PS3 Jailbreak & Custom firmware

γεια σας
αυτό ειναι το λινκ που αγορασα το jb..σe 3.41 fat model δουλεύει κανονικότατα.. αλλά δε γίνεται upgrade... πέστε μου.... τι να κάνω?
και αν μπορείτε δώστε μου ένα link με πληροφορίες και αγορά του original jb..
αυτά που έχετε εσείς..

sas eyxaristw!!! συγνωμη for greekglish..αλλα μου ειναι δυσκολο να γραψω ελληνικα..the keyboard is so fucked out..

Last edited by a moderator:
Παρακαλώ μην προωθείτε τέτοιου είδους δικτυακά μαγαζιά διότι εντόπισα παράνομη διακίνηση υλικού.

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ μην προωθείτε τέτοιου είδους δικτυακά μαγαζιά διότι εντόπισα παράνομη διακίνηση υλικού.

Ευχαριστώ.

εγω ερωτηση εκανα .,.δε προωθησα τιποτα..το ps3 mou einai me firmware 3.55.το jb θα δουλεψει η οχι? ελληνικα μιλαω οσο μπορω.αυτο που πουλανε το μπλε..

Καλησπέρα! Μόλις γύρισα σπίτι απο την δουλεια και είδα ότι μου ήρθε επιτέλους το ps3 jailbreak v1.2.για πείτε ρε παιδιά κανά οδηγό τι κάνουμε και τι άλλο χρειάζομαι για να κάνω σωστά το jailbreak.. Copy managers ή ότι άλλο χρειάζεται. Mη κάνω κανά λάθος ανεπανωρθωτο. Έχω το ps3 slim με 320gb Kai firmware 2.40. Ευχαριστώ.

φίλε auter ό,τι χρειάζεσαι είναι εδώ...
http://www.gogsoftware.com/download/

έχει και video για το πως να κάνεις το downgrade, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω εσύ θα κάνεις ενα απλούστατο UPgrade μιας και είσαι (τυχερέ) σε πολύ παλιότερη έκδοση.

Προσοχή! Όχι upgrade μέσω του ps3 γιατί θα σε πάει στην 3.55
Πρέπει να κατεβάσεις την 3.41 και να την περάσεις manually.

χιλια ευχαριστω :2thumb22sup:

ξεκιναω την επιχειρηση :afro:

το ps3 το πηρα πριν απο ενα μηνα, ηταν το σκετο χωρις παιχνιδιακ τζιτζιρι μιτζιρι..πως ειχε τωρα τη 2.40 δεν ξερω..μαλλον τυχη.

μερικες ερωτησεις,

1) πρεπει να βαζω καθε φορα το γνησιο δισκακι για να παιξω ενα παιχνιδι που εχω κανει back-up;

2) Aυτο το ps3Break Burner Guide χρειαζεται να το κανω;

τελικα δεν καταφερα τιποτα..

κατεβασα το PS3 Firmware V3.41 και το εβαλα σε ενα flash drive φορμαρισμενο σε fat32. Συνδεσα το στικακι και πηγα στο update system του ps3 απο εκει επελεξα manual kai διαλεξα το στικακι μου...ε δεν εκανε τιποτα...

επισης αυτο το PS3Break Firmware1.71(2010.12.16)
Non-professional players use the V1.71 firmware το χρειαζομαι;

σε αυτο το βιντεο παντως δεν χρησιμοποιείται το ps3Break Burner Guide...

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

μερικες ερωτησεις,

1) πρεπει να βαζω καθε φορα το γνησιο δισκακι για να παιξω ενα παιχνιδι που εχω κανει back-up;

2) Aυτο το ps3Break Burner Guide χρειαζεται να το κανω;

1) Σε ορισμενα παιχνιδια χρειαζεται, αλλα επειδη βαριεμαι να τσεκαρω λιστες εχω παντα ενα μεσα. Δεν χρειαζεται ομως να ειναι το ΙΔΙΟ παιχνιδι -- ενα οποιοδηποτε παιχνιδι κανει την δουλεια. Εγω χρησιμοποιω το Gundam: Target in Sight που ειναι τρελη μουφα... :smash:

2) Εκει ειναι ολες οι οδηγιες για να φλασαρεις το στικακι σου με το πιο προσφατο firmware. Νομιζω πως το ψιλοχρειαζεσαι.

