PS3 Jailbreak & Custom firmware

Υπηρεσιες χρεωνει ο τυπος. Αμα καποιος πιστευει οτι δεν μπορει να το κανει/φοβαται και θεωρει δικαιη τιμη τα 80 ας τα δωσει. Κι εγω παλια χρεωνα τριψηφια νουμερα για εγκατασταση windows, backup και τα ρεστα -- οποιος ηθελε τα εδινε. Αν χαλασει το αμαξι μου δεν θα κατσω να το λυσω, θα το παω σε ανθρωπο που ξερει τι κανει. Αν συμφωνω με την τιμη που θα μου πει, ολα καλα.

Το ιδιο ειναι και αυτο. Το μονο λαθος ειναι οτι χωνει μεσα και παιχνιδι "δωρο"...

στο θεμα με το cfw του kmeaw οσες φορες το περασα οσα fix και να το εκανα
το ιδιο προβλημα δεν μου λειτουργει αν καποιος το καταφερει στην κονσολα
CECH 2004 B ας ενημερωσει

κ εγω αυτην εχω...ακομα βεβαια δεν εχω κανει καμια αποπειρα για cfw ,αλλα θα ηθελα κ εγω να μαθω αν ειναι "συμβατη"..:ernaehrung004:

Νόμιμος μεν ο τύπος (εφόσον δεν βάζει παιχνίδι),ανήθικος δε....
Εγώ δηλαδή μ@!&κας είμαι που έχω βοηθήσει απο'δω μέσα 5 άτομα
να το βάλουν τζάμπα; Πάρε δε αδερφέ μια δεκαρού και πολύ σου είναι...

κι εγω πιστευω οτι τα 80 ευρω ειναι παρα πολλα. αν ηταν κανα 20αρικο παει στο καλο! κι εμενα αν μου εμφανιζοταν ευκαιρια σε ατομο που δεν τον βλεπω και καθε μερα θα του ζητουσα κατι ψιλα.. (οχι σε φιλους βεβαια)

οσο για το θεμα της κονσολας κι εγω cech2004B εχω και δεν εχω κανενα προβλημα.

επεισης παρατηρησα περισσοτερα freeze οσο ειχα το καινουριο rogero 7.9a και Gaia 2.04. και για αυτο αλλαξα μονο το lv2 patcher σε v4 και ξαναεβαλα το παλιο 7.8 stealth του Rogero. και ολα ok:2thumb22sup:

το ξερω κ εγω αυτο το μαγαζακι.ειμαι κ πελατης του.με πηρε τηλεφωνο σημερα συγκεκρημενα για να παω να δω τι παιζει με το θεμα.80 ευρουδακια....δελεαστικα τα χρηματα που θα κερδησουμε απο εκει κ μετα,αλλα 80...?η διαδικασια για να το προσπαθησουμε μονοι μας ποια ειναι?συγνωμη αν το εχετε πει ,διαβασα οσες σεληδες μπορουσα αλλα ειναι παρα πολλες κ δεν βρηκα κατι.

[Off topic] αλλά δεν άντεχα να μη τα πω!!!
Η εμπορική λογική του μαγαζάτορα είναι αυτή που διέπει την λογική της "ζούγκλας" του σημερινού εμπορίου! Αυτή η λογική λέγεται "αρπαχτή", όσο και αν κάποιοι από εμάς διαφωνούν επειδή θεωρούν πως είναι και "ηθικό" το δικαίωμα του καθενός να ζητά ότι γουστάρει για να παρέχει προϊόν ή υπηρεσία! Δε σχολιάζω την υπηρεσία που προσφέρει αλλά την υπερτίμησή της!
Η αγορά βέβαια θα ισορροπήσει μετά από λίγο και η 80άρα θα γίνει 20άρα ή και θα εξαφανιστεί εντελώς αλλά το κακό θα έχει γίνει ήδη. Τα "κορόιδα" (έτσι ονομάζουν οι υπέρμαχοι της αρπαχτής) θα τσιμπήσουν και μερικά ξεκούραστα μεροκάματα θα έχουν βγει!
Για το θέμα του παιχνιδιού δε θα επεκταθώ γιατί το έχετε εξαντλήσει! Όσο όμως προσφέρεται και τέτοιο "δώρο" (που μη μου πει κανένας πως δεν λειτουργεί και ως δόλωμα) η συνολική υπηρεσία που παρέχεται θα είναι παράνομη!

