PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

ακομα προβληματιζομαι αν θα το κανω jb...
με τον "περιορισμο" που υπαρχει να γινεται jb μονο με την 3.41 πριν απο λιγο προεκυψε αλλο ενα διλλημα..
μολις παρελαβα το buzz music quiz το οποιο απαιτει 3,42 κ πανω για να παιξει..(εχω 3.30)...
υπαρχει τροπος να το παιξω χωρις να παω σε 3.42?(μαλλον οχι,ε?)
βοηθηστε παιδια γιατι η γυναικα θα με τρελανει...ετοιμη ηταν να πατησει το update μονη της!

ΥΓ αν δεν γινεται δυστυχως θα πρεπει να ξεχαω το jb..τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα που ισχυουν..

"gaia manager" παρακάμτει το 3.42 και το τρέχει κανονικά με 3.41
παίζω buzz music quiz . . .
πας σε 3.41 και είσαι OK

Last edited:

παιδιά τι ακριβώς σημαίνει αυτό???

πηγή: http://www.psjailbreak.com/news

"PS Jailbreak now supports firmware 3.42, 3.50 and beyond!
[2010.11.15]
Homebrew developers and software engineers we want to hear from you. If your looking for part time or full time work please contact us [email protected]. Only Serious inquiries from people with experience.

Again we revolutionize the world and show the disbelievers that we are the original source. We understand what we are doing and will continue to be at the forefront of support. Officially launched today is our sister site www.psdowngrade.com the worlds only downgrader. Allowing you to downgrade your new console to any previous firmware version. With a PS Jailbreak and PS Downgrade now all all 44 Million users and counting can enjoy Homebrew. We dont like new comers beeing singled out , so we ventured into the unknown once again and now brought you an out of the box USB solution.

All dealers should contact us for new pricing schedules, as well as marketing material. We have just completed a new batch of product ready to ship immediately.

Please beware PS Downgrade only installs on original PS Jailbreak devices. There are numerous inferior clones and copycats out on the market claiming to be compatable with our support. This is FALSE!!! Buy original from a trusted reseller or risk being stuck with a paperweight. "
Σημαίνει ότι μάλλον βρήκαν τρόπο να κάνουν downgrade το firmware του ps3 στο παλαιότερο 3.41, που έχει ανοικτές πόρτες για jailbreak. Πρακτικά λοιπόν, όποιος είχε βιαστεί να κάνει update, μπορεί να γυρίσει πίσω.
Χωρίς πλάκα όλα αυτά έχουν δώσει τρελή ώθηση στις πωλήσεις κονσολών ps3. Απο τα forums των site τεχνολογίας, μέχρι καταστήματα, όλοι διακινούν ps3. Με την εξέλιξη αυτή θα αυξηθεί σημαντικά το κομμάτι των συμβατών μηχανημάτων, ακόμα μεγαλύτερο πανηγύρι δηλαδή.

Επειδή, φαντάζομαι ότι αρκετοί έχετε το ps3break, στο site τους έχουν ανεβάσει το hermes v4b με 3.50 spoof.
Προσοχή!
Μην αναβαθμίσετε to ps3 σε 3.50.
Το 3.50 spoof είναι για να ξεγελά το psn και να μπαίνετε σε αυτό με fw 3.41.

Εγω παντως απο τον φιλο μου τον Zhao ξαναγορασα! :bike:18,54 πηγε το μαλλι για το v1.2, απλως ελπιζω να μην βγαλουν v1.3 σε 2-3 μερες (γιατι ειμαι και ολιγον τι γκαντεμης)

Last edited by a moderator:

Τα Grand Theft Auto IV 2008 BLES00229 και Episodes.From.Liberty.City BLES 00887 ενώ κάνουν εγκατάσταση κολλάνε στο video και μένουν εκεί κάνοντας επανάληψη το video . . .

Έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο πρόβλημα ?

Ευχαριστώ . . .

Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Ρε παιδιά...
επειδή έχω σχεδόν διαβάσει όλο το thread ,και δεν έχω πολυκαταλάβει (δεν ασχολούμε και ιδιέταιρα) ,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής?

Εχω ενα ps3 στην 3.50.
Γίνετε να κανω jailbreak ? και αν ναι τι θα χρειαστεί να αγοράσω?
Είναι γενικά ευκολη η διαδικασία για έναν αρχάριο?
Ευχαριστώ.!!

Προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Κάτι έχω δει για δυνατότητα downgrade αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο...

Re: Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Ρε παιδιά...
επειδή έχω σχεδόν διαβάσει όλο το thread ,και δεν έχω πολυκαταλάβει (δεν ασχολούμε και ιδιέταιρα) ,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής?

Εχω ενα ps3 στην 3.50.
Γίνετε να κανω jailbreak ? και αν ναι τι θα χρειαστεί να αγοράσω?
Είναι γενικά ευκολη η διαδικασία για έναν αρχάριο?
Ευχαριστώ.!!
http://www.ps-downgrade.com/checkout.htm

Δεν θα το πρότεινα, τουλάχιστον όχι ακόμα...

Good news:
PS3break v1.2 Spoof PS3 Firmware 3.41 to 3.50,
now you can also play the games those were limited to V3.5 before.
Warning: Do not upgrade the PS3 console from 3.41 to 3.50 !

