PS3 για ανταλλακτικά ή...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

koukoulis1

Established Member
27 May 2007
219
Αθηνα
Χαρίζεται Playstation 3 phat , χωρίς σκληρό δισκο-χειριστηριο-καλωδια . Όποιος το θέλει για ανταλλακτικα ή οποια αλλη χρήση νομίζει...
Χρησιμες πληροφορίες : Νεκρανάσταση μετα απο Δυο (2) YLOD ( μετά από reflow,thermal paste κτλ..) οι οποιες κρατησαν κανα τριμηνο η καθε μιά. Tρίτη φορά δεν τα κατάφερα,οπότε R.I.P για μένα... Ειχα περασμένο kmeaw 3.55 -multiman το οποιο δουλευε αψογα. Ολα τα αλλα μερη του ( κουτι-bluray-τροφοδοτικο-ανεμιστηρας-wifi ) αψογα. Σίγουρα σε κάποιον "χερά" , θα χρησιμευσει !!!
Αναλόγως το ενδιαφέρον, θα κάνω κληρωση απο το χεράκι της κόρης μου, για την οποια θα ενημερώσω πότε θα την κάνω ( έλλειψη χρόνου γαρ...).
Παραλαβή απο σπιτι μου, Πλ.Βικτωρίας ( λοιπα στοιχεια με πμ σε οποιον το πάρει).

Απάντηση: Re: PS3 για ανταλλακτικά ή...

Με ενδιαφέρει για συγγενή μου. Ο κανακάρης του έχωσε δύο-τρία cd μέσα στο tray του δικού του PS3 και το έκανε καινούργιο... Ευχαριστώ.

Λοιπόν, προς το παρόν για κληρωση οι εξής : pontios - Pink Panther - 1mike1 - billias + οποιος αλλος βρεθει μεχρι το βράδυ που θα κανω κληρωση και θα στειλω πμ.