Στο θέμα μας τώρα.
Εγώ που έχω ένα χοντρό 40άρι CECHG04 και δεν έχω usb jailbreak και φυλάω σαν τα μάτια μου την 3.41 εδώ και μήνες, αλλά "τρώω πόρτα" στο sign in από την Sony γιατί δεν αναβαθμίζω, τι έκδοση cfw μπορώ να βάλω και να έχω δυνατότητες παιχνιδιού αγορασμένου GT5 (το οποίο βέβαια σήμερα δεν παίζει σε 3.41) σε backup αλλά και συγχρόνως να μπορώ να κάνω sign in γιατί με ενδιαφέρει το store? To online δεν με ενδιαφέρει!

οσο για το θεμα της κονσολας κι εγω cech2004B εχω και δεν εχω κανενα προβλημα.
επεισης παρατηρησα περισσοτερα freeze οσο ειχα το καινουριο rogero 7.9a και Gaia 2.04. και για αυτο αλλαξα μονο το lv2 patcher σε v4 και ξαναεβαλα το παλιο 7.8 stealth του Rogero. και ολα ok:2thumb22sup:
σε εμενα εχω αναφερει τα προβληματα
η διαδικασια ειναι ως εξης
ofw3.55-cfw3.55 kmeaw-rogero manager-lv2-fix
το παιχνιδι γινεται σωστα εγκατασταση στον σκληρο του ps3
κανει εκκινηση δειχνοντας το loading και μετα το απολυτο μαυρο :twoguns:
εκει ερχεται και το τελος μου κολαει η κονσολα πρεπει να την βγαζω απο την πριζα το ξαναβαζω τρεχω lv2 + fix στα 10 δευτερολεπτα μετα κολαει παλι, το
ιδιο γινεται συνεχως.:slapface:
υπαρχει καποια λυση διοτι εγω καταλαβα οτι για καποιον λογο δεν το δεχεται
η κονσολα μου.

πρωτον μην βιαζεσαι στα μενου. ενας παραγοντας μπορει να ειναι αυτος που σου κολλαει. αφου τρεξεις το lv2 patcher αραξε μερικα δευτερα, να φορτωσουν ολα τα εικονιδια κλπ. μετα αφου κανεις load το game απο τον manager της επιλογης σου κοιτα μηπως χρειαζεται cd μεσα για να παιξει το παιχνιδι που θελεις. εμενα μεχρι στιγμης τα παιχνιδια που θελουν cd ειναι τα εξης: Naruto Shipuden Ultimate ninja Storm 2, Heavy Rain, Demon's Souls.

ελπιζω να βοηθησα. και ξανα! ΜΗΝ! ΒΙΑΖΕΣΤΕ! ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ! ακομα και μεσα σε παιχνιδι...:a0210:

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Στο θέμα μας τώρα.
Εγώ που έχω ένα χοντρό 40άρι CECHG04 και δεν έχω usb jailbreak και φυλάω σαν τα μάτια μου την 3.41 εδώ και μήνες, αλλά "τρώω πόρτα" στο sign in από την Sony γιατί δεν αναβαθμίζω, τι έκδοση cfw μπορώ να βάλω και να έχω δυνατότητες παιχνιδιού αγορασμένου GT5 (το οποίο βέβαια σήμερα δεν παίζει σε 3.41) σε backup αλλά και συγχρόνως να μπορώ να κάνω sign in γιατί με ενδιαφέρει το store? To online δεν με ενδιαφέρει!

