoft κλπ ......) ! :BDBDG54:

downgrade απο 3.56 χωρις να αφησει κανενα rootkit μεσα, γινεται???

καλσπερα σε ολους τους φιλους
εδω και 2 μερες αντιμετωπιζο ενα προβλημα με το ps3
ενω του ειχα βαλει την 3,56 μου ζητουσε να του κανω παλι uptate μετα απο αυτο και ενω πηγαιναν καλα προκτεσ το βραδυ το ανοιγω του βαζω το παιχνιδη μεσα και δεν
το χαναεβγαλα το χαναεβαλα και τιποτα
ενω πανω δεχια δειχνει να διαβαζει και μετα απο λιγο σταματει
τι μπορει να φταιει ρε παιδια εχει τυχη σε κανεναν?

Re: Απάντηση: PS3 Νέο firmware v3.56

καθαρισμα την κεφαλι ή και αλλαγη. Στο πα εγω μην παιζεις με το 24ωρο...

και μπορουμε να το κανουμε μονη μας εστω το καθαρισμα η πρεπει να το παεμ σε κανενα Service :bigcry:

Καλημερα σε ολους τους φιλους και καλη σαρακοστη
τελικα το μηχανακη μιυ πηγε στο service και χρειαζεται αλλαγη κεφαλης
υπομονη λοιπον μεχρι να ερθει
1 ερωτηση τωρα
εχω παρει ενα δανεικο μεχρι να ερθει το δικο μου εβαλα κανονικα τα στοιχεια μου ωστε να συνδεθω στο ps store
πως θα μπορεσω να βρω τωρα τα στοιχεια του παιχνιδιου ωστε να συνεχισω απο το καινουργιο

εχω παρει ενα δανεικο μεχρι να ερθει το δικο μου εβαλα κανονικα τα στοιχεια μου ωστε να συνδεθω στο ps store
πως θα μπορεσω να βρω τωρα τα στοιχεια του παιχνιδιου ωστε να συνεχισω απο το καινουργιο

το save του παιχνιδιού εννοείς;

το save του παιχνιδιού εννοείς;

ναι φιλε μου
έκανα μια και μπήκα στο site τού παιχνιδιού και είδα τα στατιστικά μου και υπάρχουν εκεί κανονικά
υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρο από εκεί και να τα βάλω στο καινούργιο ps3

Πάρε τηλέφωνο το μαγαζί που το έστειλες για επισκευή και πες να μην κάνουν format το σκληρό σου.