Το αρχειο για το update της κονσολας σε 3.41 το εβαλες στον φακελο που δειχνει εδω? Χυμα στο usb stick δεν θα παιξει...

http://www.ps3break.com/faq/

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανένας εάν δουλεύει αυτή η εφαρμογή που υπάρχει στο παρακάτω link;

http://www.redmondpie.com/how-to-ja...mware-3.55-and-install-custom-packages-guide/

Από ότι λέει δουλεύει σε έκδοση 3,55 και το κάνεις με δικό σου usb stick.

Αυτο ειναι το firmware του geohot, λογικα χωρις syscalls. Οσο για το test.pkg ειναι απλως ενα Hello World ουσιαστικα, δειχνει μια σταγονιτσα στην οθονη και παπαλα. Δεν θυμαμαι αν εχουμε ποσταρει το βιντεακι στο thread. Αν οχι...

http://www.youtube.com/watch?v=UkLSXsCKDkg

Λιγο υπομονη για να μην ρισκαρετε την κονσολα σας ρε παιδια. Τα 300ευρα δεν φυτρωνουν στα δεντρα (η αν κανω λαθος, πειτε μου που να παω κι εγω :music-smiley-005: )

για να κανεις update σε 3.41 μονος σου αν δεν κανω λαθος πρεπει
να κανεις εναν φακελο με ονομα PS3 και μεσα σε αυτον αλλον φακελο με ονομα UPDATE και μεσα σε αυτον βαζεις το ps3 update 3.41.
δλδ. PS3/UPDATE/3.41 FIRMWARE

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Σας ευχαριστω πολυ! θα το ξαναδοκιμασω το βραδυ που θα παω σπιτι.

2) Εκει ειναι ολες οι οδηγιες για να φλασαρεις το στικακι σου με το πιο προσφατο firmware. Νομιζω πως το ψιλοχρειαζεσαι.

Δηλαδη πρεπει να κατεβασω το PS3Break Firmware1.71(2010.12.16) οπως δειχνω και στην εικονα και να φλασαρω το στικακι συμφωνα με τον οδηγο;

Ποιον MANAGER απο τους 2 να προτιμήσω
Open Manager 1.161b.pkg(2010.10.22)
Welcome to use more friendly interface firmware: Open Manager V1.161

Open manager OM2.01c.pkg(2010.11.16)
* Only for Ps3Break V1.2
* Collocate with firmware v1.7

Τελος τα FTP Server 1.2 και OpenSplit V1.0 χρειάζονται;
και παλι ευχαριστω

Last edited:
Αφου πας στην 3.41, βαλε το στικακι μεσα, πατα Power και μετα Eject και θα δεις αν ειναι ετοιμο η οχι. Απο καποιο σημειο και μετα τα στελνανε αδεια, μαλλον για λογους copyright κλπ. Οπως και να'χει, καλο ειναι να βαλεις την πιο προσφατη εκδοση πανω (αυτην που εχεις κυκλωσει στην εικονα)

Το FTP Server ειναι αν θες να στειλεις μεσω δικτυου καποιο παιχνιδι στον εσωτερικο δισκο.

Απο managers, οποιον και να βαλεις την δουλεια σου θα την κανεις. Εγω προτιμω τον Gaia, αλλον τον MultiMAN -- περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... :ADFADF1:

Εάν έχεις την κονσόλα εκτός internet (για προφανείς λόγους), και βάλεις ένα καινούριο παιχνίδι που ζητάει κάποιο μικρό update την πρώτη φορά για να παίξει, τι κάνεις; Δεν τίθεται πρόβλημα με αυτό το θέμα;

Εάν έχεις την κονσόλα εκτός internet (για προφανείς λόγους), και βάλεις ένα καινούριο παιχνίδι που ζητάει κάποιο μικρό update την πρώτη φορά για να παίξει, τι κάνεις; Δεν τίθεται πρόβλημα με αυτό το θέμα;

Αν η κονσολα δεν ειναι στο internet, τοτε το μονο update που μπορει να ζητησει ειναι για firmware το οποιο φυσικα ΔΕΝ το κανεις. Εχεις καποιο συγκεκριμενο παραδειγμα?