PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Το φλασακι πρέπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένο με το ps3 για να μπορείς να παίξεις backup παιχνιδιών;

όχι.χάνεται όταν κλείσεις το ps3.

όχι.χάνεται όταν κλείσεις το ps3.

Συγνώμη αλλα δεν κατάλαβα. Δηλ. Αφού κανείς jailbreak στο ps3 μετα είναι άχρηστο; Και Μπορω μετα να το δώσω σε κανα φιλο μου να κάνει jailbreak και αυτός στο δικό του ps3;

Άν ξεκινήσεις την κονσόλα σου με το jailbreak,μετά το βγάλεις και δεν την ξανακλείσεις ποτέ, δεν χρειάζεται.
Για να το καταλάβεις καλύτερα, το περιβόητο αυτό φλασάκι δεν κάνει jailbreak στην κονσόλα, απλά φροντίζει να την ξεκινήσει σε debug mode το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή αντιγραμμένων.
Άν κάνεις επανεκκίνηση η κονσόλα επανέρχεται στην κανονική της κατάσταση.

δε νομιζω πως παιρνει αρκετη ωρα για να κανεις το update.εαν δεν κανω λαθος γυρο στα 5 λεπτα.εγω εχω γραμενα το back up kai to update το 3.41 σε cd.τωρα κατεβαζω το 3.50 και θα το γραψω σε cd.εαν το κανω update δε πιστευω να εχω μετα προβλημα να επιστρεψω στην 3.41?βαζοντας παλι το cd με το update 3.41.το εχει κανει κανεις αυτο να μας πει?

Δεν το εχω κανει, αλλα ορισμενοι αντιμετωπιζουν προβλημα με την αναπαραγωγη Bluray ταινιων μετα απο το downgrade. Οπως και να εχει, δεν θα εβαζα προσωπικα την κονσολα μου σε ολο αυτο τον μπελα του upgrade/downgrade. Καποια στιγμη μπορει να σου μεινει στο χερι... :violent-smiley-030:

Δεν νομίζω οτι είναι κάτι το οποίο ταλαιπωρεί την κονσόλα, το upgrade-downgrade... Περισσότερο προσωπική ταλαιπωρία μάλλον του βάλε-βγάλε...

Τοσες και τοσες κονσολες εχουν βγαλει YLOD μετα απο update. Απλως δεν θα ηθελα να αυξησω τις πιθανοτητες να το παθει και η δικια μου...

Οχι οτι το 360 και το Wii ειναι καλυτερα βεβαια -- κι εκει μια απο τα ιδια οταν γινονται μεγαλα updates στα FW τους.

Χαιρετώ τους πάντες, παρακολουθώ αρκετό καιρό το ενδιαφέρον θρεντ και έχω μια απορία: έχουμε εμπειρίες από το downgrade με τα αρχεία που παρέχει η σελίδα του ps3break; Τη γλίτωσε η αναπαραγωγή Blu-ray;

Πήρε το μάτι μου στα downloads του Ε3 Card Reader* το "E3downgrader firwmare improved, fix some console BD problem" που ίσως να εννοεί κι αυτό; Θα το ψάξω.

Σκεφτόμουν να το χτυπήσω το E3 αλλά το ps3break είναι δοκιμασμένη και από εσάς εδώ λύση. Kανείς που να έκανε και downgrade με το ps3break;

Ευχαριστώ προκαταβολικώς!

(Το ps3 που ενδέχεται να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία έχει 3.42 πάνω.)

*Κάνει και αυτό jailbreak και downgrade, να και ένα video review

http://www.youtube.com/watch?v=wi6s-W2gXKU

Last edited:

Sorry για το double post βρήκα κι αυτό το σχετικό με τα προβλήματα στην αναπαραγωγή Blu-ray και τη διόρθωση(?) που έβγαλαν οι Κινέζοι του E3 link.

Έχει και μια προτεινόμενη λύση(?) για όσους έκαναν downgrade και δεν τους παίζουν τα BD.

Update: Have you downgraded previously and you cannot play/watch any Blu-ray movies? GideonOmega shares this knowledge:

from what I understand to fix the blue ray playback issues (with a fat anyways) — downgrade to 2.10 then do a normal update to 3.41

Download firmware version 2.10 here to give it a shot.

Λάθος youtube link έδωσα πιο πάνω, αυτό εννοούσα! http://www.youtube.com/watch?v=sQFBPpDxjVw

Last edited:

αν αγορασω το ps3break ειμαι καλυμενος?ολα τα αλλα που θα χρειαστω τα παιρνω απο το ιντερνετ χωρις να αγορασω κατι επιπλεον?

αν αγορασω το ps3break ειμαι καλυμενος?ολα τα αλλα που θα χρειαστω τα παιρνω απο το ιντερνετ χωρις να αγορασω κατι επιπλεον?