To CECHG04 είναι από τα μοντέλα με 256MB NAND, άρα ΜΑΚΡΙΑ από το cfw του Waninkoko!!!! (αν και είδα στο twitter του κάτι ότι βρήκε το λάθος κλπ αλλά δεν ξέρω αν έβγαλε διορθωμένο cfw).

Η επιλογή που μένει είναι το cfw του Kmeaw, εκεί δεν έχει bricks (για μικροπροβληματάκια και κολληματάκια διαβάζω), θα έχεις backups και online αλλά για πόσο το online; Ποιός ξέρει.

Το GT5 παίζει πλέον σε 3.41 usb jailbreak (offline φυσικά).

Last edited:
Mπορουμε να κανουμε τα online updates των παιχνιδιων με το cfw Kmeaw ?
Η πρεπει να κατεβαζουμε "ειδικεσ" εκδοσεις των udates και πως τις περναμε αυτες?

Τελος, υπαρχει τροπος ν βγαλεις εναν manager και να βαλεις μια πιο καινουργια εκδοση χωρις να χασεις τα παιχνιδια παο το σκληρο ?

Για το πρώτο όσοι το δοκίμασαν λένε ότι λειτουργούν όλα κανονικά προς το παρόν, updates, τα πάντα.

Για το δεύτερο, για σιγουριά λένε κάποιοι να μετονομάσεις το folder μην το πάρει μαζί το delete του backup manager αλλά εδώ με τον GAIA τουλάχιστον, όταν έσβησα τον 1.04 για να βάλω τον 1.04.1 δεν πήρα προφυλάξεις αλλά ευτυχώς ο φάκελος με τα backups έμεινε άθικτος.

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Mπορουμε να κανουμε τα online updates των παιχνιδιων με το cfw Kmeaw ?
Η πρεπει να κατεβαζουμε "ειδικεσ" εκδοσεις των udates και πως τις περναμε αυτες?

Τελος, υπαρχει τροπος ν βγαλεις εναν manager και να βαλεις μια πιο καινουργια εκδοση χωρις να χασεις τα παιχνιδια παο το σκληρο ?

Μόλις έκανα update στο PSE 2011 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το setup μου

CFW kmeaw + OFW 3.55 + GAIA 2.05

Όλα πήγαν μια χαρά. Έχω δοκιμάσει 2 παιχνίδια και παίζουν κανονικά.

Άλλη φάση :fahne90:

Αυτό δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν είχα παλιότερο εγκατεστημένο αλλά από όσο έχω διαβάσει κάνεις uninstall τον παλιό μετά install τον καινούριο. Δεν θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου. Your call...

Τα saves ρε παιδιά μήπως δεν έχουν σχέση με τον manager? Εγώ δεν είχα ποτέ manager κι όταν έβαλα μου βρήκε τα saves από τα παιχνίδια που είχα.
Ή μήπως λέτε για τα παιχνίδια που έχουμε ήδη στον σκληρό του ps3? Κι αυτά όμως αμφιβάλλω αν θα επηρεάζονται.

Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Μόλις έκανα update στο PSE 2011 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το setup μου

CFW kmeaw + OFW 3.55 + GAIA 2.05

Όλα πήγαν μια χαρά. Έχω δοκιμάσει 2 παιχνίδια και παίζουν κανονικά.

Άλλη φάση :fahne90:

ερωτηση...εγω ειμαι στο 3.55 OFM...μπορεις να μου πεις τι ακριβως να κανω? για να μπορεσω να εχω και εγω jailbroken to ps3 μου...ολη την διαδικασια αν σου ειναι ευκολο..ευχαριστω!

Δοκίμασε αυτό τον οδηγό εδώ

http://psx-scene.com/forums/f118/cfw-kmeaw-ofw-3-55-gaia-2-05-ready-install-pack-77294/

Κι αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Εγώ δεν ακολούθησα αυτό τον οδηγό γιατί διάβαζα από δω κι από κει αλλά από ότι βλέπω είναι καλός κι εύκολος αυτός ο οδηγός.

10 λεπτά είναι η διαδικασία εφόσον έχεις έτοιμα τα αρχεία σε usb στικάκι.