PS3 Firmware v3.61,v3.65,v3.66,v3.70,v3.72 & v3.73 "Security Update"

Re: PS3 Firmware v3.61 "Security Update"

Παιδιά άνοιξα και πέρασε την 3.61 αλλά και πάλι δεν μ αφήνει να κάνω sign in in psn, ξέρει κανείς τίποτα;

Η επαναφορά του PSN γίνεται σταδιακά και ανα χώρα.

παιδια sos ειχα μια παλια διευθηνση email καταχωρησει,αλλα τωρα δεν ισχυει ,βαζω νεα διευθνηση email ,για να αλλαξω password,αλλα δεν την δεχετε,τι προτινεται ευχαριστω

Aπό την μεγάλη στέρηση μπήκε πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών και το σύστημα μπούκωσε.
Πολλά άτομα αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να συνδεθούν.
Υπομονή.

παιδια sos ειχα μια παλια διευθηνση email καταχωρησει,αλλα τωρα δεν ισχυει ,βαζω νεα διευθνηση email ,για να αλλαξω password,αλλα δεν την δεχετε,τι προτινεται ευχαριστω

Επικοινώνησε στο uk.playstation.com/contact (Greece: [email protected]) ενημέρωσε για την νέα διεύθυνση email πριν δοκιμάσεις να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης.

Ο server ειναι offline παλι... :mad: περιμένω και e-mail για reset του κωδικού πρόσβασης.

Μπήκα σήμερα κανονικά, και άλλαξα επιτόπου Password, στο ps3!
Μου το ζήτησε για να συνεχίσω... κι όλα οκ!!

Εδώ μας έχουν ξεχάσει... δεν έχουν στείλει e-mail και εμφανίζεται μήνυμα ότι ο server δεν είναι διαθέσιμος,μόνο το καινούργιο update κατέβασα και μετά το χάος.

Πολύ κρίμα πάντως που ακόμα και μετά από τόσο καιρό ακόμα σας/μας παιδεύουν!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Χθες κατεβασα το update, αλλαξα "στο φτερο" το password και συνδεθηκα αμεσως στο PSN...

Συμφωνα με ημιεπισημες πληροφοριες, οι Ευρωπαιοι χρηστες του PSN θα μπορουμε να κατεβασουμε 2 δωρεαν παιχνιδια, επιλεγοντας αναμεσα απο τα Little Big Planet, Infamous, Wipeout HD/Fury, Ratchet and Clank: Quest for Booty και Dead Nation

αποτι διαβασα σε φορουμ που ασχολουνται με το ps3 και σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την sony hellas που ειχαν οσοι εχουν λογαριασμο σε hotmail θα αντιμετωπισουν προβλημα και πρεπει να περασουν 24 ωρες για να λυθει το προβλημα.

οσοι εχουν hotmail (οπως και εγω) μπορουν να κανουν sign in κανονικα απο το ps3 αλλιως οσοι κανετε sign in απο τον υπολογιστη περιμενετε η εποικινωνηστε με την sony hellas για περισσοτερες πληροφοριες.

Το Welcome Back πακέτο της Sony

Η Sony αποκάλυψε τους τίτλους που θα προσφερθούν σε όλους τους κατόχους λογαριασμού στο PSN δωρεάν, ως ελάχιστη αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όλες αυτές τις ημέρες. Όπως αποκαλύφθηκε μέσω του επίσημου ευρωπαϊκού PlayStation blog, οι gamers θα μπορούν να διαλέξουν 2 από τα ακόλουθα PS3 games:

LittleBigPlanet
inFAMOUS
WipeOut HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation

Αντίστοιχα, οι κάτοχοι PSP θα μπορούν να διαλέξουν δύο από τα:

LittleBigPlanet PSP
ModNation PSP
Pursuit Force
Killzone Liberation

Πέραν αυτών, θα προσφερθεί δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στο περιεχόμενο του PlayStation Plus, ενώ οι ήδη υπάρχοντες συνδρομητές θα δουν 60 ημέρες να προστίθενται (χωρίς χρέωση) στο λογαριασμό τους. Οι συνδρομητές της υπηρεσίες Music Unlimited θα αποκτήσουν δωρεάν άλλες 30 ημέρες πρόσβασης στο λογαριασμό τους, ενώ προγραμματίζεται και ένα πακέτο για τους φίλους του PlayStation Home, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο. Περαιτέρω πληροφορίες για τους τρόπους απόκτησης των τίτλων δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την επαναφορά του PlayStation Store.

Last edited:

Το πρόβλημα δεν λύθηκε μετά το πέρας των 24 ωρών.

Επικοινώνησα με την Sony Hellas και πρέπει να περιμένω μέχρι να λάβω e-mail. Τους ρώτησα πότε θα μου αποσταλεί το e-mail; Δεν έχουν ιδέα! :tdown:

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο hotmail αλλά στον διακομιστή τους.

Το πρόβλημα δεν λύθηκε μετά το πέρας των 24 ωρών.

Επικοινώνησα με την Sony Hellas και πρέπει να περιμένω μέχρι να λάβω e-mail. Τους ρώτησα πότε θα μου αποσταλεί το e-mail; Δεν έχουν ιδέα! :tdown:

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο hotmail αλλά στον διακομιστή τους.

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι στον κύριο λογαριασμό μου δεν μου έστειλε καν e-mail και με άφησε να κάνω την αλλαγή μέσω της κονσόλας (υποθέτω επειδή ήταν συνεδεμένος με πιστωτική κάρτα?)

Στο λογαριασμό της γυναίκας μου εστάλη άμεσα το email αλλά ήταν yahoo και όχι hotmail...