PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Playstation 3: το απόλυτο σπάσιμο – τέλος σε ΟΛΕΣ τις προστασίες

Βρε παιδιά παρακολουθώ το νήμα αλλά πολύ πολύπλοκα και χρονοβόρα μου φαίνονται αυτά. Υπάρχει τρόπος να περνάμε απλώς ένα firmware και τέλος, να κάνουμε τη δουλειά μας ή ζητάω πολλά?

Όχι ακόμα, πιθανόν μέσα στον μήνα.

κ.John δεν τα ενώνετε με αυτό να μη χαθούμε;

Ακόμα δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όταν υπάρξουν ολοκληρωμένα και λειτουργικά custom firmware θα το αναφέρουμε εδώ!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω θα προσφέρουν απο το jailbreak.
Και μη μου πείτε psn γιατί η Sony το κόβει όποτε γουστάρει...
Τώρα αν όλοι περιμένουν το cf για να γλυτώσουν τα 10 ευρώ που κάνει το στικάκι (που το 90% απο εμάς έχει αγοράσει) τότε πάω πάσο...

Μάνο εκτός απο το γεγονός οτι με το custom firmware θα μπορείς να κάνεις backup παιχνίδια 3.50+ που είνια πολύ βασικό, επιπλέον θα μπορούσες να περιμένεις και μερικά απο τα παρακάτω (τα αντιγράφω όπως αναφέρονται στο: http://psjailbreak.co.cc/what-could-you-do-with-a-fully-unlocked-ps3)

* Proper Instant in Game Screenshots

* XBMC

* DVR

* HDCP Removal

* Capture Gameplay

* Custom Soundtracks

* No Disc After Install

* PlayStation 2 emulator

* Wii emulator

* Xbox emulator

* Fully supported Linux

* Native .mkv video support

* NTFS file storage device support

* Custom dynamic themes through video file

* Better looking XMB with options

* Cross game voice chat support

* No changing discs

* Less wear and tear on the PS3 Blu-Ray Rom.

* Faster load times

* When I travel or take my PS3 places my whole game library is very portable.

* My games won’t get scratched handling them

* Auto Saved Game backup manager/uploader

* Network share access to the PS3 harddrive

* BitTorrent app

* Game Loader – I hate changing disks man…

* Alternate – maybe peer to peer – PSN & Marketplace for homebrew Apps

* Linux or Python app launchable from XMB

* A way to change XMB for another manager – I dislike it intensely – or a way to mod it

* Mod that would allow me to use other bluetooth controllers and keyboards/mice. I hate the DS3 and would rather the xbox controller or Wii classic.

* Mod manager so I could load all Mods at startup automatically.

* The ability to charge my controllers while the Playstation 3 is in standby mode.

* Shuffle added to both the Photo & Video options

* Video Playlists

* More Visualizations

* Cross Game Voice Chat

* Radio Application that can be used to stream music in game

* A Free Music Video App like Vid Zone in the Europe

* Ohh and for them to fix Remote Play so that it works with all Routers & Gateways

Καλησπέρα παιδία είμαι καινούργιος στο φόρουμ και διάβασα πολλά από αυτά που είπατε επί του θέματος.. μπερδεύτηκα λίγο όμως στον δρόμο και πάω κατευθείαν στην ερώτηση μου..

Αγόρασα πρόσφατα PS3 με την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να παίζω παιχνίδια με το jailbreak...

Απ' ότι διάβασα δεν έχει βγει ακόμα κάτι για το συγκεκριμένο firmware όπου θα μπορώ με ευκολία να παίζω παιχνίδια που απλά τα κάνω backup!
Αλλά άκουσα πως γίνετε άλλα διατρέχω κίνδυνο στο να προκληθεί πρόβλημα με την αναπαραγωγή του Blu-Ray.

Λοιπόν ισχύει κάτι τέτοιο? η αυτά που λέτε για τα jailbreak είναι αποδεκτά και προς την 3.42 κονσόλα μου?

icon4.gif
edit by airb
:

2.5.β) Μη γράφετε με greeklish! Η ανάγνωση μηνυμάτων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική. Να θεωρηθεί δεδομένη η επίπληξη χρήστη
που συνεχίζει παρά την παρούσα διευκρίνιση, καθώς επίσης και η επεξεργασία ή ακόμα και διαγραφή του/ των εν λόγω μηνύματος/ των από την ΔΟ.
( εκ του κανονισμού λειτουργίας )

Last edited by a moderator:
http://www.zavvi.com/home.dept

Ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις 60 για ενα παιχνιδι. Απο το συγκεκριμενο site τα παντα σχεδον ειναι στα 22-30 μετα απο ενα μηνα κυκλοφοριας... Εξαιτιας τους εχω ενα σωρο παιχνιδια που εχω μονο ανοιξει την ζελατινα και δεν εχω βρει τον χρονο ακομα να παιξω! :slapface:

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

http://www.zavvi.com/home.dept

Ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις 60 για ενα παιχνιδι. Απο το συγκεκριμενο site τα παντα σχεδον ειναι στα 22-30 μετα απο ενα μηνα κυκλοφοριας... Εξαιτιας τους εχω ενα σωρο παιχνιδια που εχω μονο ανοιξει την ζελατινα και δεν εχω βρει τον χρονο ακομα να παιξω! :slapface:

Εχουν paypal γιατι δεν το βλεπω στις επιλογες.....