Ναι για jailbreak είναι δοκιμασμένη και από παιδιά εδώ λύση, και αφού παρέχουν και τα απαραίτητα για downgrade (αν είσαι 3.42 ή 3.50), δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο (δεν ξέρω όπως έγραφα και πιο πάνω όμως αν το downgrade δημιουργεί προβλήματα).

αν αγοράσεις το PS3break τότε κατεβάζεις όλα τα υπόλοιπα απο την επίσημη σελίδα του για downloads εδώ...
http://www.gogsoftware.com/download/

παιδες μια ερωτηση θελω να κανω,κανω copies διαφορα παιχνιδια στα οποια δεν ζηταει να κανω update σε αλλο frm,μερικα απο αυτα τα παιζει.καποια αλλα ομως δεν τα παιζει γιατι γινετε αυτο??γνωριζει κανενας?εχω ps3break v1.1 + psjailbreakv3.0 και φυσικα 3.41 frm εχω βαλει τον open manager,open manager2,multiman και παλι δεν παιζουν..υπαρχει μηπως κανενα file που να το πετας μεσα στο παιχνιδι''εχω εξωτερικο δισκο'' και να το σπαει??

Παιδια καλως σας βρηκα,παρακολουθω απο την αρχη την ιστορια με το jailbreak του ps3 και πραγματικα εχει καταντησει κουραστικο.Γεμισαμε με δεκαδες κλωνους,συνεχες σπασιματα απο τα firmware της sony και μετα ξανασπασιμο απο το jailbreak e.t.c
Εχω αρχισει να φοβαμαι οτι η κονσολα δεν θα σπασει ποτε σταθερα και ολο θα υπαρχουν αναταραξεις οπως συμβαινει χρονια τωρα με το psp.
Και μια ερωτηση προς οσους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα,εχω την εκδοση 3.55 που σπαει το downgrade αρα δεν υπαρχει καποιο dongle που θα βοηθησει να το σπασω??Επισης ειναι απαραιτητη η αγορα dongle για το σπασιμο της κονσολας,δηλαδη δεν μπορω να δημιουργησω ενα μεσω plain usb stick??

Φίλε σπεσιαλίστα 5 ευρώ κάνει το ps3break.Χτύπα ενα και μην ψάχνεις να δεις αν γίνεται με απλό στικάκι.Αυτό με το πλήρες σπάσιμο που αναφέρεις είναι δεδομένο.Ξέρεις καμιά σύγχρονη κονσόλα η οποία δουλεύει άψογα όταν σπαστεί;
Τις έχω όλες αλλά δεν ξέρω καμία τέτοια.Οπότε ο καθείς διαλέγει το δρόμο του...Για την 3.55 δεν υπάρχει ακόμα downgrade.

Kαι να μην δουλεψει 5 ευρω ειναι εξωφρενικα φτηνο,αξιζει μια δοκιμη,υπαρχει καπου που μπορω να το βρω(Προτιμω απο Ελλαδα).Οσο για το σπασιμο στις συγχρονες κονσολες εχεις απολυτο δικιο...

Φιλε Μανο λιγο που εψαξα το βρηκα σε τιμες γυρο στα 20 ευρω...μηπως μιλας για κλωνο του??

ρε Μάνο πού έχει 5 ευρώ??? εγώ το αγόρασα 30 ευρώ με τα μεταφορικά απο το digimartz!!!

Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Πολλοι θα θελαμε να μαθουμε που υπαρχει με 5 ευρω. Φιλε Μανο ενημερωσε ,εστω με pm αν δε γινεται να μπει το link.

Και μια ερωτηση προς οσους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα,εχω την εκδοση 3.55 που σπαει το downgrade αρα δεν υπαρχει καποιο dongle που θα βοηθησει να το σπασω??Επισης ειναι απαραιτητη η αγορα dongle για το σπασιμο της κονσολας,δηλαδη δεν μπορω να δημιουργησω ενα μεσω plain usb stick??

Απ'όσο έχω διαβάσει, η απάντηση είναι όχι και στα δύο, κρατάει γερά το 3.55!

Εγώ ευχαριστημένος από το E3 Card Reader, πολύ εύχρηστο, με updates και fixes στη σελίδα του, έκανα εύκολα και χωρίς προβλήματα downgrade & jailbreak (τη γλίτωσε η αναπαραγωγή BD αν και μάλλον άδικα ανησυχούσα, απ'ό,τι ειδα προβλήματα συναντώνται μόνο σε κάποια συγκεκριμένα παλαιότερα phat μοντέλα).

Last edited by a moderator:

Παρακαλώ μην προωθείτε το δικτυακό μαγαζί "dealextreme.com" διότι εντόπισα παράνομη διακίνηση προϊόντων.

Ευχαριστώ.