Φιλε μου για ποια παιχνιδια μιλας συγκεκριμενα που ερχονται και δε θα εχουν καμια σχεση με αυτα που εχουμε δει ως τωρα???Γιατι εγω δεν εχω ακουσει για κανενα παιχνιδι με τα χαρακτηριστικα που εννοεις εσυ το οποιο θα βγει στο μελλον....Ακομα και το RESIDENT5 που μαλλον θα βγει το μαρτιο του 09 θα βασιζεται στο στυλ που καθιερωσε το 4 στο Gamecube...Tο μονο καλυτερο πραγμα που εχει το ps3 ειναι η υπολογιστικη ισχυς του επεξεργαστη και η χωρητικοτητα του οπτικου μεσου...που και αυτο δεν εχει πολυ μεγαλη σημασια γιατι η ταχυτητα αναγνωσης των δεδομενων απο αυτο ειναι συγκεκριμενη...
Και εντελει αν το ps3 αποδειχθει καλυτερο μονο τα αποκλειστικα του παιχνιδια θα μπορουν να το αξοιοποιουν πληρως...Και ποσα θα ειναι αυτα...Και μιλαμε για τουλαχιστον 2 χρονια απο τωρα...Και τοτε το μηχανημα θα εχει πεσει κατω απο 300 Ευρω...Οποτε αν θες να παιξεις καλα παιχνιδια τωρα παιρνεις ΧΒΟΧ εκτος αν θες να παιξεις οπωσδηποτε MGS4 ΦΕΤΟΣ(γιατι αργα η γρηγορα θα βγει και σε αλλη πλατφορμα) παιρνεις PS3
Παιρνεις και τις 3 κονσολες οπως εγω και εισαι μεσα!!!
Και για να παιξεις παιχνιδια δε θες κανενα σκληρο δισκο...
Εδω κανεις λαθος γιατι το burnout στο 360 για να παιξει online θελει σκληρο.
Και για τα παιχνιδια που ανεφερες...Το UNREAL βγαινει μαρτιο μαλλον στο ΧΒΟΧ οποτε ειδωμεν...
Μαρτιο εχουν πει οτι θα ξεκινησουν το development.
Αλλα θα χρησιμοποιησει την ηδη υπαρχουσα μηχανη Unreal που υπαρχει στο Gears Of War που οπως εχουμε δει εχει βγαλει χειροτερα γραφικα απο το Unreal 3.
Το uncharted εχει καλα γραφικα αλλα οχι κατι που δε μπορει να κανει το ΧΒΟΧ..
Κριμα αλλα εστω και αυτο δεν το εχουμε δει ακομη στο 360.
Και οσο για το GT5 prologue μονο τα αμαξια εχουν πολυ καλα γραφικα...Ολα τα αλλα ειναι μετρια ως καλα...
Μαλλον δεν εχεις παιξει την London πιστα.
Αν μη μιλησουμε για το σκοταδι που υπαρχει (ενας θεος μπορει να μας εξηγησει με ποιους νομους της φυσης προκυπτει αυτο) για το ανυπαρκτο εξωτερικο damage και ανυπαρκο εσωτερικο damage psysics των αμαξιων σε σχεση με αυτο του FORZA 2
Το Forza ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν εχει ιχνος εξωτερικων χωρων γραφικων (μονοτονο) και ουτε camera να βλεπεις μεσα απο το αμαξι.
Παραθετω τη συνεντευξη του Kaz Yamauchi του δημιουργου του GT
http://games.kikizo.com/features/gt5_kazyamauchi_iv_oct07_p1.asp
Δειτε εκει που τον ρωτανε για το Forza 2
Σε content οντως το forza ειναι πολυ μπροστα και με βρισκεις συμφωνο απολυτα.
/QUOTE]
Γενικα ξεκινησα την κουβεντα για τα γραφικα και ασε με φιλε μου να επιμενω οτι μεχρι στιγμης αυτα τα 3 παιχνιδια που εχουν δειξει μερος των δυνατοτητων του ps3 σε γραφικα ειναι κλασεις ανωτερα οσο αφορα αναλογα στο 360 που εχει πανω απο 2 χρονια στην αγορα.
Φιλε μου φυσικα και δεν θα μαλωσουμε για τις χαζοκονσολες που ειναι μονο για να μας δινουν χαρα. Απλα καποια πραγματα επειδη τα ψαχνω τοσο πολυ δεν μπορω παρα να τα γραψω.
Φιλικα παντα :ernaehrung004:
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη:
Αν θες παιχνίδια, παίρνεις xbox 360.
Αν θες multimedia (& blu-ray κλπ), παίρνεις ps3.
ρε παιδιά οι απόψεις μας είναι υποκειμενικές.
Το αντικειμενικό είναι πως έχουν πουληθεί οι διπλάσιες κονσόλες XBOX360 από το PS3.
χεχε kpaiss παροτι το γνωριζα αυτο για το burnout δεν περιμενα να το αναφερεις γιατι προκειται για μονο 1 παιχνιδι...
Αν και δεν εχω δει το unrealtournament να τρεχει στο ps3 διαβασα οτι τα γραφικα ειναι χειροτερα του gears..
Εσυ τα εχεις δει βεβαια.Θα τα δω και εγω και θα επανελθω...Τωρα που εχω και καινουργιο ΧΒΟΧ θα τις βαλω σε hmdi kαι τις 2 κονσολες(με GEARS kai unreal αντιστοιχα να δω) και φυσικα θα προσπαθησω να ειμαι απολυτα αντικειμενικος....
Η uneal engine 3 ειναι μια...ειτε για pc,xbox,ps3.Σιγουρα στο ΧΒΟΧ κοπιαζει καπως δε μπορω να πω...Μου φαινεται οτι δε μπορει να τρεξει ομαλα στο μηχανημα με full δυνατοτητες..To ζοριζει πολυ..Φαινεται τοσο στο GEARS οσο και στο MASS EFFECT..Στο ps3 μεχρι στιγμης παραλειπουν πολλες δυνατοτητες της unreal3 μηχανης αποτι εχω δει σε παιχνιδια που βασιζονται σε αυτη..
Αν μπορεσει το ps3 να τρεξει το gears οπως το pc με ολα στα Full και παει βολιδα στα 60fps θα υποκλιθω Μακαρι και το ευχομαι να ερθει αυτη η στιγμη για ανεπαναληπτες gaming στιγμες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.