Αγόρασα πρόσφατα PS3 με την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να παίζω παιχνίδια με το jailbreak....

Προϋπόθεση :flipout: :AFADF0:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Εχουν paypal γιατι δεν το βλεπω στις επιλογες.....

Τσου. Μια debit card και καθαρισες. Ποτε δεν ειχα προβλημα τα τελευταια 10 χρονια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Τσου. Μια debit card και καθαρισες. Ποτε δεν ειχα προβλημα τα τελευταια 10 χρονια...

OT
μεταφορικά πόσο για Ελλάδα?
/OT

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

OT
μεταφορικά πόσο για Ελλάδα?
/OT

1.15 για καθε παιχνιδι PS3/360. Συνηθως σε 4-5 μερες εχουν ερθει. Η μονη χαζομαρα ειναι οτι αν παραγγειλεις πχ 2-3 μαζι θα σου ερθει το καθενα σε δικο του πακετο. Ισως εχουν πολλες αποθηκες, δεν ξερω γιατι το κανουν, αλλα με τετοιες τιμες τους συγχωρω... :firstprize:

Μάνο εκτός απο το γεγονός οτι με το custom firmware θα μπορείς να κάνεις backup παιχνίδια 3.50+ που είνια πολύ βασικό, επιπλέον θα μπορούσες να περιμένεις και μερικά απο τα παρακάτω (τα αντιγράφω όπως αναφέρονται στο: http://psjailbreak.co.cc/what-could-you-do-with-a-fully-unlocked-ps3)

* Proper Instant in Game Screenshots

* XBMC

* DVR

* HDCP Removal

* Capture Gameplay

* Custom Soundtracks

* No Disc After Install

* PlayStation 2 emulator

* Wii emulator

* Xbox emulator

* Fully supported Linux

* Native .mkv video support

* NTFS file storage device support

* Custom dynamic themes through video file

* Better looking XMB with options

* Cross game voice chat support

* No changing discs

* Less wear and tear on the PS3 Blu-Ray Rom.

* Faster load times

* When I travel or take my PS3 places my whole game library is very portable.

* My games won’t get scratched handling them

* Auto Saved Game backup manager/uploader

* Network share access to the PS3 harddrive

* BitTorrent app

* Game Loader – I hate changing disks man…

* Alternate – maybe peer to peer – PSN & Marketplace for homebrew Apps

* Linux or Python app launchable from XMB

* A way to change XMB for another manager – I dislike it intensely – or a way to mod it

* Mod that would allow me to use other bluetooth controllers and keyboards/mice. I hate the DS3 and would rather the xbox controller or Wii classic.

* Mod manager so I could load all Mods at startup automatically.

* The ability to charge my controllers while the Playstation 3 is in standby mode.

* Shuffle added to both the Photo & Video options

* Video Playlists

* More Visualizations

* Cross Game Voice Chat

* Radio Application that can be used to stream music in game

* A Free Music Video App like Vid Zone in the Europe

* Ohh and for them to fix Remote Play so that it works with all Routers & Gateways
οπότε η αλλαγή που θα φέρει το cf θα έχει να κάνει με οτιδήποτε εκτός του σκοπού για τον οποίο το αγοράσαμε: τα παιχνίδια του ps3!

οπότε η αλλαγή που θα φέρει το cf θα έχει να κάνει με οτιδήποτε εκτός του σκοπού για τον οποίο το αγοράσαμε: τα παιχνίδια του ps3!

* No Disc After Install

:firstprize:

δεν με ενδιαφέρουν τα αντίγραφα...έτσι και αλλιώς παιχνίδια αγοράζω λίγα και καλά...αλλα μόνο οτι θα μπορώ να έχω τα παιχνίδια μου σε image και να τα τρέχω απο δίσκο με εξιτάρει!!!

δεν με ενδιαφέρουν τα αντίγραφα...έτσι και αλλιώς παιχνίδια αγοράζω λίγα και καλά...αλλα μόνο οτι θα μπορώ να έχω τα παιχνίδια μου σε image και να τα τρέχω απο δίσκο με εξιτάρει!!!

Εκτός της ικανοποίησης μας για την προφανή ευκολία που προσφέρει πρέπει να σκεφτούμε πως με την εντελώς απαράδεκτη λογική του "βάλε-βγάλε το δισκάκι για κάθε παιχνίδι", που όχι μόνο σου σπάει τα νεύρα, όχι μόνο αποτελεί ηλίθιο τρόπο επιβεβαίωσης αυθεντικότητας του δίσκου, αλλά κυρίως το κυριολεκτικό "ξέσκισμα" του drive του PS3, προσθέτουμε άλλο έναν σοβαρό λόγο για το custom FW. Εμείς οι παλιότεροι με τα fat τρέμουμε τη στιγμή που θα τα τινάξει το drvive μας ενω οι νεώτεροι slim ας μην αμφιβάλουν καθόλου πως ακόμη και αν τα νέα drives είναι καλύτερα από ότι τα παλιά, ίσως μια μέρα να τα κλάψουν κι αυτοί!
Όσο αφορά στις πρόσθετες λειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω νομίζω πως βέβαια δεν αφορούν στο jailbreak αλλά προσθέτουν στην κονσόλα τον χαρακτήρα που πάρα πολλοί χρήστες επιθυμούσαν από την αρχή, δηλαδή τον χαρακτήρα της απόλυτης χομπίστικης multimedia παιχνιδομηχανής!!
Για να δούμε τι θα δούμε!