Ναι, το ξερω γι'αυτο πηρα δευτερο κομματι. Το αλλο ηταν πρωτη-πρωτη φουρνια και δεν επαιρνε αναβαθμιση. Αν και ισως η καλυτερη λυση θα ηταν να παρω μια Minimus πλακετιτσα και να βαζω οτι hex θελω αντι μονο αυτα που βγαινουν για το PS3Break. Next time...

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Jailbreak. Το παρέλαβα σήμερα, μπήκα στο jailbreak.com και ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εκεί. Εγκατέστησα και τον manager που έχει στη σελίδα. Δοκίμασα να αντιγράψω στο δίσκο το pes 2011. Όλα καλά. Το παιχνίδι λειτουργεί κανονικά.

Έχω το v1.2 του jailbreak και απο οτι είδα υποστηρίζει online update για τα παιχνίδια. Όταν όμως πηγαίνω στη σχετική επιλογή του pro (extra content) δεν γίνεται τίποτα. Μου βγάζει όμως αυτό το μήνυμα αμέσως μόλις φορτώνει το παιχνίδι:

"The latest update software for this program has been found.
To sign in and use this software, you must update software to the latest version.
The system will quit the software and start installing."

Αυτό είναι λοιπόν που πρέπει να κάνω; Να το περάσω ή θα γίνει καμιά πατάτα;
Αυτό το "sign in" είναι που με προβληματίζει γιατί από ότι μου έχετε πει με το jailbreak ξεχνάμε το psnetwork...

Καλου-κακου αναβαθμισε το χειροκινητα. Κατεβασε το Awesome Update Finder απο http://www.ps3-hacks.com/2010/10/21/awesome-update-finder/ (η απο αλλου, ας ειναι καλα το Google) βαλε το σε ενα USB και εγκατεστησε το οπως εκανες με τον Backup Manager. Τσακ-μπαμ και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Αν δεν θες να βαλεις το προγραμμα, υπαρχει και αυτη η σελιδα με demos και patches http://www.psxstore.com/ Βρισκεις το εν λογω παιχνιδι και κατεβαζεις την τελευταια αναβαθμιση.

Πειτε με παρανοϊκο, αλλα το PS3 μου δεν θα ξαναδει ποτε το διαδικτυο!! :slapface:

Είσαι αρχηγούρα! :grinning-smiley-043

p.s. Κι εγώ παρανοϊκός είμαι! (lan cable disconnected) :smash:

Re: Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Βασικα ναι. Καλη σελιδουλα δειχνουν να εχουν http://www.ps3key.com/en/ αλλα θελει εγγραφη για να πας στα Downloads... :slapface:

Εγω προσωπικα αν δεν ειχα το PS3Break θα δοκιμαζα αυτο http://www.x3max.com/ Βγαλανε μια εφαρμογη που σου επιτρεπει να βαλεις στο στικακι οποιοδηποτε hex ελευθερας βοσκης αντι να παιρνει μονο τα δικα τους. Μηπως το εχει αγορασει κανεις απο τους συναδελφους jailbreakαδες?

αγορασα το jailbreak 1,2v απο το πρωτο site που μου εβγαλε το google μεσα σε 10 μερες ηρθε απο Σιγκαπουρη και δουλευει μια χαρα, για την ωρα βολευομαι με κατι παλια παιχνίδια, αλλά με κανει εντυπωση που δηλωνουν οτι το προιον ειναι αναβαθμισημο, το κουμπι δεν λειτουργει και ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει (αγνωστη συσκευη USB) ************************ αλλα η διαδικτυακη εμπειρια ακομα καλυτερη μεσω του PlaystationNetwork

αγορασα το jailbreak 1,2v απο το πρωτο site που μου εβγαλε το google μεσα σε 10 μερες ηρθε απο Σιγκαπουρη και δουλευει μια χαρα, για την ωρα βολευομαι με κατι παλια παιχνίδια, αλλά με κανει εντυπωση που δηλωνουν οτι το προιον ειναι αναβαθμισημο, το κουμπι δεν λειτουργει και ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει (αγνωστη συσκευη USB)***************************
Φίλε μου εδω δεν γράφουμε για να έχουμε τζάμπα παιχνίδια.
Γράφουμε για νόμιμα αντίγραφα των δίσκων μας.
Μην αναγκάσετε τους mods να το κλείσουν το θεματάκι,κρίμα είναι.

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Jailbreak. Το παρέλαβα σήμερα, μπήκα στο jailbreak.com και ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εκεί. Εγκατέστησα και τον manager που έχει στη σελίδα. Δοκίμασα να αντιγράψω στο δίσκο το pes 2011. Όλα καλά. Το παιχνίδι λειτουργεί κανονικά.

Έχω το v1.2 του jailbreak και απο οτι είδα υποστηρίζει online update για τα παιχνίδια. Όταν όμως πηγαίνω στη σχετική επιλογή του pro (extra content) δεν γίνεται τίποτα. Μου βγάζει όμως αυτό το μήνυμα αμέσως μόλις φορτώνει το παιχνίδι:

"The latest update software for this program has been found.
To sign in and use this software, you must update software to the latest version.
The system will quit the software and start installing."

Αυτό είναι λοιπόν που πρέπει να κάνω; Να το περάσω ή θα γίνει καμιά πατάτα;
Αυτό το "sign in" είναι που με προβληματίζει γιατί από ότι μου έχετε πει με το jailbreak ξεχνάμε το psnetwork...

Για ...ρίξε μια ματιά στα παραπάνω post που αναφέρεται το PS3break v1.2 Spoof PS3 Firmware 3.41 to 3.50!!! Ουσιαστικά ξεγελάς το PSN